嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下* G6 A" i. L) Q
仲諗住順便去結識sales姐姐tim
9 T' Y7 z3 t7 Q4 s5 q點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人
7 ^) M: U8 f$ y, l我想問間野幾時開!?廢事"食白果"
: J. n5 p2 b# ~+ }
4 |0 R( d3 Z& j[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
  I# D; y9 g2 a9 e- }下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   1 a8 H# o+ j, [& C. Q; f
你住邊???
1 Z9 z1 t* _: E# G2 Y下次陪你一齊去
( q, I4 ~8 i) }; T
7 S5 N; c/ v1 e1 m$ _4 K
好遠..我住葵涌- -"  o& n  c+ j4 a! T6 @
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地- n" B' }- n, ?6 L
佢地話起碼放十日八日
* ]) \: g$ |& J) C我諗星期日或星期一開啦
3 G' k: u' U' S6 o$ }到時我通知大家
1 L% Y2 o! {) Y; w5 z" {. A暫定星期二晚有冇人落去?2 {/ H- v" ~; n5 c$ S  T
我已經暫約一位cd落去,待佢覆/ R  p! r" k/ ]/ j* a
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   : p0 Y! [) k/ S" b, ^
過年前問過佢地4 n" r9 p: W8 u9 h3 `
佢地話起碼放十日八日8 B2 [& Z3 H2 @% k& M$ x
我諗星期日或星期一開啦
: d; K  f5 J5 k  N9 ?( \到時我通知大家6 @# d( j; {( ?9 [
暫定星期二晚有冇人落去?
7 l4 f+ z1 |" g& d/ [' E2 K我已經暫約一位cd落去,待佢覆8 u1 L2 U0 w6 e/ s2 ]
可以陪你去入去買鞋
0 }) _8 K/ B8 a5 [
2 X/ d- l9 W# p1 W我自已去ok了... C* Q- ~$ {) C" C& J9 h0 Y
同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話
! e0 m1 b7 d! E9 J! [佢地話星期五開6 c6 o" J9 I( G
仲有幫你問埋
5 V0 Q' x. x3 q3 ~: w; l佢地話應該有. l9 H1 v  N0 h
不過你冇講你著幾多號: u: K3 y- O, `! q* _) J5 B2 }
我聽晚會落去,一唔一齊?: j) _' L: i" q! K0 F
仲有冇cd想去買鞋?
, a0 m5 t5 Z: {2 V- O4 F: D, P' g% {' e

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   4 k3 K! x1 z9 ?, `* N
岩岩收到料: R- C2 g9 B$ z/ U. ^
佢地話聽日開( Q( B5 Z, _9 ?7 h
仲有幫你問埋/ X4 j/ l: k* j: G' m
佢地話好似有/ _3 q3 g' S2 O6 Q* V5 X
不過你冇講你著幾多號4 V# G+ s( ?; `) F% h4 m
3 n/ `- z$ a4 D) ^
我聽晚會落去
( Q# v  \  \; T0 {
4 C0 U& Y& X" z( l; G$ u5 h7 \6 r* ~8 c
真係@@?幾點開鋪??: G4 r, ?$ N* r' O7 ]% a
我著39號$ V- D' n1 T! K# y: a  o- T
我多數自已落=]' s0 }. A. X' U: ~! S

$ U) h- H$ V5 ?1 s! e[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 01:02 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問# l7 R7 i) F+ N8 @2 B9 _$ d
你應該唔會朝早去卦
5 F) s- \4 g0 C! w6 y39號應該有8 h6 s3 Q( [0 \( R+ N
始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   
, R6 m0 P8 \) ?幾點開就冇問1 C& E) Q+ n  z$ k" z
你應該唔會朝早去卦
- c# Y) j9 K! j  ]0 M39號應該有
2 T( i+ v1 B0 n& a  k  S. P) ~始終唔係大SIZE
4 _! f7 U' |/ W1 Y) d' @3 u+ T" E8 {" P
邊有人朝早去咁傻架 0 e3 o3 n- t0 ^1 F: N3 N
多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候   ~2 U2 j3 m: t  i
唔係大size先好..唔驚無6 r1 s5 {& `/ y4 N
不過要搵一對令鞋都唔係咁易. j4 I" K+ K' i/ F/ D

+ V2 D  f7 E- v6 H2 R/ ]. ]
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   
, n, c% _$ Y! J2 ~係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
# \. O, L) E1 a  R/ i' G4 ~
# {/ T" a, e, s4 t( ], e# a葵涌廣場無我想要既鞋
# ]5 Q1 q8 @' i( v6 f  H琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下" ~& S* [- e6 r
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?! x  W# _, d3 Y( V2 k
; t4 e- R2 z% j7 P- ~  P+ C
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
( a* M* N( d) |! W, g葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
) z- ]  r( g1 T3 `2 `6 H0 e; Q- z. T( {2 I. a
多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   : ~5 p: b& e6 F1 x
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
( Q2 R* g1 s) {' X' ^  M4 Z
7 l0 X& ]' `9 r- V% t4 P
- H7 `' x' Q; F2 f
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k/ V: s* O) u* S/ Y& a
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U2 o1 N' o" ]# l% J
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
- z  F( `$ X' p2 L2 [$ h  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地- d& L+ \+ e+ R

; D+ y' k& F; \0 B( i& G1 ?黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   3 w: F/ u* a2 X. f4 U
葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k: }$ X* R! W% Q8 N
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
# N0 ?, z5 H) {  k3 r, o  J; ~係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
$ A8 T2 ?4 P1 y6 z  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
; e" y# y& _  I3 ]
+ n" p$ d2 z- s/ N* v2 U6 |4 y
最後我無去果到buy鞋..
3 t3 S  S$ U( ?0 Q  `6 t最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪, E2 `0 @$ V: `8 x# A
早排拎左對鞋加條帶
$ j0 f7 q' l8 L" ]2 x% ]去睇下我對鞋整成點# q- r* r- @7 ~- k$ J5 M
有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   
' H. n' k+ D9 O/ t3 U  \下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
( e" z6 w" \& A
" Y+ N# g) a7 t3 O7 ~
太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )) I1 n. b* ^' N  t, |( z1 _
如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人

最近訪問的版塊