嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...% i3 \2 }! Q6 F( r4 y; t+ a2 @5 m
佢都講明唔可以用係敏感部位...
7 m4 Z5 E. `0 J3 M但由於我天生多毛(頭髮除外 )
, h5 o* t( o" D, W' Y後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用  W% _3 |! _6 _+ z& p- Z/ \
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦
# \9 k8 d+ c$ T% Y' F我唔理... 幾分鐘後  o4 {+ ?- L% ^9 E8 U3 e- L
毛係甩o左好多
5 i" f! A- `# s# [但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 9 f/ l6 W0 \0 N% Q/ ^0 w* j
仲要隱隱滲o左成日
* f; j" _# y7 q6 l4 [( u1 A真係唔用m巾都唔掂,,,,# [/ c; c! @% l4 ]- Y
- J6 q7 s# [' g: |+ ^+ L
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

/ x) d2 m: `7 a- |止血未, 依家點, take care
" |5 W- o1 M8 O1 E) G% N) B1 z' P* e
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方," g$ m, b& \/ T  n, r
但好像對皮膚的刺激性很大.
& \% Y2 I: O: e: l6 T3 P9 M如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.) D2 \4 J" e; Q4 |
PS:我沒用過, a/ r& ?, [3 _9 g
2 w! l$ D4 y5 B7 r& _7 w- n
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

; E" }$ w2 h) e$ m, |1 Lshinobu姐姐噴去patpat度
! i, O) h* J9 P8 ~其實下體既毛真係唔適宜脫
* P5 S4 o1 h/ ~3 ^6 E- Z2 c因為出返的時候是很痛苦的(好吉)# \( A7 D8 Y* X/ q6 b% t4 R$ P! B
其實每個人敏感部份也有些分別
( D5 l( Y0 u" Z8 L, T別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題$ k* ]$ V3 a; |7 V3 V2 y: W
搽手就出事了+ m# M* T) _# E# \) e
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?3 L9 W/ o+ Q* q/ {6 V4 _0 T
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
# c" Z0 Z3 `+ {3 y* T因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   7 S2 ]" {# Z) `0 D
看來這東西雖然有方便的地方,
$ w( ?& m/ e; A# G; m3 f但好像對皮膚的刺激性很大.
& w: P. o( G7 ^% M7 K9 t3 P6 z, R8 J" V; |如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
1 C* J. q% B, ^5 W% bPS:我沒用過
3 Y" ~; k2 [" b- L- [: F
係大到, 如果留o左係指甲到...
% F; q% b+ _3 s3 [# u" m. r0 I會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   , ]/ E& |, Y0 {3 F  C- h2 m8 e
1 ]" G; e" S. A  {& e! }
shinobu姐姐噴去patpat度
  Z6 E/ m: u" i  {8 p其實下體既毛真係唔適宜脫+ }6 E5 I  }8 Y1 E8 c
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)9 |; s9 ^+ l; {
其實每個人敏感部份也有些分別( u( t: c9 N  N* ^8 b
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
' ^$ `7 S9 z3 N& U搽手就出事了5 _! t  w! d9 X% G0 h# E& Y8 K
用脫毛機比較好吧
2 P  @' _/ t, l  l/ @係用手指渣上去
0 O9 l3 a% X" v0 H+ E6 M吉就唔係好吉 ' @* ~/ H4 t9 \1 O& g7 c# r
但冇o左...著under時會好睇d, - E" l* e# s0 Q- H* Y: o3 h2 `5 P
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
2 v: I, J/ p" b/ R- T5 n" R3 P姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?# z, f6 O+ _3 O( I
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
, D0 s1 P) M9 C7 S# E6 c5 z因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
) a; a6 P" Z. x+ l6 h有心, 血已止..
$ U! S" Y& B  [. ^8 Q4 N但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)
+ C8 Z, ]$ S: h9 W- D4 b: n" X$ K好痕
* S6 c7 K: r8 L1 ]! }& F  t+ @  U* _9 F' K# C1 H
ps. 支野買o左我$8x 好貴/ n; T* u/ x( l' a* f6 o5 Q; e
只o左除毛快外... 真係幾快就生番3 E/ c5 C" q. U* S/ Z: \1 ?

- L) ^1 Y8 E9 R5 L% w! c; Q但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
( n5 B/ T5 e1 Y( E. `8 j7 ]
& m5 A" t1 K0 h! z7 {( _, y& p[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
1 {0 o/ _1 Z  Y, k7 Z/ S+ b9 m' e: P# w- O' P9 v. N& C/ L
係用手指渣上去 # \0 f& I, L( u0 e, y. L& d5 l
吉就唔係好吉 1 L: z" i7 F) ]9 G  h8 N7 {
但冇o左...著under時會好睇d, ' y* C) A; A( W: l5 M5 {# f/ w
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
9 f# m2 V0 y' q2 Y( i
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
# G3 [: ?8 Y8 I8 W  W: s& X/ p2 N( S+ b( x8 M8 I" F" k
生返出來時好吉的吧~
! ~6 C$ a) q9 P" f" F
咁又唔係太吉咋喎..." ^; k1 A: u& P8 {9 o6 n! r) n: O
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
* M& `3 j# e  D* m, b1 Z好恐怖咁喎....
! N! Y1 M* w! X係超恐佈...

It's terrible!$ q5 E& ^1 N  M* K
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
! W5 q; I. ?& a( D9 v! r咁d Pat Pat毛點脫好
% C: k& h7 T% o" ~3 ~( h( K( s

. i8 H! u9 D# }' Q用脫毛機吧

謝謝分享!!

最近訪問的版塊