嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問一問咁多位嘅意見

問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲
3 u& E% a! D" n0 ~: J我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
; i- ]6 D9 M; ]( F& s: K, X: Q絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
5 O) D$ @; y2 G+ T5 X而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。8 F; u; L; E9 T" A6 m' O
Ps.最近果幾次先有用ky: `% O) ^+ p! b2 k; G+ \8 F
如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
覺得好的就按一下感謝吧~~

用底裙超爽二手好小除非去順

加埋自縛啦

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   
: F8 Z# M$ J/ \大家覺得邊隻自慰方法爽啲! O8 [' _  h$ d) z! d7 s; n" f
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom  c  k) O/ S) _* L2 e. m
絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling$ A1 z+ {- Z. c: U/ P8 C1 K- h- k; }
而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。( }, n1 d8 ~% u5 f% u7 v- P, y6 p
Ps.最近果幾次先有用ky
/ C7 c) U- Q# ^) n如果有更 ...
4 h4 H' j+ V7 C5 q  l: ]
# K( h$ J; R! M( B8 W# X: N4 D
the pant are the lace one ?

直穿cc會好爽~~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

回復 4# misslady 的帖子

No ar
, M" h' e4 T8 q  r9 s未玩過lace

小妹多數用校服

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機

著校服裙, 直射校裙

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰

幾樣野都得喎,可以用condom," T$ |  l% d; \/ I/ I6 C
再女裝底底,再絲襪!
2 n; L! D: O$ a* q2 `- j/ G% C9 l- E% C6 G& @  ]! x1 x+ H, ]5 u! k' D
咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,
2 L0 b0 ~2 A  r9 D又可以慢慢享受!

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   
5 z6 ~* Z' `! ~著校服裙, 直射校裙
- m4 F6 S( i4 Z1 c! O4 ~/ O* Z6 V. j+ y6 _9 h5 \2 N5 f+ ~+ W) H
姐姐5怕射污租d校服?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
6 ?( q4 S6 ~0 b2 |兩樣都是幻想自己被人....................

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   
1 k3 P  W4 p, k) z6 Y  E我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
( u2 i3 q. S+ V8 L0 q兩樣都是幻想自己被人....................
9 a7 T- T. c) q. g4 |7 D9 _
+ a' z- U- q# V& O% L+ S' V7 X
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   * Q0 I7 f3 i0 E0 V7 v- x
3 v" P! J3 ]% K" l& j8 g

$ g9 T; H7 L. d$ t, P9 ^我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
% x4 Q4 D: c% t. t
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   
  O5 T2 p0 t+ `/ w! G& A
- G; ?" U+ f3 T4 f( L" F% C; S7 r咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
# ]1 B# ^7 R* S# f' n. s
9 L0 z' u% k0 g2 D拒最多咪以為有個女仔系度挽