嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

麻麻啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我MSN都有呢個人+ O+ H; J! f! v+ z
問佢,佢話佢BF叫佢ADD
: A, a8 W+ w9 q; E但又唔講佢BF係邊個....

有無邊個可以pm佢msn俾我
YV3S1E117XC050141

我都收到佢既邀請2 K0 U- ~2 w; E. a0 L
個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......# d& r* C0 z0 q* Q7 n- U' ]7 y3 r
唔知接唔接受好
1 Z4 @: K4 h. o7 F) G+ v

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-23 13:19 發表   ( i8 w/ A$ `( o( R1 W; ]: e: R
我都收到佢既邀請( |1 ^0 D$ T  U7 d( Y
個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......) O0 z- Y0 E; `% v
唔知接唔接受好
3 [4 p# M# Q& N) y0 [$ r
$ P1 w! N9 E: h0 M/ U2 w+ A2 h3 B8 Q0 f& d! `# |# L
緊係接受啦,,,玩下都好呀MA
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-23 12:54 發表   
  ?& |, I4 a3 N- [我MSN都有呢個人$ {: U; b, V& P: L
問佢,佢話佢BF叫佢ADD9 F6 p5 O2 u0 t, \* n8 O* k4 J
但又唔講佢BF係邊個....
2 P7 V, P6 D' u4 n0 A" Y3 \' t$ k% z$ P! d' ]8 u
都唔用腦諗野架,,,BF佢叫ADD...佢就ADD哈哈
add我MSN啦大家

一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,
. w2 W8 E7 Y5 N. @* m; m" W所以才會在22樓回帖,
' s" x/ r: E$ p# q: J因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,. \! I7 Q$ @# H+ t
後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看了原內容,; O- m% H1 D$ r9 R$ q/ ~
我覺得好像不是一開始我想的這樣,
2 z) q/ W/ _5 E( T+ B. r6 I0 A. o照說一般人遇到這個,應該不會持續的回應,可是卻交談了很久,
4 u' R8 B& j$ o+ f0 t3 U/ k* z那麼兩人是不是認識?
6 G) U( e0 J- `( F1 O如果答案[yes],那麼還貼出來,似乎不妥,我看日期也隔好幾天了,私下表明拒絕就好,或者應該刪除些內容,7 A- ^& @4 l% y+ k( \" h
我粵語無法完全看懂,就我看來感覺是這樣,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 15:35 發表   ( V; C) y) j  U2 e8 H2 z/ U
一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,  z' _! ]' R  a0 G; g( b
所以才會在22樓回帖,
! c$ r; U8 r- Z因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
# a3 O4 z# A2 Z1 ~. x後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看 ...
9 e" u+ F+ {/ {" q" p7 `

/ v% X) s# B0 g& b$ ]$ F沒有問題的, 你習慣看書面語, 一時間要懂得全部白話也有一定困難, ) G& W/ K- x# _' t: S4 h6 q
就像現在我打書面語一樣, 也會打得不流暢呢~~
- N) L8 r  r) |1 b' `* ^9 C
) K: ^! J: F$ Y1 q& C: n0 [看得懂白話的人也會不先理解前因後果而進行漫罵, 更何況你看不懂呢?!$ |9 R( _: G7 P+ ?5 b# A" A

% h  P  u8 c' `4 T/ g& ^雖然如之前所說的, 我也不甚知道前因後果, ! z8 r1 n5 q" F9 C0 ?# I+ @
但如果一個你不認識的人, 知道自己添加錯了一個msn a/c, 5 a3 I7 k3 [9 c# u
但卻繼續跟一個你不認識的人繼續暢,
8 Q$ M2 S2 ]9 v( g; s" }除了「那個人」是精神分裂外, 還有其他可能性嗎???

我都有呢個人啵><

哈..咁鍾意ADD我地既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 22:23 發表   & i, Q# s# i9 x( X2 N
哈..咁鍾意ADD我地既
' P  Z' T- X0 W; o0 T
& r. }; V1 h% }9 @! `
佢係呢度o既人, add呢度o既人都唔出奇, 尤其呢個人同我一樣有精神分裂, 一時係女朋友, 一時係男朋友, 下次可能係朋友個朋友, 或者係朋友個家姐個朋友呀~~
) B& x5 v/ k% a* z6 u1 J) b; t! h7 A9 k% V5 D
P.S. 你絡於都「穿起」套新法o勒, Good~~

好睇嗎...我都恨左著好耐
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:07 發表   ! e: d( ?/ b. E# k+ m: s/ F
! L0 a) N6 q, u. m
0 ^. `  v- B9 i9 C, [2 `
OK啦, 你一定著得好睇過我啦, 你淨係Post o左大頭相定響自貼區開o左Post呀?!1 ^% n' I2 w4 t2 I5 T
如果有開Post o既我呢o的唔成日入去o既人都去支持o下呀~~  @' Q  v) ?) c$ h. T9 r- T* ~
1 O: ^7 ^. [6 O* h8 [' X; l
(P.S.如果收$30就考慮o下先o勒, 哈哈~~)

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:07 PM 發表   # F9 }# p% V4 f# [4 Z
分已加

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:12 發表   
. W6 `0 W" r0 {( U) n% Z2 q9 N(印象)分已加
+ ~) C$ d/ v9 \: M/ R+ B* ]
0 x# g, H$ c3 u6 W5 [打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...

支持下我好wo
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:20 發表   , I( C- U% t, q1 ~0 a; v
支持下我好wo
- ]9 w( _: \) n7 N+ \
. u) Z. `# D& D. T" G, R  }8 T3 a4 R
貢獻o左$10俾你支持o左o勒, MK短裙學生妹, 唔鍾意!!!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 11:18 PM 發表   9 `. H2 p* W0 \$ k, H# k' }

0 K; `8 M( ^( C: L1 t  p
7 X( ^- L% |2 e6 w, s/ k打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...
有d野/ _; d. N$ g/ s% _+ F
你知我知咪算囉+ C& e$ G6 o3 K- o, P3 x: x5 m
唔使講到咁明既

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:24 發表   * n1 R0 w' `7 D3 b3 I' K! A* z
有d野
8 _: ^/ f# O7 c6 O  m/ ~你知我知咪算囉8 L. p+ [) Z9 J) X3 p: M: J
唔使講到咁明既
: u6 R& r4 h: g& R  b% z% U& J; R% ~4 I
哈哈, 講白o的好, 太「含糊」到時大家諗錯o左製造o個一個「美麗的誤會」就唔好啦~~

我知唔知得架先?
add我MSN啦大家

最近訪問的版塊