嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服問題

校服問題

好耐冇見啦我想問下伊利沙伯中學,
' _6 @" J8 O6 j0 Q梁式芝書院," x& u# T' f- G, U! F
同庇理羅士既校服邊到有得賣
8 s% i* u6 A+ l( J- T/ r5 R- w& P, m2 A% w
麻煩提供詳細地址
7 e) N- Z7 I1 _+ ?; l+ f# C先謝!8 Q7 ~9 g7 z. t' Y( u
" [& G, [+ n8 {( h# O
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服問題解答唔到添! 我淨係鍾意新法妹ga咋! 或者貼去"校服交流"果度應該好多姊妹會幫到你!
$ H: n, f. H9 L* Q& n/ j. Y- w* F* B1 m  q, V
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔得啊,
4 x3 g( L9 P2 P* X  S+ X因為我仲未夠權限入去

引用:
原帖由 amywong 於 2010-11-21 20:01 發表   ; O/ E% Y9 ?. I; L
唔得啊,( n4 {7 T3 m; ]) _6 I, j/ P
因為我仲未夠權限入去
6 R  L/ Q) `! Y9 c$ S
Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  
# j$ z8 c+ T) Z! y# b- I又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想知道~~~~在哪裡有得買!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-21 20:12 發表   
" f1 v2 y) m+ _% O, t( B
  i$ ?7 h9 p( F6 Z+ u7 }7 ]Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  3 F7 G- b8 Z' c3 r& j
又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
0 K4 A3 y0 b7 t# c! e5 {% l1 I. s2 u
7 @1 K9 N: |) QP.S.1. 無啦啦做咩響我個朵呀?! 呢方面我唔係好在行O左bor~~
% a. w* ?, {2 D3 N( {P.S.2. 樓主, 與其響度問, 點解唔試O下自己發掘o下呢?!
8 F  l( W0 m  ?& X( e+ s4 r1 U9 D3 Q3 m. I* K- X4 G

回復 6# dcch1 的帖子

Dcch1比人召左出黎...% _2 @! ?/ \3 L  c/ _
那召埋X大出來吧...不過你需要解碼器...' B, _% i7 r0 z2 p
( F( v+ _  q  _4 X' I

+ h- M" Q6 T; f8 P樓主去昌...記走一轉睇下有冇先囉...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

回復 7# pingu142857 的帖子

我就係搵唔到先問je
( |# H/ t: N7 g
1 h3 B, A" s% \$ T% m我打過去昌記  J- x0 y7 V" |8 l8 x8 I
佢地話冇伊中
* x# W9 d/ b6 m# H3 H; A6 [+ P1 B# B$ w( Y3 X0 p1 f- Y9 @1 p* [

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽

; h6 b5 ~. b) |0 y1 @! D
# K; ]) p' m  `% K) h5 h3 w8 z[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-11-22 22:17 編輯 ]

回復 9# dcch1 的帖子

首先多謝你先!
8 ?7 `' ^9 |) Q* V2 ^我想問下咁我應該做乜啊,
. c" a- |2 f; s4 G你講清楚d,8 |4 F1 F* l& S) L8 {8 a
我嘗試去做。

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-11-22 22:15 發表   
% }6 O; O6 B! ^3 g**** 本內容被作者隱藏 *****
! Y/ B! ?4 P" S; o. T  {
3 B" a1 k/ j8 r1 F& j- m  L
  |1 i1 e1 ]# x) e. |$ O* T唔係嫁, 仲有我呢個有心人呢...嘿嘿

校服唔好買咁有名氣的,因為別人一看就會懷疑是否CD