嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大出血...瘦腿及激光脫毛

大出血...瘦腿及激光脫毛

今天去試做瘦小腿療程...& y% Z, v6 s1 m
結果被成功推銷了瘦腿同激光脫毛...3 J5 D4 o+ V+ o2 j" {
好肉赤啊!!!!!

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
用咗幾錢ar?

下您用邊間?? 我而家都搵間平正既報價

脫全腿要$10,000...

又會肯俾男仔去做既?
8 M/ ?8 @" Q# \% Q1 j3 @  H* X定係你係cd咁去做?
& }* g' K$ R- _$ Q% h9 _不過做完一定好靚

回復 5# iamafraid 的帖子

不是啊, 其實而家有好多「男士脫毛」
3 T: a% }' F" b% Z3 K1 I$ Z  ?個姐姐話男士腳毛粗一點所以比較貴 =.=" P3 I: O# l/ C
不過老實說男士美容價錢一般比較貴...

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-18 01:10 發表   # p5 s& u! l. u7 \# t8 y
不是啊, 其實而家有好多「男士脫毛」
- j2 K4 m& _( L4 D6 e個姐姐話男士腳毛粗一點所以比較貴 =.=* W/ |! }& y$ {" q, m
不過老實說男士美容價錢一般比較貴...
3 E0 v8 D/ G5 I( s2 G! d6 a- l

. y7 l+ {. d9 W" G" s  Y我想做面部護理 (因為塊面太乾, 毛孔大, 而且有暗瘡疤等好多問題...(真係搞到我唔想照鏡架!))- E6 T2 h8 |& t% b1 [- V
知唔知有邊度可以做到(而且又比較可靠)' A4 I8 ~: m8 W
一般需要幾多錢?

全腿脫毛一萬差不多了

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-18 00:03 發表   
  J5 u* Z4 K% W# Y2 t# Q3 Y7 Q- [今天去試做瘦小腿療程...
, ?- F6 E% E, T8 |8 c  D3 s結果被成功推銷了瘦腿同激光脫毛...! h9 R2 i# o4 s. ~1 W
好肉赤啊!!!!!   
1 ~0 s$ B5 H0 _9 J; y! a2 d' ?) [( H
瘦小腿係邊間呀?
) B5 c$ v; a8 d! ~- \2 a7 u1 X) ~) u幾錢?# J$ H2 y: |" p; g. F+ Z0 t# y8 J
瘦唔瘦到要報告哦. U2 t+ l  V9 |& b
小妹都很想瘦腿

一萬蚊唔係問題,最麻煩係要幾個月又話去一次.............! b* ?: E6 A) r7 {
做到冇為止= =

10000蚊又真係貴左d既=,=

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-18 11:06 發表   
$ T7 J7 U, {- X5 X& a一萬蚊唔係問題,最麻煩係要幾個月又話去一次.............
$ \6 H# R* H+ _: M: x( I2 n做到冇為止= =
4 F2 \5 u" I" V: d$ H2 r7 g! m4 \0 g9 \
同意% g. i3 B. T/ V, E0 m4 u
一萬可以除晒 d 毛都, 以後唔洗為毛毛而煩, 其實都抵3 b: E2 P  a; P9 C
只係久不久又要去做一次......

回復 7# iamafraid 的帖子

好似有個甚麼碳吸收FACIAL專門針對毛孔粗大
4 y+ i1 k2 n; G4 s至於價錢就未有研究...' U: t+ i, R1 s, @4 N- {
不過其實上網已經有好多資料, 只怕聲譽問題啊~

回復 9# ☆↗天使娜↘★ 的帖子

瘦小腿那裡我有點擔心效果未必會好...
5 y. g# ?9 m0 e" W! k我唔會公開那間美容所, 不會賣廣告啊# f" ~0 v: I+ b2 C: f
你想知多點可以PM我~

$$$10K,  you are very rich ar...

回復 15# lucylyan 的帖子

有得做廿四個月分期... 感覺上沒有那麼心痛...

算吧啦! 都係勤力d自己攪掂算了! 早排心儀姐有講過
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

add我MSN啦大家

引用:
原帖由 trista 於 18-7-2010 22:19 發表   1 c5 o1 H6 k! `4 s
好似有個甚麼碳吸收FACIAL專門針對毛孔粗大# w" S8 Y# f# I1 |. x( B2 e) B
至於價錢就未有研究...3 |; _4 h; Z. s1 k2 v9 q' K/ P
  不過其實上網已經有好多資料, 只怕聲譽問題啊~
' i' Q! `' Y/ c9 K- C( Y3 _是碳激  另外彩光可以美白去班  微針收毛孔    等等

引用:
原帖由 trista 於 18-7-2010 23:02 發表   
# R( I" P* ?$ ]/ @有得做廿四個月分期... 感覺上沒有那麼心痛...
1 f8 C, ~+ t" d$ @' ~1 y2 d9 r& e
你就好囉 我下下科現呀  唔使個個月等(而)媽

最近訪問的版塊