嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~8 P& [4 I7 Q: ]

" r0 N4 z3 E& \9 h/ o平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街' P; G# p) Z- J
節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街
6 l; c& b& D# ?- ]1 S7 x服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~
" p: E6 S  p! D7 o2 N/ `7 `攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~# S4 V0 l: F* Z2 o- F, k: k$ |
交通: 港鐵通宵行駛~~9 C0 [" [/ e) q7 J. n. `
時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~
6 o! M4 }1 J2 ^集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
9 e( Q7 W0 w1 ]5 X) B1 w費用: 費用全免、飲食自備% a1 z8 O- q! @/ Q3 E
巳約實幾名姊妹1 a: a$ ~  [' W  W
有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   
9 ~: c! w' ^+ F) A小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
+ V  ?! o. z  a8 V  ?* x! F2 M  {% J. C  k9 E" |5 R4 O
咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   
+ P3 e& ?) C7 G& z/ `0 V, n果晚一定好大制作啦!
7 O# `+ X7 Q; ^% o+ S  m& ]0 ~

/ d' _8 S6 N  k9 d( C咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了
$ b7 C( V$ O2 r) ~$ T我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   $ a* H6 b+ U% [) X& G5 K
個網站好似越來越多活動.,.,.太好了/ V3 b( n* J# f
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
# ?3 r+ `9 k+ N1 ~. C4 G

2 C; Q. A+ e/ a- b  R1 Q實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   & T) z, g. [& d) l/ m
很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
$ D9 I2 d$ T& s* S, O7 V
0 p4 C! `# `9 l
多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   7 s1 r/ @  `1 I, S- N+ H" Q: J
我一定會出席
) j# o8 W* L! [: _% _" _4 w, }
) s' U  V) b' Q8 r) E謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@3 s8 i5 f$ q* d' {( m
如果有D PRIVATE EVENT 就好喇% l- f  p& O& E
/ X* d5 ^7 W6 J8 y- ^  J, A
PM 了 MSN