嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話; E, ^) D" T3 _: H+ D; ~
我可以陪你入去
* [7 J1 N* a9 P4 ^pm我就可以0 ~; i( F; }) I( I+ v$ h

' X& m2 H5 I8 ?2 a* E$ b[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-17 10:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   
9 L3 r( W, x# b2 h* Rhow much for your hair?
( Q# t. Q9 o2 Q/ w! ~: R( L& J  r3 U+ H8 l

; g& E  i5 x1 Z唔係我架; m0 D. ]6 {4 p9 K) s: U
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
+ S) U8 \/ S! |+ T2 w$ s5 G9 O做0羊咁糟塌個假髮呀!
3 e8 b- E' c3 A7 S

1 F3 Y- _2 t1 B6 C9 S. j: K. P% |% G+ Z; P
佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
) ?5 q, y) _" z% l- i+ H好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
8 p! z; C" z' f1 s
8 W6 |# R3 h# j唔知$249定$349
7 f" U% ]+ X- G過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
# x0 k( t) H; a! b. ^第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
$ Q4 ?( O* P: N# S  z
3 P& `" C- {/ U3 j/ d你話國旗款?( l/ C: J, v. x1 p1 G
冇你碼咩?. [6 [1 c8 r8 z7 @: s
過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?
8 w0 c- z- }" y8 v$ q有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   # V& Y* \! ~+ y5 o* M8 S
好多款下,一定好貴
) G2 h  M% Q! y, J, \* h) C' k. U2 J) l) Y
Tomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga8 x8 |6 [) ]& V" D3 j( h, ]
尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼
: F+ K& d# B: i3 {$ M7 b: P超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
0 e8 `/ r3 e% F5 }5 \3 G+ v好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
3 o1 A9 S$ d" x2 J" ?幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   
: K8 S) H2 y5 P# h" l" y, R2 X- ^2 W! k8 n( ]* X( j4 S6 t4 M6 H# T
$ ]6 Q+ V* B& }- ?* G6 S4 R
你話國旗款?$ f/ h& j+ Y/ c$ i
冇你碼咩?
$ A  Q! j0 R+ w6 C4 @, Q過兩日幫同你向佢地反映
1 k0 H+ o1 T, u( {3 k9 B2 W
( v; B, [0 A% t我果陣成日以為自己腳好大% I' z2 Z; y; c
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
* t% W$ K( K. X0 ?- e之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
0 [' Q. u" }, r; {7 x+ b' \41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下: \4 c* e9 P( i, o0 m: G) G+ a; d
0 a) I; z8 r( \4 _: ~8 m9 u4 g
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢0 L8 M" b& c" |
一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知5 W! h6 f6 x  _0 V9 I
二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
7 C" Q+ ^3 B9 o& [0 H, a8 Q# t5 |9 b+ ?
; [3 ~' E& |; z5 D
我果陣成日以為自己腳好大/ X  R% [' d9 ?! M
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
# U$ o3 l) {6 q9 l  D) Q& j之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
, r% N, k9 K7 J2 H+ j7 Q41號話唔定有現 ...
- M1 p2 S. r+ m4 O+ v
7 _5 |: S7 u: m
其實我都有諗過
% w. y6 e1 y1 T' u  w8 v只係怕俾人講....3 p8 ]" B. B7 F* s3 ~) q. D5 r
如果老總真係想攪既話
8 w( V8 Q2 U  k我試下穿針引線
6 j% n+ k% o9 Z) e' z! o方便大家
* a/ \1 [: {$ c6 I8 L  h再唔係好似一個導遊咁
/ r/ A7 @1 b- K3 o% T帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋
& n$ c) B5 W( h9 \; r5 a5 {女裝我不嬲都買平鞋
0 `. k2 p* q% c% P- ?其實真係唔知
$ }) D. e: N/ ~4 h1 n2 A  k- o一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇
6 U( a! R5 e) Q- Z" a4 @唔睇過又點知呢