嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...
* N3 x( \1 U% {5 h  {不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
; F" S/ j) V) ]5 c$ B4 h0 x4 m原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj; ?7 s* K3 f! W2 X
收起後, 外面睇就唔係太現: e. B' r5 P" w/ M

0 n  ^4 n2 v/ U$ h5 _8 ^唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
& }9 _3 R' o9 k- E* p4 f& t& N9 ~5 b' }8 x' k$ n8 f3 @
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
% i7 U3 o( E( P/ ]4 H4 A% e加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...
) j3 l) ^8 t; C好彩最後都冇人覺得有異樣....
6 O4 Q$ i1 `! l3 _4 G. j# ^* i( Z6 |& e
依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   # Y2 q8 A8 D' ~1 Y  }+ ^4 _
戴o左爸爸返工...
/ i" x7 t% ?7 {% [# E9 L不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
' j4 P* s* j% }, @) G" g  _原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj6 y, a2 j$ g. C' ~# W
收起後, 外面睇就唔係太現$ z/ \  X9 Z5 {7 I( W$ [' @
& F9 Q2 U, `  D7 b9 @
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知6 l7 e* E2 s) l. }
8 H# p! X8 J1 p. W" Y
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
  S$ ]: V8 q, Q1 S; V

- @0 @" U. f# s/ h+ z/ p7 N* I' ~. cCD返工 ? - H8 w3 G: ?/ ]/ L8 y2 d. G$ F7 A0 Z- r

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..
; N4 `" e2 C2 z0 h% t1 X. x咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   5 R" V% r* H- Z) x
戴o左爸爸返工...
) Y) k# A5 ]5 j7 y9 L1 L不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到1 ?9 D' u; a3 A4 m: _1 G. o' W3 _) z/ b
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
4 {6 R! Q% n1 m8 Z: Y' ]5 @收起後, 外面睇就唔係太現: `+ N1 @2 [  V

4 x) g$ ^, d- r- \& A, R1 G唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
* j# j1 L8 ~- }  d0 R
* l+ Y2 l' ~8 f! ?7 t4 x0 v原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
& @3 M- F) u9 p+ K) Q4 g& C' w" T) R5 Q" i; `9 ]6 A" O
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!3 R: Y- R1 L( i0 o9 |) Y: |
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   
/ [: i; x1 O# N6 M今日的確係熱到爆..4 p& Y! _! I5 n5 |+ F# n
咁既天氣cd有難度
, |& Z# x' i! f/ v4 x
; e1 |8 N+ I5 J- n
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
0 e' v) D& ^+ t: v& @( k% v% `6 l  A  @( f# @( M5 e

0 w# N+ B! u- {我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
1 @" E: x) A0 @' _
! k: [$ S  s: Q& d% O4 c5 y. T泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
- r7 g/ H3 A2 Y4 i: k2 C1 \$ D- [
0 ^. i* g. V1 Z( P- Q泳裝照
! P" ?4 Y0 n: O$ K, _) r8 o0 H" C4 Y" k# [
唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
, E1 p5 g( z0 ~3 I! H) ?% M, d1 J- \+ o/ o$ V* `0 ^3 N8 y
P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   
' A2 X' Z# ^& ?7 m' i; r/ g1 c2 i( x0 B1 z
; R0 g: p, ?- X. F
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
3 E( {) H2 j6 g) p% n
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
) \' @1 C2 T& G% `7 K2 H- z. S3 H& e8 u# L  i
泳裝照
, T8 x& w& H, e3 v1 Q

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
1 i% M, u9 u) V& V! M2 E' v我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
/ b/ g+ ~. O' A" i9 e8 c" W! ~3 q' B6 z! ~% ]8 h
P.S. 最近買左SET平平 Bra
% R9 D& M. G: E1 o7 o: U貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,' O1 ~+ _  N6 G9 W
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
3 Q7 {2 N3 U7 s2 ?: [' j現在加件外套就可以出門了," z$ k2 e7 R  n! n! g9 ~6 i$ l
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   $ X) `8 A* G0 ?
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
8 E. w8 k  c1 P3 N4 D, {! r原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
7 f5 U7 I- `, B9 c' g" i現在加件外套就可以出門了,0 {* [! h1 C) ]5 [1 T
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
- m* m: u) }# D! V  j* \' R
ameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?

最近訪問的版塊