嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

輕左8磅QQ

輕左8磅QQ

但係睇唔出瘦左
* ?8 K! Y. R0 R" i- t; A* T$ V上身一樣咁厚咁大隻><
) T+ G) F/ f2 C2 z( I' H8 b好似減左落腰度(晚晚situp的關係吧)
) j( i6 g  v' H* N& m& p6 a3 G  r皮帶可以扣多一格了; @& r, x& H/ e- Y! |
+ s* G: o0 @8 k$ W/ m
有無人教我減上身d肉阿><
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
恭喜哂ar, 加油~

你果幾磅去左我度呀......

可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-28 21:50 發表   # b& |, `. [9 }6 J( X: c
可以分享一下心得嗎?我最想就係減腰.例如你每次做幾多下,一日做幾多set?
4 ~& x- M, R8 @
situp每晚30下
) G3 {. i0 X7 ?3 j. D5 M有時累就分開做40下
8 }" F, R3 e9 a* K5 Y% Q1 J# ^7 N主要係我食野少左好多
0 V6 A0 s$ Y- I# z9 k8 G早餐唔食,中午食少少(如一份三文治),夜晚都唔食太多
3 O1 r+ Q1 k) b+ q' |2 J5 `  l) p+ l汽水飲少左,肥既野盡量唔食∼

situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:02 發表   " U3 d, j5 M) C+ M, C* [7 J
situp 30 咁少, 我後生一口氣200以上, 嗰時腰圍得 26 吋
6 |# r$ i8 C9 M% v& w
無你咁好力丫∼
  W' l$ B. W' [通常十幾下我就會累了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-28 23:04 發表   * H. n- K" |) r  B3 B+ `0 a2 o

& S6 ^. x2 r0 o+ \" T無你咁好力丫∼& d5 K8 A$ Y' r4 v* c# g
通常十幾下我就會累了
& b9 X: p7 a: b5 [! M! c0 o

4 A  }! g0 ^  Y你係床定地板做, 床太軟會傷腰, 地板加瑜伽氈就ok, 雙手放胸前, 唔好擺後頸, 話唔小心會chok傷頸.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-28 23:24 發表   5 [8 w' q- {2 s0 z) B* A
重有, 最好有嘢壓住腳板, 否則累嘅時侯, 雙腿會離地, 會用錯力, 用屁股同大腿借力, 無用到腰嘅肌肉.
" X: I) ?- M. }* c. [3 ^5 l
我係床做∼
" i* m' E# V: E1 G5 a用尾床架來壓腳6 f. m5 \  I5 p( q( I: W" a
而家先知原來減磅不等於減肥-3-3 ~+ g0 M$ `% k7 \8 e  S: R
唔見左都唔見得邊度瘦左QQ

我減左成個月反而重左磅

我近年來因為工作的緣故, 體重不減反增 ; 嚴重頭痛緊點減.....

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-9-29 20:08 發表   
4 y# f# D5 j  d& L5 d' J# C我減左成個月反而重左磅
! ]' `# J# B7 o- K) t
咁神奇@@7 V/ ~6 A* O+ }9 Q
咁不如你試下增肥) [5 i2 j8 y$ A9 M& ^
到時可能會輕左都唔定XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-29 20:53 發表   
; a2 ]; C2 R3 r) v8 i0 c) O* ]  D( e3 A
咁神奇@@
- S, i% ~$ ], t% z: z+ U1 [咁不如你試下增肥. m4 ^# w, ?+ c0 H( W/ d/ i
到時可能會輕左都唔定XD
2 N% g  W  H: S/ d- S再肥我驚返吾到轉頭

試下用我的方法減肥吖
3 W' Y9 n6 v5 _2 ?減肥方法係唔洗做運動,只係張進食時的速度減慢0 _4 _, F. [; J' \% f
因為大腦接收飽的感覺要大約25至半小時6 F! [& n4 P; }# }( z& @: f
當食得太快時  到你覺得飽的時候 可能已經食咗好多野1 x; X& f7 S1 \5 @% X/ Y# r

1 |, @" e7 }, F* s' O+ q! d有養金魚都唔會一次過比佢食太多
( {" y# p1 N" W因金魚的腦接收飽的感覺要大約3小時 所以會飽死
, ?: a' H, M6 c0 H
: w3 \" q% s+ \1 r1 o我唔做運動
9 R- i% P4 j4 f十幾年都keep 倒26 吋腰

我又重返3磅
3 J9 Z% d' p; K( C5 V  T: p* ]% |$ y在120這個範圍內好易重返

春日身子差,常病4 S( U) D" R5 h
所以都不長肉
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我係零運動的人   只係食多野會肥 唔食野會瘦個d
  V. {) o3 t3 A' ~: ?, t9 H+ {% n5 |所以我都係keep住半肥瘦
2010-09月25日 1 st CD...suki

輕8磅會瘦得幾明顯0下過Wor! 恭喜晒你呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

咁你而家幾磅呀

最近訪問的版塊