嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~
) W# Z5 p% b3 t% |. Px翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~
: \4 t0 K/ l7 K( |之係背心短褲~
: Y  n; }5 a1 s* [# U0 Od手手腳腳勁白勁滑~! }8 d4 x' y. i- }; E2 ], [8 r
隻腳又細喎~2 K% p/ \; _0 G& S
總之就好正la~
. S: j2 ]0 m/ k' t$ y- Q唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@2 s9 g5 L9 n( _. q) @
做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   ! w! P3 w/ m' Z8 {' {( g
suki出post@@
' w  b/ D; i. v  ~2 Q; G0 N做乜唔驗明正身?
7 S. y$ m6 F- L/ {7 }- o
% e# F) A3 L* q' m1 P9 L( C
點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
6 x9 W$ v% ]2 ^1 T/ f% Z3 ]: o: D8 Y! d% w4 I+ {" D

/ F& B8 l$ f2 T* A- N! i9 |點驗明正身丫....?
, z" M4 f6 c8 B3 N$ e用你自己既方法^^& _, F; t7 v( z/ g% v% @
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
) ~0 z$ s: |" e7 `: g4 X* \叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) ! @- P* p: v& g# M2 ]
唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   % R* M: u7 J6 ^; f' R
你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
  ^; U2 v! A- Z# N- C( d) U
# D2 }% q' G7 a送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   ( M( i8 j3 \, \2 y6 a
* p( f, m/ Y) |# f4 L, V! ~. }4 Q
用你自己既方法^^8 A! W: \+ ~% K
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
5 U9 Q  J. W' g, R0 |( u* e叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
/ `" v- p6 R8 ^& R' i  z/ {5 m2 a
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   $ E0 A( [+ a% a9 w! g3 f( r
單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
/ t" ^! [4 b: \! S! I. i* J9 ~唔係既就唔知你講咩la
8 |- O& K! p) Z  f4 V2 o/ E( U
佢反問你要邊個歌手的CD
7 M7 f8 |  k& ^8 e$ V6 s1 C! r6 f1 U) k# U7 q' {; |

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   / s2 m* ~2 r; q" a# r. f" R

/ k5 M! [0 h9 F3 @8 |6 Tundefined undefined 幾有創意啵
" g' ]4 `$ E2 C- g串我
& B- Q8 m  U2 K2 S5 T$ N講開又講好耐都無見過支槍9 d4 X! o, ~0 E- O; P$ c0 K
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   7 V! P  h% Z) l( z
( M9 G6 o1 X( K2 ]- M, a0 D) K
用你自己既方法^^
7 g; C6 |" }( i& o8 l如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭3 o0 J, {( f6 K! n# X0 [8 l
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
6 I' x& r' F" t. i& h) v* I. F# X* o6 F) L. p
喂喂
4 D+ ?  [+ o( E9 {3 X& C7 [, Z- w你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   ; G7 p. b' w2 O9 Y; E5 ^

( O9 s% l, `; L# s串我
" R; o5 A+ N" I8 r% W6 Q- ?! ~講開又講好耐都無見過支槍
* R* \( }7 Q) [+ Q有d掛住佢添
- ~3 G/ N9 N' r+ S
0 r" B& j4 E( S  }/ F$ W9 r' O' T
! h0 Q$ T9 F* o8 j( J( r大門為你打開
* `* e2 R# }- j3 D不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野) V+ z1 V# M7 [6 S' j" H
不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   - j1 _) c6 U+ a
本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野, s+ n. Z  J2 J* U$ q3 C! w
不過而家要幫人搬屋都係下星期先
5 l  t3 h8 [2 d/ ^3 k; z4 P- e7 f3 t練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   
. e8 X4 u; ~: h& L3 k無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
: g4 c4 K6 C  [4 z其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
& s* P$ L* ^0 v7 z- ?2 u我成日出街都見唔到喎!