嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...+ l6 ], Q" f, G/ S
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
6 h7 s: ]8 `8 a$ ]2 s! n原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj7 m# R- @! _, ^) F
收起後, 外面睇就唔係太現
% D, p. f% u7 s1 F
# Z* L% [% B2 Y唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知3 T! ?* k. T1 L# y
9 U& n& P* ?$ m1 h& f; f3 E; ]
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
; I# d6 f" U9 r' j! t1 ~加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...3 I6 e4 I* R  i1 X3 d1 V4 I, y
好彩最後都冇人覺得有異樣....1 s5 ]) I1 }7 Z5 B- g7 D4 b% K( t
- F) \) @% b- S& l
依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
+ n3 c  K3 ~# j* f戴o左爸爸返工...: c3 U  J' D: T' ?* |: `. I+ L- x
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到# ~6 L  z5 K& B  \
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj4 J; x. ^# p6 ~- Q" y' `
收起後, 外面睇就唔係太現9 Q  \! n" s* q8 D
2 m  G4 D( o; n9 n4 ]
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知% [% K& K  k  r  V* R+ F+ W+ x

6 l( t5 {& p: G" @4 Y& R原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
. n/ T2 t& y; ^! b
6 @) b, H- n$ S$ I0 Q  H) ^
CD返工 ? 6 Q/ j3 L' R. C: T' S9 Q

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..1 E3 Q; ?# w0 A4 o
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表     X) a* i) Z  V3 v3 ~- |0 b& L
戴o左爸爸返工...- f4 k# T' ?5 O" k  Q" y$ f
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
+ y* ^( E2 n8 H/ {3 W% h" }6 U' A原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj* Z9 s+ c/ s% y* r1 P7 w4 T; x
收起後, 外面睇就唔係太現
9 _) u; ~; y) |# W8 _# i) Y+ N* m, L+ _9 u! h" v; [8 \3 V
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知" t7 g, L6 c) T! A7 F
$ s" L. l+ j! S: Q. V3 d0 R
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
9 A" y1 o( m4 L7 k6 z% ]: P% j& N8 h
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
! R( T# \& F$ B0 m+ Y+ h
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   
# q' f, @1 f, d' d) h, n- \今日的確係熱到爆..
/ K  m6 R4 y2 F# `0 V咁既天氣cd有難度
" n, c! E8 d2 c/ X( T

) J2 v# E7 t1 q! {8 T, H" o9 C唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
- f* N# ]8 Q9 Q2 L) P. i8 B8 g) p& t2 Y9 S: b5 Y8 i

3 F8 T6 Q! B8 T" v我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
$ l& b6 A% Z' Y' H
5 Z  p/ E! C7 e$ B1 q2 Z8 J
泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
, ~* `' _6 I7 |# r+ W. O
( l8 s6 D. R) R) g! g4 L  r3 y泳裝照
# B% v5 p% Y% @

9 l! U- s8 ?; D7 h( a* K4 U: o唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
4 y& @' h2 c5 C. P9 x9 W5 {- ^6 F) F/ ^  y! A& K" a+ g
P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   0 r2 O" k- m& ]- d
: w& S3 o5 d& Q# j( H* w

9 u# F" [. x: y- R) f9 J* P唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
3 ~: X" N/ k3 V# o  ~& ~, wBINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   ; g; P/ B0 w5 D! I

$ [0 |3 _! P  _: y  [5 B; h1 k& F- J泳裝照
, N" e! `4 Z" A0 x' o) j

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   . i: [& k# I4 n7 e( }
我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... / F- v  }$ @7 |
7 h- e1 h, e. {! Q
P.S. 最近買左SET平平 Bra
3 m2 C0 ~2 x8 W9 x( Y/ H( n) W
貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
6 V2 y' O" z( y* B* Z6 F5 g) Q原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
4 t! ]4 L# z! d現在加件外套就可以出門了,5 Z7 a6 j0 v+ C- ]! G4 F
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   $ b% M3 A, k, h4 ^) ^
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,1 |2 B: T5 [/ |/ Z( z
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),! V: H8 c: i6 |! B
現在加件外套就可以出門了,
  w! V: ~1 Y9 X( K3 j0 e' X, a9 c, E昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
2 d/ O% o3 L& F& z: b. ^# @
ameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?