嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
0 R: \$ `/ k, ~好在勉強都仲著到: t( x+ x7 o. t% m. g5 k* p
原來個感覺好正架, 包到實& k& d; Y. D( r/ [
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身7 Z) M! Z8 P2 q- A. j9 z0 w
所以入面唔可以著底底
. c0 f3 |$ y6 l* T, t7 E唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?& `0 x3 m1 N" h( A5 Y

# @3 H2 x7 J# V不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)( t+ J- s$ |) n: B* u
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心, H- w- z5 m9 x- T+ r# e
" s" D: Q1 X8 }; V3 d; f
最後去左個秘密既地方著起嚟
9 G; q5 j% R  a' I: E6 X一個以前成日去cd既地方3 B6 @. H9 d: L" j; h
由於今日係星期六所以無咩人去) _1 x7 g# e' F# a
所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~4 Y' D" w4 K) X1 q" e( U6 M
希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗3 s2 w; q5 n# b1 K! B7 I$ |1 G
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長2 O7 g- J' T+ V
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
6 R1 ]. U' h5 M腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   
$ `- K1 j6 Q0 k7 [係baleno買左條加大碼既短褲
1 _6 r$ C1 T- H$ i# h% F) C8 Y好在勉強都仲著到$ ^' ]  M% V4 K& K; i5 ~
原來個感覺好正架, 包到實
  ^2 Q/ X+ u# M. i, l不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
, Y6 s' w6 p. M/ `) T0 c' j$ V所以入面唔可以著底底
! \+ `0 u2 B( g. p- b$ q. j+ @; t4 _唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?. |/ r4 O9 I( \. C- }6 @* R$ q( C

# u" ?1 ^( d7 U5 ?. Q2 t* w) r( c不過同女仔比, 我始終 ...
' @# {) u8 e" F  w
! Y: p$ t8 B: x# s/ f5 R( L1 h5 U女仔點都有著底底架
' A' X. B7 _" |( m! i我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   : D$ K$ E  L) Q  V3 k! H
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
- Q" s& S. |6 `' G
3 [; b$ \( |* P+ {睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   0 r  T+ s% o3 E' J" c* I% j
幾好喎,但係你有冇即場試試?
5 E  V  M8 o& d: U# Y2 J2 V9 `. j2 @% M- j' C" ~# J3 f4 H
點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
' |5 K5 \! b+ O4 Y# A! {1 D如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   
7 n+ a/ p/ {4 Q  `baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
2 z+ i9 V1 t/ y! \& B) w- c
$ p; K: n$ ~; E7 R0 o9 ?" A深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
" w' a4 s1 k- U8 m2 c+ A, B個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   * Z1 {3 w2 d7 K$ |" T# x( Z* h

6 t6 \0 W, {2 A& t6 @
* F  C) f' l" e* l/ w% w4 ^; j" x女仔點都有著底底架6 B8 k: p8 M8 r6 n0 N
我2個姐姐著既話都會著底底
; e4 j6 ?$ T6 |& ?8 G0 G9 {$ S
. s& b; o8 K0 N' y( ?1 x  f( I. ~
我諗著女仔D底底都OK既( |1 V6 O: n* r/ H6 u, d( G
男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?
, f; y$ \; C) q' {% u) v/ H想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   ; ]6 l- u# U$ o
小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
" w  ?% E2 v0 q  |9 T
; C" ?6 N: @% H你係邊度買架?
0 m0 }& q- Q  O. K( K# E  O( g唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   
  ?9 v6 {. q' l9 k3 ]8 p1 ~/ E' g) O' S0 `9 s. P
" x4 q0 {8 H6 f! x
我諗著女仔D底底都OK既* }: a5 X! k' `8 q
男仔D底底就肯定著得辛苦
6 }- }& w  A5 M, ~& Y$ B. t6 t* n: M% A, ]) C4 z# @
睇質地...
做人要有包容、虛心