嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招各cd組band~~

招各cd組band~~

姊妹們~有冇興趣呢?
  \: X2 w- F) l; @5 h6 fhttp://www.youtube.com/watch?v=70fMQ_V2Y7Q&feature=related" ^2 m5 b1 n6 v
我都好想玩下~
6 V5 e/ g  [) T, E% {, M我是初級鼓妹~ : x" _2 R0 `* [  n- T8 s

) A3 L2 t  U5 i  v+ Y[ 本帖最後由 zone999 於 2010-2-20 00:38 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔識玩樂器... 想玩都幫你唔倒...

唱歌!要唔要!

除左唱歌之外一隊band入面咩都唔識...

我都一樣係唔識玩樂器ga~除了那種外^^

識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得
& d9 c, g8 c& ~% y* B比你地睇下我偶像啦
5 `1 i  q, b6 X" g- u" \http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35* v7 Z, U7 k( P& p

& F% U: S. \: U. a+ ^  ^; N, |[ 本帖最後由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:34 編輯 ]

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   , B& j, t9 ^: t. m3 H5 h8 s( p
識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 9 `0 n4 V/ w  t6 \
比你地睇下我偶像啦
0 r3 w& \/ V0 ~http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
6 \8 w; H. M# q6 e
yeah~
1 c, q- }4 S! B6 n1 ?我都鐘意呢種!
* \; ~3 D* }, c2 d) c8 o不過有時可以唔駛咁行~

我5級電結..好屎@@"
! ^" {; r, \9 h' M( [不過 都可以試下既 =]

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
, r  Z& a& A( u2 b- \我5級電結..好屎@@"
2 T9 d; |) z2 ~1 C( {不過 都可以試下既 =]
" u( Y( a; E0 I7 \2 R咁你幾時番泥丫~?

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
, S( W& i7 K  ^8 t$ M& W+ H+ j# _我5級電結..好屎@@"
8 @; d# F5 ~  _, G2 G% Q. a+ p3 s2 N不過 都可以試下既 =]
: S5 @* M' y, C6 U/ \咁勁~平時玩開咩歌多@@

回復 10# ~RaVe~ 的帖子

無乜話咩歌
1 X- N& X2 b& e% T. D, S2 u練開下把SOLO =_=

Quail識唔識玩結他?7 I3 `: v" }- U. g7 ^
一直都好想學~但無門路
5 O( g$ [! i7 R成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   
4 X/ W0 A0 f! P7 A# x& W識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得
" C2 s- S8 c0 i2 t# }$ u+ |' @, j比你地睇下我偶像啦
! l; K; W- f6 P6 S9 ^http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
1 c- O. ~, K1 t& ]" t. g1 B, L
好正~好視覺系 我都想cd玩電結他...但無人教 不過小妹識小小混音 到時叫我la

引用:
原帖由 心儀 於 2010-2-22 15:44 發表   0 l" [( g4 \. B
Quail識唔識玩結他?
  U* z+ D! a# h) ^0 @" ?" \: e一直都好想學~但無門路
  |. s) o, M) Z成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD
9 q& b9 @3 i' |# W5 j" d8 W初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@
& b0 ?) o* O+ R. y" X: ?不過visual d歌好鬼難~

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-22 20:54 發表   ! X( C) q& {" d1 C4 k
$ Q; k6 ?- b  X- O
初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@! |7 z4 T6 l, v
不過visual d歌好鬼難~
  u( v9 p+ H6 z8 x. b少少難~唔算太難; s+ e2 s! B" y6 l9 x
其實都可以話少少簡單
6 j1 C& e1 h: f& R你個偶像果d就真係..." V. u) |+ }" U. d7 w: X6 z
一個字~勁! 2 g% j, A, Z+ ^: {4 U  l

) \$ E' j1 }  H# s: M9 b7 A0 b[ 本帖最後由 zone999 於 2010-2-22 21:16 編輯 ]