嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

德望

德望

德望高年級係咪要著絲襪返學架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係呀, 其實唔止德望一間

um~ 但佢地果套校服襯埋絲襪都幾靚~

嘉諾撒聖心都係ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-26 14:50 發表   9 c+ y: d  Z7 R0 U* j
嘉諾撒聖心都係ga!
1 H& j' Y$ B6 Q' O6 l: `  _$ _% r3 f* \
系咪淨系商科才要著

引用:
原帖由 sakuyi 於 2010-11-26 13:25 發表   1 F" ?, o% C8 }4 {7 y# G# S
德望高年級係咪要著絲襪返學架?
6 a: w( V( K) s3 w9 X, [

2 D2 w% \% g1 y, O9 }9 ^今年開始改左中五或以上就要著... 所以三三四新學制佢地套高中校服仲著緊...

有無相可以參考一下

係呀,綠色連身裙嘛

我想問係規定要著定係好睇d所以著?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-11-29 23:17 發表     |+ t9 F7 L# I* K( I& M% {5 O# T1 `
我想問係規定要著定係好睇d所以著?
4 ~7 C% G, [. ]; _

7 v, G* Y1 A9 t: Q/ y係規定要著... 但係夏天時有部份妹妹犯校規唔著絲襪返學

黑色定肉色先……
2 Y! P" A" F3 E我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-12-1 01:42 發表   
  ]  e. Y/ d4 B5 H; @0 W' Z黑色定肉色先……, @& Y+ S9 V3 F
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相
  ^" c& ^% B7 Z0 b, S
& T: o4 H9 [- N! g: L( O其實校規就無寫咩野色....
' ^, u7 ?) ^/ a1 U6 R, `但係我見到佢地D妹妹... 著夏季校服就著膚色/粉紅色.... 著冬季校服就著膚色/粉紅/黑(厚)色

我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-4 13:58 發表     T  L! W" Q- h6 J
我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦
2 ?4 Y7 N9 q" ]! Y7 [3 k) E: Q! n) A+ S% s& x7 ]( S
HAHA~ 有既... 不過少囉....  

夏季應該係肉色,好耐之前,: {0 B6 Z. B& T
德望個website有講明tights of flesh color,7 O, x3 k3 I7 _( S/ Z
不過而家冇講啦!
$ K/ x# D. I$ D
* R* V4 w6 s" J2 Z冬季我見到多數都係肉色,但記憶中好似黑色都可以
5 l$ D( P% A) i6 |( Q6 o2 e6 L% z' K  {/ Q6 d- P
而家website有校服供應商資料,: n- a: L( g# L% w' K3 Y
亦有講明校服係分Junior Form (F.1-4) 同Senior Form (F.5-7)6 X7 d! O9 l6 e- Q
http://www.ghs.edu.hk/notices/Uniform_Supplier_website.doc
6 K2 H/ e+ e+ Q$ e; R
0 R3 e$ c7 X& }6 V2 Z2 V% e學校官網有好多相睇:
9 v2 C6 {  Z+ g" [( hhttp://www.ghs.edu.hk/gallery_photo.html
1 E1 y6 @7 y8 p  d0 p7 W
* o, M" O% I! p$ D例如:
  S4 a, A6 F$ s) @" f3 mhttp://www.ghs.edu.hk/anchor/Gal ... Gallery/index1.html

n年前,有個唔熟朋友是德望生,
; D& {! P& {/ s/ u9 s. t那時的我對絲襪,高跟,boot等仍未懂得喜歡.2 |$ t# ?1 S! M+ {& u+ y2 L
(那時單純地只喜歡貼身短裙)
( d* L! Q4 V* N所以當時唔太留意她的校裙與絲襪...: Q- J7 a+ l5 Y. a' d  E' @8 M. E

- k8 o" X! b5 D$ q9 [( S! d$ A另外,校服規定要著絲襪係有d怪,' M" z) h" o# I( a* v0 h' s7 H
但,個人意見,
* b! _: B1 ]$ u. X9 R這樣讓小妹妹早d接觸絲襪這種好東西,
* e: n. d- H/ u- n# G絕對係一件好事

人人穿絲,好吸引啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 15# 1677 的帖子

thanks for the information

支持 支持!

最近訪問的版塊