嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。/ U7 ^2 f# t2 |- k3 P
即刻去左買晒兩款。
' ?7 P: f9 v: p4 G個人評測:* E0 X) P, S/ n7 n3 F

# _% P# |- G. q& u+ i5 g( M$ [# I; m; J5 [
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
* v" ~% x( _1 Z) ?7 z* E但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
) G2 Y  X% {% ]個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
& s9 Y& R8 X- Q$ k. p
6 h# R. [/ I# D不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。8 N/ M" d8 z6 f- @2 D0 p- J1 L, w9 x
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。2 ^5 r* h: W) M
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)3 q2 W& ]8 T. B; d* W' F8 _1 W) R

/ o9 b4 j9 {& s8 Y* p[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
" m9 ~. [! y% N) C0 a& ?

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
) B; U' n" K$ z1 {6 R4 Z可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   * e. k" Q% Z5 I
我有穿其他品牌
. W; H) ?3 Q% M# T+ r  Y; M- l, i9 ]1 i7 m+ @) K+ N1 E
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
: \" X! Z' f$ b, `) y- u; u睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
: z* Y: W+ Y( W* X* o即刻去左買晒兩款。
8 H) E+ e& M8 P個人評測:) k' m8 Q& {, Y  d; W# o

7 B7 D  |3 Z* I, L, ?: n+ N( z
- ^/ v% q" {1 t: n1 r" L; |; P0 ]Yes, 係似比較薄不怕露邊,
& {+ l, [0 C, R1 d% u但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
0 k9 q( e* u0 j$ c; |1 v

% G6 {4 j3 M) m! n2 I5 Q我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明1 |! h  w( y! g7 W7 S
* {0 w* L/ K7 _2 i0 f8 u+ Y
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
, b# `; m2 \5 q1 G! k  z9 d* F/ e2 B3 J5 L( q; K! r
6 X2 n3 \' I! S6 c' `" E1 l
可以介紹一下嗎
& C) k% p" Z8 m  b5 |+ w- d: k' c: ^5 n! @$ H
我多穿什品牌5 O% c4 t. N! ]4 v9 p7 @" o
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   + \" D/ Q8 c' s$ G3 v) ]$ Y, B/ a
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
7 q5 F  {- @$ M

& E6 e3 v1 d7 {1 T4 ]唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
6 H6 O2 T; C* E! i3 j8 v" d* g' G  ?  \5 M7 w4 ~- z$ X( ?. Z

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
4 g" U) z  D  m, E1 }3 o* V$ {) _) b3 q4 Z% ^

& u; E  j- N! g3 t2 K我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明* H/ I. f, H4 r/ Y) b5 Y/ s; I; |
! k1 e/ }  L/ z, M8 B8 k如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
2 \% R8 O1 ^* k6 r' K

+ J: N) f/ c3 t7 b我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
8 |) @6 g% R3 {1 j9 |  Z" I5 m8 @
5 G& v( Z/ x0 ^7 n我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!6 Q* _8 u. T: D# l
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的