嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   
) J; c: Z; n/ v, |
  @( _9 R2 M! ^& c
6 E* ?: _9 r# h 我訓覺果陣都係!% N$ z0 K0 c8 F2 {+ y
yeah!give me 5
) F# l8 z9 n& Q) Q& l- cAngela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   
5 d* V) v# J8 P* \8 J/ U
, `9 m- M1 f( M: E9 @1 K7 rAngela姐姐自爆了@@
: d$ Z0 K' ^! @) D3 J, L 講之麻...又唔係自貼. h2 i8 A# U# x0 {$ y; n

4 E( ~8 C9 d4 a' p; R5 K+ [ 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架( M  y) D! l" S
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
5 M6 J' R' B9 Z+ \7 D
; i& e) e" o: Q1 r3 a% A1 C由細到大我係屋企都係唔著架啦3 d' s, m  H# M! a
有咩咁可愛呢XD
; |4 g2 w' ^" K7 z
我又要心儀唔著底褲交收
, v) F1 ?0 |4 W* R$ zXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表     T* c( e1 \0 F
4 ~" P% E# W, H2 k2 `: N+ h
講之麻...又唔係自貼
9 z$ E1 L+ Z. h: \( v1 Y- j* y( e, B( @9 f3 o3 q
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架/ K. U2 X7 N0 z: s$ o" a
8 M1 Z- Z& c  G3 F& z

0 c5 d( ~/ E+ d7 ~1 u. d裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
  [% z4 |4 }, v7 Y) @# K+ m7 B8 ^8 _! y( P7 r" p" Z7 D* M" J# O
講之麻...又唔係自貼5 Y  c/ W1 E5 v0 w0 [% S
, _5 c  ~; j% Z8 ~0 l! ^
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架: C% m  ~: o  o. O$ m+ _2 C3 `# ]
0 U) D! j6 o4 C, @4 A自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   
; u8 k6 u  h2 l6 P0 W7 n* A  N/ ^( s$ j5 F" w  C0 o; [4 O1 q
我又要心儀唔著底褲交收
3 w) [0 s  z, I" u/ e* bXDD
: ^; ~5 {6 b$ A, Q6 @
睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!
) m! ]/ f, ^" W+ G唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   
/ p7 G8 `: }2 M) v0 [. K; @2 k( ]+ \& ^, ~' r
1 I  y/ r9 P* C) _# f# Q
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
9 a! r) y: q" E4 F
  k- z# e9 e1 m2 Z2 p# c! @3 t
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!
0 C# I4 v3 B4 h2 o6 y6 z& j( a' r/ Y# r
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   % P' ^9 Z$ u: N
, G/ p2 q) m! ], r9 f4 ~6 j  i
講之麻...又唔係自貼
7 g1 F6 \5 I4 D3 p% Y5 d+ P
: m& q7 `" T/ V9 F) U 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
$ F! X9 T+ S# q. ]/ L' K蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
- B) Q) m: O2 _+ B3 f# T& w& }; w- b$ E# r7 g
最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)

最近訪問的版塊