嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 外出

CD 外出

好想CD外出 又唔敢- Z8 z" X2 }. w# B& g6 J- ^( {
又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好難架波...出去cd 一定見到人..6 N9 W! M& v% F! Q5 ~9 i
0 P8 w1 R, M9 i& G3 }
一係就好夜先出去..- F  z' y: F! a! I% B0 C% C  o
但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份$ H3 [$ v4 O. ^6 V4 G
又或者你個區治安唔好..到時就...' b( s0 U3 J# Q. s* S7 t

/ x+ ]8 V( p& K/ `/ Z5 v/ j其實cd 只要full 裝去試一次...
) Z' v' @2 X' j- }# x5 s- B好快就會有第二次
本sis叫奈奈姊!~

FULL 裝係屋企就試得多/ L' p  u$ o6 ?2 x9 x
出街就未試過

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!! e6 M0 E- W7 S- w$ Q0 ~
( O: P7 w2 G8 t1 c+ h

我都唔敢呀 ~~~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   , }* O* Z& z1 c
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
4 E+ s) c* {- ~
汗顏..
果凍好開心見到大家哦~~

#5 很大膽....汗

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   / @1 g4 y& w# u4 J* z! P+ b* f
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
8 d5 |$ [3 R, h1 p# Y4 i  }! _4 B姊妹真係勇敢ar

你地真勇敢

幾時一齊CD外出丫~~ ?
/ l& z" v- o) U+ c8 p . g5 N% N" |: ^& c0 a8 S/ d: }6 G
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=! d3 g0 Z- M: f" a  f- Z
4 O# d( J" E% f* m* D
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   
7 y5 z/ |! u  E: s4 v2 n幾時一齊CD外出丫~~ ?4 Z1 T$ o& c5 s+ c$ k5 @
  ~9 j: `9 R/ V3 k% q
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
1 w. v' U  Y3 q6 ]2 n% I( _% o, Q" Z2 z( `
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
+ R+ k. W5 H: c; ~# B5 I你咁靚靚 實要多D拍教一下我

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
6 [7 ^$ [, Q( a# c你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!
# t( a7 v' i% x, J  Y( ?/ f
( _: ^7 V6 ]# F' M) V
8 E( K) n1 N4 s+ B
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去( g0 q$ {1 p5 k8 e3 N$ z9 d
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?) ]: R4 }# Q% m) B. {2 p8 x' O
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為1 A" V; P! |; O! ?0 }
出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去1 `" _( n2 n' L9 ?% r5 q$ O
如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、
+ c. z( a# D! t4 R  I如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
$ f% Y1 l" `' Z) b/ [& @. Y8 C1 \
1 M3 h4 }, F/ U& k( ]3 @% M( J# J' T6 {4 v6 V$ H
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去' @  ?3 I! f2 y+ O
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
- V/ P3 ]* \& ~2 y& Y我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
1 F0 k& j7 s& a& L. K* B& L如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔

回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.

出丫出丫~~好好玩嫁~ ; K1 U6 s* ~# c( }1 H# Y  O
我而家就渣車出囉~+ P: Y- L, J+ _- r6 Q' W
之前就搭車~, y' R+ Z- m# x
有興趣一齊出丫~^^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   3 f$ O  f; x1 T( T0 C
出丫出丫~~好好玩嫁~ ! I! I4 K: G  e8 c1 Y& E/ `
我而家就渣車出囉~0 A. M" v7 X( V0 @* O$ @5 |; v
之前就搭車~# @: M  C5 r  n$ |0 ~8 @
有興趣一齊出丫~^^
! ?  Y+ W2 {" O" B& e, Z+ r
你就好啦 有車 ' t# J6 N) q6 s, n/ l9 R$ X! ~
我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出

我第一次CD出街......1 }/ j2 Z! t" `
就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....: L4 Q% E* }- C* @
出唔到閘又唔敢call管理員......% h& _' N: B! F0 ]/ B
最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
~Sammi~

kit kit你住邊區啊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   9 E5 e8 r, S5 C! G9 u

1 n# ]) F8 J- |  M- q) p1 j5 c: x/ Z% U5 C7 w! d# D3 u
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去2 V7 `/ \* \# L
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
5 L! ~# J. X9 [; [" {$ q我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
, I# B* r8 ^+ W8 N& u
- i+ ^$ b6 \/ c5 `) G! X( R( P; P9 o
我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊