嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問迷你倉事宜

想問迷你倉事宜

因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物" k9 O' a" b! K; e
想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?) {! y3 Z5 }* U4 ?$ u: i# G
我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
放東西在迷你倉我怕受奇異目光

引用:
原帖由 010101 於 2010-9-24 23:08 發表   % d/ G- a* P& j$ n8 y* r8 B
放東西在迷你倉我怕受奇異目光
+ {  Y2 [/ i# q  b) u+ b/ j儲存私人雜物咋喎...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 23:13 發表   ( R9 ~- |" M. ~
- B$ w' x! u# t8 W: b
儲存私人雜物咋喎...
9 M8 r  @0 Q9 O6 b! v6 J$ N" p7 H9 w/ X我諗佢諗多左喇...

我覺得有可能係有人會係你用的時候投以奇異目光。

你住哪裡?  如果葵青, 我可以介紹一間叫香港迷你倉, t; 3114 69223 v4 }0 A6 ^8 ~5 l; _5 f
其他地方, 我就不知道~

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-24 23:04 發表   
$ ^. ]0 s' W4 B因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
/ R* M* S( S' ^) C# ?; t7 O+ a想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
2 V: |  h9 M5 h我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
) c) T/ F) u7 q+ a! s" z, Q1 `3 X0 z, L, T4 s' x  |# I
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
7 \  v9 l7 x0 V) p  j' G詳情請參閱http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/index.html
' p* H  F" `: _9 F
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   8 H1 G$ a5 O" {) N* d2 f& _: d

/ j# @, r. m  G$ K
. b' D, D/ K1 ^& fbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
0 f  \8 s4 V- g# z詳情請參閱http://www.hongkong ...
5 m, g/ K0 }$ @$ J) x( w: O3 {/ s880一定好大~- @' c& n4 M2 s2 D# q) s
我之前有過個440蚊~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 02:02 發表   % W0 |% l. c2 P# u7 f7 E

- `: C9 d' Q/ x, \880一定好大~( k8 `2 n; W2 ~
我之前有過個440蚊~
5 o( T/ m4 P5 X' H  u  }
4 ]+ z% F' m+ U- V6 D不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
! ?- u! @( d8 P. j2 i" _. @4 p) V& L$ `0 V8 O* P! a

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   5 l1 h/ i' i/ r( o3 R

. G4 `, @4 Q6 Y' X
3 l  j4 n5 ~4 f不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
. @7 U0 H. W! \) C" ?6 F
咁看來CECI姐屋企好多野% {6 |2 E+ t* J  U( O
但你唔係住天水圍的嗎?' J! r/ h- M) V
個倉去到天后咁遠

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 12:51 發表   $ i% H* H& @# Z

& V! f' C" X. S咁看來CECI姐屋企好多野& P& e, H+ M; Y" ^9 @
但你唔係住天水圍的嗎?
% K0 \3 b( ]! Y7 X/ ~! M- o7 y個倉去到天后咁遠
$ Y6 Q% g/ ]3 `$ F- ]8 d3 t' Y+ `- q' Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   ' U- A3 A& v( p2 l" e+ ~
! ?: S1 V# p5 M. E, ?/ D1 r
# N+ a# {) k% Z/ O: G
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
# j' o; [8 S( ^6 P7 y/ S詳情請參閱http://www.hongkong ...
% K- j1 H7 Y* {thz,可惜太遠喇...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-25 16:41 發表   . \- T1 R  Z, p) r& Z( w6 v; n, J, }

& d* K5 W* A$ i: m, g- rthz,可惜太遠喇...
! g+ p9 g$ g0 G, U7 I; t: X) K4 l& O3 m
最近係上葵涌! 不過果頭係好多迷你倉公司可作選擇! 不過我用開"香港儲物室"幾ok!/ [7 g6 r0 V% O: M! J

1 u. ^  Z" O) w! y: q; g荃灣, 葵涌等地還有...8 F) M4 g; G* y% N% I) l( b: Q
當代迷你倉  http://www.hkministorage.com
$ b3 u4 O: e( B1 A  }
9 O+ R# `4 U: D' z: m橙色空間  http://www.bigorange.com.hk
" Z3 @6 b6 ]- K% e3 a
, [" t; v5 T  |/ ^+ v% n" r' m時昌迷你倉  http://sc-storage.blogspot.com (個鬼佬話8177 7778果間)
  d# P$ P( G( E: h) d$ E4 e$ w# d2 r3 b' ~: B% q2 j$ Z! `+ B" f
希望幫到你吧!- j- S1 h" v% Z  t

香港儲物室......倉租好貴的 2 g6 Q# t1 o9 U% J3 k
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到: f0 d* x9 w7 |# U0 W0 u

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-9-25 18:16 發表   + D. e& `7 Q+ D0 V  ?0 }( t5 [6 G& y
香港儲物室......倉租好貴的 9 [& S/ i  E( z* x
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到
, a3 I4 v9 Z% w
0 K9 g/ ]1 W$ A* i6 T
# K  \( N  f; M9 C7 \- A
香港寸金尺土
/ s# A# J9 f/ }+ v, @# q# d" |屋企都唔夠碇擺就真係幾多下

我都有用hk storage, 如果係新界區, 有其他比較平既選擇, 葵涌個頭成行成市

想問迷你倉事宜

8百幾, 不如同人夾多少少 租間屋好過
- ~3 W% d8 O% g- f 又可以放埋鏡 等等, 又可以約其他人一齊上去cd ...

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   7 N2 b$ q7 A, A1 Q) x7 X9 R
- P* {1 K' g) G; i- Z
4 m  |- M, ~: K+ F/ R0 B0 p& ]
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
1 w- I4 U' F, x5 g/ F7 M3 m8 f; E9 N
/ K" e: U8 ^5 O; u8 H3 a/ c
我情況差唔多, 不過我只係儲物櫃; 宜家整整下都唔係太夠位放野, 可能真係要用倉了......

160尺姐係幾大
: V5 }. z' A2 `4 i7 @* g; j, R我想像唔到呀* f: c" k( j/ [1 c: X& J
可唔可以影低幅相比我睇下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

最近訪問的版塊