嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團,
' e2 G% a  ?8 Z; o9 m! T
! J$ Q0 k; `7 o5 ?4 D7 N"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇...... S9 n2 I/ }7 O) A" X3 |0 V
$ @+ X8 W& M! |9 a, D: f  s, x  k
試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
7 E+ V+ Q6 L9 i- hThanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
5 N# o$ j! G9 N  l7 j

- S% M1 ?6 n! O# x
/ \: f3 J; [( _8 t) S# f( A你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地
% P- T- i3 K$ A
$ l3 r5 J2 j- ~2 l
& \' _5 r2 C7 ASorry Sorry
  S: \, c8 @, S$ H& g% }
* H) j5 i( \9 V[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-14 12:29 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
/ g( h' ^- l6 L" l) IThanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
2 T' K. c& Q! A/ D
其實D實Q哥哥會問咩架?
9 b4 f  ?: |% W. A8 h不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   0 X+ A& r) n& b6 L

: D) f: S/ }9 t其實D實Q哥哥會問咩架?
# b* C1 Z0 K# o/ c不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話
, @7 m6 W9 j, T你唔係閃閃縮縮& s$ i7 X$ l: M9 n) a" T
通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   
0 [# X4 [+ `% B" c0 p  F- ?日間既話% ?4 r. d7 c: |  g# p$ |+ z
你唔係閃閃縮縮/ Z. M2 `1 F! b- z
通常都唔會俾龜逗既
+ g  N# l4 x$ V' v, N/ i1 D* @4 w5 I/ M
[偵探mode]6 r1 x' d/ }8 h, V6 v
樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問
) p  ?4 t0 r/ O0 d* M  }) x, N# q係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?0 D; O3 m. u6 P4 g% S5 V
所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話- M$ [# k4 n! D6 A6 r/ C# Q) x
[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表   2 L/ \  h' L2 g+ {/ w; F; x
如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
( \! H4 o% F2 E) Z* }6 x. }% ]
雖然我未出過街8 \) x9 r/ b: @" D& A9 W7 v
不過我覺得出街就自然大方點! d8 h) U. {- T% h0 g0 Q; y
別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口
; I9 z# W+ p2 ^1 J$ ~平時都一千幾百人出入
* q/ F6 y6 z  s# HSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
0 r3 o' {) j- |! g; w& Y% {妳要知道酒店。。。好多種人4 `! J: q6 R4 a
/ K/ p  C" K! j8 D; k3 u4 d
我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer
' ~- R; w' p. m. l% n搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人
4 g( A- N$ s: a1 T6 `1 O0 Q無問題wor' x, I" t+ }5 b$ r
8 p5 o0 V. k5 C/ Q  K4 ^
我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事 + H( P1 m7 D5 u- P
香港地、真係無人理
! t1 {* a) U8 Z* A, _: L) ?/ R8 \2 f, g( k  G' W# H
回問題2 C* Q5 n. ?5 t. _7 j
有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop! b2 ?! \" E7 z/ p3 H
有d有平台駁商場出口
' T3 I7 m5 M% @& [. n/ I
8 k! [! X! N7 s% [; }0 n7 O[ 本帖最後由 cosplayer 於 2010-9-14 22:13 編輯 ]

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   
! l4 B# \6 z8 `9 U. W$ b2 M8 A其實,一般酒店就算一個出口
5 y( t2 Y  u6 T8 D& c$ U- ~平時都一千幾百人出入
' }$ Z( v" K3 Q. e4 cSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳; W1 |1 s( N* A9 K  f. P
妳要知道酒店。。。好多種人+ J) _0 `# M+ K% |

9 i" u5 G: D9 ?: h* |" u, W  J: l我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer+ W  a7 x8 b7 O, {9 `! M  R4 x
搭lift有幾個其他人一齊 ...
6 }" D6 p/ i  c4 H+ A
紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜, - L. x$ C  O8 D& N$ _5 N
如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館,
$ Q7 D" r8 Q  e' x至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!
# k4 q4 u) E6 `' R2 Z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉6 C7 i3 E2 S( O
舊區(如土瓜灣)好平租
- l) g# N/ n$ g1 k% Z- z. h又咩人都有(國籍)冇人理你地
& }: @0 Z6 @' b% E! }又冇食蕉  j. ^5 I5 u; X  X; g/ _% N4 N* F& w
夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   
% v) `; z2 `/ r; }' Z2 |3 m幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
* y: F9 w; ?+ [5 q: y: i5 Y舊區(如土瓜灣)好平租
. U5 ]* {' K* K4 A9 g又咩人都有(國籍)冇人理你地+ M" H4 G0 r2 O' A
又冇食蕉
  V& p3 q0 I; V+ z8 N) i4 L夜晚又冇咩人
2 @1 m& |5 ^, |6 l6 H' O! U$ c& G
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   
' O8 b$ n$ m6 q' f
# @5 `" P) k$ R土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
0 t  X: @9 u$ t
如果我租只是用來放東西2 v1 E; I* g" I9 P9 x/ a' N+ M
我可接受的範圍是$300左右
: Y( o6 R0 p+ G& a那就要很多人租了" D6 G/ \) o$ P; z& i9 D/ I, n
多人又怕有麻煩事發生+ l- j# O& ?$ u% s9 M
所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   * k0 Q; D! P0 {0 q9 h! t, j/ h* ]

) u5 Z, X+ T0 l5 S# o. X3 J2 @- V如果我租只是用來放東西
/ O/ f. s. x5 s我可接受的範圍是$300左右6 j5 @( _3 S2 X
那就要很多人租了% }% s+ p3 K+ A7 P% x0 J
多人又怕有麻煩事發生/ z. t7 N# r* Z3 M
所以...
- I$ {/ T/ M/ O' U  i0 Q  ^
2 Z/ S. N! u: ^& R$ J
呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做

最近訪問的版塊