嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢
5 V# k9 q" K7 n想收集多d意見∼ 8 p; P* d4 P' _/ _7 r
如果回應有點數可以加喔∼ 3 {1 v5 a9 C0 ^; O
不過不要灌水∼否則
3 @& Q' F% Q+ i% K1 \1 ^
/ X- J+ ]0 l: B) h; S2 x3 e3 L6 I1 @因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要
* h' t7 A$ [" p但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
; f( {3 z2 W. W4 B想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人 0 K8 V# \& ?3 }) `4 n$ }
唔通大家鐘意原味系列 - i5 S4 d- I8 D$ a8 D1 s
咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先
# H4 }; H" }" X" e* G! \' F或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝) F9 d/ [$ V9 k# _( t
8 @! R  t# M# c
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   ! b0 U$ E% ^' M
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
' Q# m: e  _1 A3 I放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
' e5 @. V) x* {5 h. g0 H但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件3 V: v. @8 S9 [% W
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d9 }4 u! R, b* P+ R2 W% y
我都賣得幾好& l5 }7 }1 j" s+ @. }
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   , g6 k% W1 e) a- y
) R, H  q6 z, c& L" _- n
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決3 f1 N, |& \/ y0 ^' w, d
但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件. U7 `( ^# C- g$ ^6 G
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
5 v, S& |$ R) ]/ S8 J1 R4 K我都賣得幾好+ Y6 y! S6 e' J% g( @
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
4 p! M6 q& m9 _! j$ Y咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
8 ?) h# h2 ^7 `2 _8 {
" |8 a. Z) F- n& |' E7 k( ]我估 size 方面, 要描述得好清楚,
/ ]1 q2 j/ I, W6 R6 n- a真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
) G, n% R8 {& ~: p# Y, r亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂$ i" K: u0 a7 w6 N3 D) R6 ]" _
& K. b* g' c5 n% {
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.1 h; O4 U, G, n/ l0 {$ U
花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.; c3 B2 O0 |3 G# f' a, d. h2 F

2 h! _' P- C0 \. U出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
7 ^9 r& f" ^5 @; {0 d/ Y) }4 O所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買
/ |- J" p5 g( K' J

可否同我買呢個; t+ ]0 ~% ]/ Q" X
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
8 f! }$ p/ e( b) ]' }0 ]: H; o或者; m5 p# W2 B; _) M0 f
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009# U) u& a7 H# t/ e/ K2 }
要白色, thx
* F; E5 V0 q  W: X' z
1 D; _6 L* E5 d, r2 i0 @; X0 I[ 本帖最後由 davidh 於 2010-4-19 18:01 編輯 ]

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   & Q& l# D% I* t; A, Y+ Y( H% I
其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.4 W6 l0 J* A+ V. b$ y! E6 a1 M+ r
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
0 X; m) U, q. @8 W( ~
唔怕啦~
* `2 T4 R  N1 a$ j. x買完咪一齊返屋企cd lor~ ! s$ c5 d. Y3 [) r6 P3 U4 P
得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   * _& ?3 Q9 B) ~! |
可否同我買呢個
% }& I/ v3 `& b6 f2 a/ N9 Whttp://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
# x& [/ X5 K3 {% U或者
$ a0 W8 r: |$ b9 dhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
4 {4 J6 S$ ]# ]' ?9 V6 r3 ]要白色, thx
: u' E0 X$ h( ^+ }3 h4 u3 c. c已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   
4 t% S* w/ V3 M0 j. b! Y) u7 |心儀有無馬甲可以訂呀?
9 i6 Z4 Q$ l* R' C1 \& J; w
有既歌德式果D& V) t; f  x) G. d8 D
不過價錢唔平- Z: H3 N& F4 C) }3 V- K
要成接近$300一件5 E7 |/ F& c- W9 P; D
不過好靚就真

最近訪問的版塊