嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果攪團購....

如果攪團購....

如果攪團購既話
- W( t: F8 n+ q4 R如果咋,構思緊,等老總同意...& M7 _3 b* W0 |
暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著
# W0 Q5 |0 X: J( C0 W, G) W你地會唔會團購?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yes I will0 h* p4 Z5 ?$ _" A* R7 N) E7 i
I would like to buy boots

其實都唔會考慮到岩唔岩著
( ~. s" c& W5 e, c: d因為我隻腳唔算”超"厚果隻
% c* z9 t' S( `# v所以考慮價錢同款式

團購乜物品先

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   % B" W3 e: g9 |' {: k( u- V3 R% ?
團購乜物品先
( X, W* ^% x2 c8 e% f7 R
鞋阿& N0 X/ X7 x6 c0 t
呢度係鞋版

what shoes do you want to buy?

我自己暫時就冇位擺喇! s3 r9 H2 J2 ]
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚
  _8 ?* f" k) c- W呢個活動精神上支持你

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   2 w2 O/ @& G& [  \# }% z
我自己暫時就冇位擺喇; Y4 x: I9 n9 s* D! I
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚
9 D' F$ I; M/ Z! R呢個活動精神上支持你
' t2 q  I7 }/ x; |# Q/ x& ~% H2 D
1 ~2 ^) N$ B; J5 l( q2 k$ O
先多謝老總先
" ?" ~9 K, {5 G* x, T; o不過要攪就要諗好多問題  m  i( L7 P/ I, T7 C5 l7 C/ a
例如交收,換鞋
2 m* \6 j5 l" d尋晚我又落過tomato同佢地吹水9 I: q7 C) A; \* D5 a- B& @
傾開如果攪團購既話好唔好
* k7 [6 N$ E; R" Z佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok5 h* A$ A6 b% }. J7 t7 `; Q# ~9 o' G4 d- Y
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?$ Q8 h3 I# H+ F
過兩日我再落ageless同佢地傾一傾
$ ]2 `) J, S. u- J# ?. F+ I  t4 {0 `/ h5 z) y7 r# J) O

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表   
& c1 q  f; q7 G4 |4 G. _4 [$ B: J' b( x( X) Y3 b5 ?. y
. O6 g) W! J7 A: W
先多謝老總先# d1 B: `- w0 u( @. k' B9 ]
不過要攪就要諗好多問題
9 \" Y: T" o- q6 ~  [5 k% u例如交收,換鞋0 _: K5 T% t, w* k# m. q6 r  |
尋晚我又落過tomato同佢地吹水! Q; |+ R4 u6 v6 C" K  y7 X
傾開如果攪團購既話好唔好8 \5 M% x2 E0 U  H: h; i* F4 i
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok6 G, `3 ~5 `5 O
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?: s( K9 X- |! e! x
過兩日我再落a ...
1 H1 Z5 S" ~, h  w* T* m
團購唔係應該經你手嗎 1 Y, ]6 U3 e) i" U& s% T; [
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
4 y$ X8 \* p6 H- k' ]7 f8 U1 D! d' D. _8 R) I
如果交收既都係果D舖頭既人
& l/ ]) s- v! U+ K; Z吸引力會低好多

所以呢樣野要仔細d諗  @  V4 H! g% o; A, I
希望做到最好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   
/ v5 C- U2 V$ B; P" o$ W! r$ k/ |. s3 u6 {; K  f3 u
團購唔係應該經你手嗎
! [( |( t- |7 R$ S9 x3 |0 nD人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
  h& ]* K/ q6 r/ ~
4 _: b' N" p, `1 s6 J如果交收既都係果D舖頭既人
7 P  g3 ]7 q+ {% t0 Z& q吸引力會低好多
' {+ a5 a& u( n* }
* B2 I# w7 J) H) J$ D因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係  T+ x, b! O) l5 G
所以暫時都係鋪路階段0 w* P" E- x9 ~# p% p5 u
諗好晒同傾好晒d野再通知大家8 o& I  {/ M% C& R. m3 h/ c
希望有其他人可以做經手人啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   
( r( ?& [/ n" Q8 @4 }因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係7 p' d* d( h2 p* u$ N; X; s
所以暫時都係鋪路階段* ^  d1 ~$ ]$ [4 a  f
諗好晒同傾好晒d野再通知大家
9 P! x2 B' w! Y希望有其他人可以做經手人啦
& ^5 \# C* z1 Y其實你唔洗諗咁多丫4 [& `+ M, V, b& t) |" {
經得人手買野既預左比人賺架啦
8 r' o- B9 ^. n  d我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買
4 @' e' b$ J! Q" a3 O何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢
4 ~, ~, [: ?+ v# X4 N: R; K咪當益下D妹妹囉
: m# h$ J% K/ C2 K! f如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人
) f, ?* a  k7 N6 i由一個CD去交收會好好多丫

所以我會問多d人意見先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   9 h4 ?9 a& C  X: e7 d  O0 F$ G; T
所以我會問多d人意見先
8 `# M& h1 L4 M% S" C) p! E) }不如POST D 鞋款出黎睇睇先
$ h: I# L0 a& |會實際D

構思緊咋0 i3 b& m9 ?3 L7 m* ^
AGELESS個邊都仲未講; Y  `6 G  z, r4 ?& o6 H
唔知人地點架嘛
8 b" u( Z# r9 m( F  O# a$ F而家俾希望你地
$ w' K6 y* E3 S到頭來做唔到咪令大家失望  @. F' i* t: n' m* O  ^% I, T+ z
所以兩邊都問左先
) s! |5 S" ^$ U6 y1 [" U9 r仲有一樣野
0 o6 a, B5 K: P/ ~. G' E/ F其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架
. O4 [0 E, o% J5 H( V如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨
8 P/ f; C7 z$ u% {- J其他野都可以做團購架
1 w; Q* o* K  B) M7 u) T: ?! h3 ^& n  m

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!: w! M! d% d7 K0 E1 J( K9 R5 _4 P
團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊