嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

妳地可以cD上班?5 U3 ]. x4 [2 @3 y
我都想,但公司太细,根本沒有私人空間

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有得cd返工起碼個老闆都要系cd先得-0-

引用:
原帖由 monchhichihk 於 2010-9-19 23:41 發表   
! d3 [& H4 z1 L1 V5 P有得cd返工起碼個老闆都要系cd先得-0-
# L3 @3 j5 \% m" T( U/ |% [. X唔一定, 但要好高收藏技術

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-19 00:22 發表   
1 L, X7 ~1 H" `9 D& j
) o1 A9 \! T( G  _- mameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?
8 ^/ }9 _( h, |3 b& S不要叫我姐啦,您是前輩囉,妹承擔不起啊 # }" e2 l3 y& Q$ G0 _0 ~7 r
什麼係鐵騎士?" `5 z$ Z/ j% @9 D3 w) N/ E# H
我騎機車喔(摩托車;電單車),台灣有2300萬人,機車有1200萬台,扣掉老小,可說每人都騎機車,1 N% @+ s* n$ ]) ?5 H0 Z
只有台北市大眾運輸比較普遍,有公車(巴士)和捷運(電車),其他地方沒機車簡直寸步難行,當然也有開車的,台灣有600萬台各式汽車,
" B4 l4 z/ `. D2 J' N5 x我平時就騎一般速克達外型自動波的機車,方便lu,: c% e. V: b) j) N6 K/ ^
另外有一台honda bros400,和kawasaki zephyr750,2 m0 n9 M  n$ K1 F( b( G/ f
那台zephyr750就是看GTO鬼塚英吉來D,好重根本牽不動
  a5 e; e- S, `, g: b# T
0 Q& E' [9 Y/ F/ x2 k/ K[ 本帖最後由 janet 於 2022-9-24 08:19 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我也很想CD 返工@@"

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-20 16:51 發表   ( D5 _& V  X' J9 c  {

2 x2 h, V. W) W) V2 W2 p; K9 f不要叫我姐啦,您是前輩囉,妹承擔不起啊
* v$ e& m# [; V. ~5 g& q9 g什麼係鐵騎士?
* }8 b& G: b* k6 F我騎機車喔(摩托車;電單車),台灣有2300萬然,機車有1200萬台,扣掉老小,可說每人都騎機車,
3 q# X2 d* Q- |; ?7 f$ J# l7 j0 r9 j只有台北市大眾運輸比較普遍,有公車(巴士)和捷運(電車),其他 ...
# P) ?: r% W- z3 a$ F5 h) ?
我都想去買一台機車0 ]3 I% L# V1 ^- t
搬家後看看要怎樣弄先XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-21 12:08 發表   / o4 y; U& P1 w% E8 a8 B# n
5 g# c1 K$ ?" w7 A
我都想去買一台機車, @0 O% J5 H9 q2 H; B  l8 G/ L4 m
搬家後看看要怎樣弄先XD
8 k) G, G$ D1 h! ?' r
5 p0 q: e0 b4 p* M) h- @
心儀, 我部得唔得呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

姐姐咩杯~0 J( |8 p- N1 J( K$ a2 W8 F
B/C CUP都會好突

夏天不喜歡毛手毛腳的: A# R7 r( w! e# U6 |- h
一旦剃掉後/ e- ~9 V. x+ b9 x1 s7 L
一長出來就不舒服9 w- L& X  O! p2 ?
習慣洗澡都修.....腋毛嚕

引用:
原帖由 dindindin 於 2010-9-24 01:50 發表   
5 I" _7 x0 o% Q6 `姐姐咩杯~# K8 }/ {, y: d- {) l
B/C CUP都會好突
/ `& r, i) w7 o1 v: |我用O左義乳後至有B/C CUP
9 P& ]) z9 X" G# T平日就只有AA~A CUP
8 |. {. J% }8 Z8 U/ @剛好用到部份A CUP SIZE 既BRA...
9 m! s) Z( N5 S6 U6 t, w尋日我又至裡面全部女裝返工 (外表不變)
2 Z5 h) l. G+ G原來都仲係冇人留意到我有戴BRA (不過有野遮一遮背脊個BRA 扣)

其實即使是A CUP
' A$ M3 |" u6 l$ G& [' x7 L打側看還是很礙眼的
2 D7 Q2 G6 {# }% Z# d姐姐用甚麼技倆掩蓋
; o/ _# X% ]  _" j# e% z8 C請指教妹妹1 C) ^) f2 w$ R( W7 r# a3 V1 @

0 \8 N* w1 g9 E$ w& e& [: ]" e仲有我發覺A CUP不合我穿- t3 s, G* }2 i: N5 P
杯位總是太細
4 Y! Y2 [+ k* Q; n/ H總是銀到很不舒服# \- O" B! Z" L- U' I7 p% j
姐姐有冇買BRA的心得呢
: k4 W0 ]. j7 ^2 _$ k8 A+ n: J可以的還是想要AA CUP/A CUP: G- [8 U5 B% q$ R% ]8 g5 r& t/ y3 Y
不喜歡離罩的感覺0 F+ N9 V& F3 u& k/ G- ~

1 v% o. x: s% T* S[ 本帖最後由 dindindin 於 2010-9-25 05:00 編輯 ]

最近訪問的版塊