嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   ! k9 }% P2 u6 R

) y$ C, e/ }+ F) f. H; ?5 ~一星期先兩三次叫多?3 `; j4 Y. H0 ^. e$ A/ Q/ v/ R! m
都未夠我一日既份量
: o1 I8 A  f5 I8 e, V* y7 {$ h
似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   % k0 K6 g* @8 R3 N% H

/ V& B* r' R2 a( ]& L一星期先兩三次叫多?
4 H4 e2 h! w( `  |1 ~+ k$ Y. f都未夠我一日既份量
& h# _- F; ?  V
8 [) S1 H0 K* I$ C8 l- [% m- i) k/ J
你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,+ i- D0 p/ f5 s2 Y
鬍子一向長的很慢,
) [6 X$ W: {, I/ \不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   * o, |% `8 T( f; b  h6 M
) b6 h& R0 }0 B) C! H/ |1 R% a
* z& h8 [) R1 |% s  K" L# d
你講笑咋?
" ?0 p$ n' g: L9 B我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   ) E# I5 d/ {3 M: u. n

) F( y0 R# v$ v我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   
) y9 m/ ?/ i) j3 \: d果然有心有力
- U: A% m! }" \. B蛋蛋既生產力奇高4 X) c* S3 j4 n" d2 L
唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   ( h; U* w; }4 p- s/ g) E* L1 A

. U0 L$ x9 S0 q3 I, z/ H蛋蛋既生產力奇高
; k+ J. K% |, u唔打谷住好辛苦的
2 W" d! b+ v; X$ F6 }& K2 O

{4 K- V# g, u* i小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   
& k- ~, W, P5 i% A) ?" b0 `6 K" m- l: [7 Y1 A! z
+ O8 b9 j7 v1 V: R! z
小心到真正需要用時唔夠用
: I8 a# z8 H. p) ~: R; g/ Q$ C
呢d野唔會用盡架喎
8 [1 M+ E& x- b* p0 E( v3 w  ~醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
6 P6 ^0 M' _3 ~4 \8 C8 O- r8 y) k3 f4 n- r7 f, j: h* p  y! E: l
呢d野唔會用盡架喎
4 [4 n" X3 [0 ~醫生話打飛機可以保持青春
7 j. ?1 V- m+ a9 S/ O; Z8 M7 U咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   ! `5 ^) z! m* a( F5 q

* Q  ^7 w6 P, {; V4 ~2 E) o呢d野唔會用盡架喎 * s# t7 O( F9 `; f) I
醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   1 Q( q" T+ @  \6 r, k
! M+ \& r+ p& g: _
呢d野唔會用盡架喎 ' L) X0 I, t% h; ]6 \
醫生話打飛機可以保持青春
, k$ b  P- o7 D" M# }3 c7 [呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
& h! j" S  h! ?4 E8 Y
' I$ G  y+ W. W: y4 H2 Q, A# g+ Q  i( K0 p/ ?
你講笑咋?
# y& \, g& k1 W) P+ V
如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,
- A2 R5 A$ q6 |" X& O7 Y不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯," X( t; ]+ m  U4 O* m% ?$ k
6 p6 Z( L" A5 `+ ?, h; z7 g
題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題# e; G% J& a# f% X, L9 ~- N: \
/ o1 `/ y- H  ?, J8 R6 ]6 p
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO....
$ i2 m* p* ]+ j不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
. @/ D; t* D8 P; Z7 t$ y- {- J& w% F/ Z) L4 r" J* b
蛋蛋既生產力奇高( k( v1 G' s, `, I$ X. B
唔打谷住好辛苦的
+ v6 o4 {/ Q8 k7 Y
: L% J, v" I- C
可能會谷X上腦......

最近訪問的版塊