嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   7 c( J3 ~6 G; U. x) f+ K. j
" S, D$ v/ ?' L4 t* X1 n6 M; }
穿上身影下相5 U# m& a  g% S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   & C" I3 ~6 H& d6 T
7 o* X, p, q7 s: U( b" F9 X
. y( s" u# y# g2 @3 s6 d' e( y3 M我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!' z7 H* O/ @: Z+ j* R
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。1 w. ], d9 G7 C& t
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳) m3 }) O) H* B8 M: u. t
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
! b* b/ x5 {# o# |+ g$ f2 [好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
+ Q$ U. E2 L- B: l" C: E2 }想睇埋近頸的一部分。
3 m3 }# a1 u9 `* \+ w9 z  f
係C杯淘寶買連運費約HK$300 # S: {( u0 B; D3 n

加上透視喱士自然D
$ B: K) Y# V( B; S$ t. M

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
! N& ]- q6 }' w8 j% y/ e. }加上透視喱士自然D1 t' n- P. N" o8 C# ~
, z  s- ^1 ?9 ^
幾錢
" B1 ?2 K, L9 {好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
! w* D# |; d. C6 \+ z% j! L" M1 A; B3 @) K6 Z, a+ V( x3 }1 q
係C杯淘寶買連運費約HK$300
$ N: N. t, e" M0 e% t- v. Y7 M306179
: W  O" e  P2 I) p4 n$ E; D& j& r
$ k8 ?& z5 f! g' z0 C- U
# J# a; j$ y+ i/ d9 s
300蚊咁平?- F) U8 m3 j( M9 G& A* K, E
3 }) f, r7 f: b/ X- J9 ]; B
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
, P: \4 ]3 @# k3 r" a: ~/ owow! 樓主所買的是穿戴式義乳8 h, M' |+ X" A6 T- ?
顏色很接近皮膚呀!
9 Y8 ?3 u( [3 V
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
& R0 b! g! a. U* @8 k: {, B

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   3 e4 O: e2 n3 b/ {# f
+ G# m/ y' X6 X1 w
係C杯淘寶買連運費約HK$300
8 P1 H& K9 ]8 P/ O) \/ n# E4 ^! g306179
, e# D3 D6 J* I
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
0 D  w5 Z2 F, N$ ^

/ y  c' }8 g1 C, n7 p3 ]  `  h* L; D) M( U* i* `- z  i

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
- \# A. d* i0 G5 t8 L3 }$ P- A
# r* u, q7 x; @4 }+ ~有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色1 w5 S3 q& R1 p! T
' V/ o4 r* o3 E  ~
9 N: C5 Q7 U/ _/ p我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
6 {3 X1 w( r1 \" r. s
& s! v  _' D' w我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   3 X1 X0 N, [  U; P2 _# d0 w) [" y

+ n, {! U1 ^7 ?7 q7 d) o  e$ d, P1 t9 J7 _! w( Y4 }
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色1 {& k& B2 Z2 G2 w" x6 X

6 v" P% c- `( T3 s# n0 t0 t# D我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
: B+ }$ z3 f/ a! v, l2 R+ M
* j0 J/ b2 v- v/ r我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
: _7 O' i* e  [0 {+ T5 r

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊