嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@4 W3 G% z! m! t0 Z) `' l8 p# X3 B  ^
男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的
" M/ C2 u5 ?# Q* L/ a不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!% n- P% K. f  b. k3 @, l) C' F1 N# C# B
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁5 W9 }2 I  f0 q& S2 M- a8 z
可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   , F# I4 Y7 _5 V2 B/ c0 K3 X
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!) ~" l/ X; J, I' i
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
. `; A1 z" B) T
2 Z& Y0 V! P+ {; U  X6 D/ f6 G# F5 _咁勁著女裝去買仲要試埋?
- I, y8 _7 v% k; L' b( `我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上
( _1 P+ Z+ T8 c) a$ F; _9 |通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!3 W4 T, x: }* V
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
9 R% y% Y% \& V7 z& Y一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   1 r; o4 \$ v5 x- D( i, a/ A
我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\% W/ W6 ]0 Y+ x! A4 i" N
一定要搵人陪>
8 N4 B& O2 G) h& y. [( M4 L

, B  j; T+ K6 @& K我陪妳咪得囉=)
7 F# V8 L6 _4 x# m6 c9 o! E) a傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   3 u" W0 }) J6 O) ^; k1 e% v

- W; v, O; A# a1 q
) O; H5 b' O+ k; A我陪妳咪得囉=)6 s- w4 s! f3 J4 K7 a
傻豬黎既~
' q; B/ u3 t* f5 N2 N! K4 j4 h/ u; S$ M; u
妳仲未訓既-x-3 |) H' T; F7 q4 h. I! E
曳曳!!!!
# d0 Q% o0 s8 a$ _' f7 I我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   
  P' b. I& t1 G4 Q0 t8 p2 V0 d! ~9 K- L, u* j

% C. Z& T# e/ R+ C2 `妳仲未訓既-x-' I$ B9 C  j- O% O( K- |
曳曳!!!!
" ]' H. X( t5 [: X我冇錢買衫衫呀
) F6 Z7 t3 J5 r  [

/ q- D( m: X' S; q8 R% M% p9 O6 Q妳都係啦-3-"* W3 `8 Z# q" b4 b9 }% D
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   7 [" C; t) S' ^4 S1 K! n% ?+ Y5 r
' l5 x; V/ T- E# x2 J

6 d- j8 _4 \. b  Y% a$ E. b- c) V妳都係啦-3-"$ D! _5 @. S/ }% K! `3 W
唔係出左糧啦咩......
$ Q3 t: D0 R' T" _/ X. p7 h  B9 u! t' J3 q. n, O% B
出左糧仲要交租呢~
1 h7 b6 _6 m* d2 A低b~~~
6 I# D9 P6 T7 q% q# [, V, ^; D4 z* W聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   
5 X0 |7 M& q! B, k( G3 E0 z% u; K) h4 h1 B5 B4 _4 a
) k9 v! m; J/ q1 A& \
出左糧仲要交租呢~+ e1 e' j! |0 [9 R% Z
低b~~~; l! h1 s* l5 e6 w1 t1 i, H' v! t
聽日行街街好冇-3-
. N, y/ I8 k/ e' Z$ u1 J
! C- \; H% X! n( ?/ Y! w+ z9 M6 n好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   
& m8 O5 n' Q) A0 U* q- C$ J, i5 n5 w
% n. t. R. h1 Z
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
  z' A; @' l- C7 e
$ W; X; \; q" U1 A
行街咋喎-0-!!!
1 L0 ?, |8 `5 H$ r* y) p幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   
0 ]' x+ n, B# V7 W" @- k: S1 r- D# k
, y2 c/ M0 S$ I. D
. j9 a# m) q& e行街咋喎-0-!!!
" k4 t7 v' H0 J9 n# }幾時話買bor>
$ u* X3 m+ t/ H: V

# M. N( s& j* B$ u/ d又係得個睇字=3="
  i& Z  \9 a% W  o1 U) l0 `唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   0 E" y* d* z. y6 q- B

, d1 F0 r2 {* _9 r6 n; n
. A6 t, k+ ^3 L+ O2 V又係得個睇字=3="  u# E0 ~1 Q# f& i+ u$ ]
唔制><
! [6 _' k' v: J& F4 L$ R3 t# w3 u6 Z' ~" b* z
妳想買A_A??
4 V7 _7 R6 t" Q9 d, F! A, E妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   . {8 i3 j( ^! p& Q1 H) h

; `( R* n" `. w. L) H0 _1 [6 F8 E! M5 F, t% |* C& U
妳想買A_A??
1 z. p7 S- \% y4 e; d# J妳買完要著出街嫁bor!!
: L7 n" [3 o8 X% H1 I5 t
( [& d. y0 L+ K5 r  x' R
想買但唔夠膽著出街/_\"% ]1 C+ k; X6 v" ~
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   
# a/ M3 d6 y: J
: g) C1 O; @1 A0 a0 D' @. h8 Y+ K
想買但唔夠膽著出街/_\"
& B4 Q) ?9 _  ?* p# e0 l( n1 M除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
  t% \; V) V% r" \2 Y9 p% E, E* n; z3 @# w, k% n
妳買左著出街@口@( \& [+ d, `, W3 D# O
然後再黎我屋企接我
, l" D) d9 t  b2 _8 v' ]8 w咁我就陪妳喇~CCCCCC2 ~) b; T& S6 W' G
0 J8 y/ B7 a* Y( H

女生打扮 ~ ) [% ]/ G# L: U0 D4 K

* ?. a8 b% B) D5 K介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..
4 x4 \- q0 ]) B
8 h4 p) _5 u1 J2 Z! e4 @  H

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝9 \8 q; F* S( E$ A  [4 C3 N
雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買
8 S( y- n( q% G3 R* Z/ P2 t因為我怕d人望耐左會看穿! I; S9 ?* r4 a- b. o, F; |3 ^