嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!! E3 Q5 }2 ?# N+ T6 ]- i
連結在下面
8 G: b( L1 T$ b8 `(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

; E# _, i0 {) F5 `! a! M0 q$ c  y" `$ Z$ O7 M. t
http://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@0 W( X3 S# R; @! _
but I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   : \" n- L  y, m
咁正? @@
! K# Y; H, U& b& l2 _5 o5 i1 lbut I haven't enough money...... T^T
5 k' m0 r) r5 s其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
1 P- t; }) `5 ~% i咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~5 |7 m3 O: h# K: }2 t9 @0 X
妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   
- E" s0 \" B- j7 ^. d" r  x/ i7 b  I3 o% C+ ^1 L6 T9 ^' v4 [0 t# j/ I
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
" Y& [9 x! _# T+ E1 o3 |8 P咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
  g5 M, E# o6 k' |  _" K3 ?' `+ |妮妮出cd相吧
1 I3 Y9 l2 y, ?9 ]
1 e9 y/ ]6 d. D  z哈 原來係咁
1 w  }) b1 @" y如果...Holland可以淘汰Brazil出局...' p* X* F2 A+ q1 _; S
我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   8 K7 ~% R' t" W: C
相信大部份人都唔夠金錢bid
+ P" h0 b6 m% u; `+ F- D, M, t其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   
0 C1 S$ [( @: Y+ ?( R: G我可唔可以投架呢
1 s4 j) k- f0 u# N- _
這個麻~- [  o, v  l1 \& q1 s; M- n. U$ m
我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   
! Z5 t, P  M9 ~. l# }
- t+ X* Y+ ~3 ^8 w( [* o- I! q# G! X其實你都差不多夠了
  [( d: P; q$ ]  ~$ h8 K
9 g  U$ P( [: R5 w$ L* ]
佢儲左兩年先有咁多6 [5 r( E* n4 k' r9 l5 U
要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   
1 y& v9 N" k4 k
4 J6 s0 \  @( k& [這個麻~, z8 P6 w* b( x' p4 h9 [# Z
我倒沒關係
; ?: v+ i0 u0 Y6 u0 n
' N# J. [3 F7 {4 J- W都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   
, Y/ ]$ g/ P9 x0 S! w5 @' c" q8 p& D6 \4 q$ ?$ I
3 F; v4 A8 P8 E' a4 `
佢儲左兩年先有咁多
9 W. f7 l3 O6 L3 L" w2 `要一次過用晒
8 |5 |3 w2 X3 r( r2 W可能係有d貴~
, J; V8 I3 e0 Y6 K. N( O0 w; S但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000  @* I7 Q1 {5 R) m$ ]& X; U- ?! |1 y
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢
# a# H3 C" ^6 L( Y% p/ j' b1 p其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!
0 u4 _& K5 J/ K! o起碼可以減輕佢地負擔!
' O3 W5 D: x- I; @; ~1 N加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   
+ v2 m) ?5 h9 K3 W% _4 {; A" ?其實心儀咁做真係幫到好多學生!
4 h! y+ k# K( v7 y8 x& Z- P" l起碼可以減輕佢地負擔!' d1 s& S- ~5 S6 r( L& J' \
加油呀!
5 w9 I$ x0 Y4 l
你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   
1 l- J9 f; V; P: h6 p) s) b
8 z! }3 Q  ]  G  `可能係有d貴~0 z' g- Z8 p8 m: H
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
( x2 C) G0 L( A7 f2 H4 X呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢7 t& H* {" v# p1 M, r1 }$ ^! L5 b
其實應該差不多的了
5 v3 v  J5 g& B2 T& a8 w
  d# `& t! k- N7 t. Z其實我就唔覺得貴o既
! _! Z" ]( _5 o6 G* Y: Y3 f1 _0 \5 ~如果有心搵銀真係唔難* q1 O8 ?- V6 v  R
係咁易發下d美女圖收下錢( f  ~  r6 I& z' c2 {; G
唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar3 }5 B: i5 W9 F
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   
+ y2 O2 i4 z$ L& q; a
/ X- d# J( u# M" E! N1 a" A( q- g# Y# M; H& n
哈 原來係咁" f+ O! Q4 s1 D% [: P9 u1 q' f
如果...Holland可以淘汰Brazil出局...1 D; Y) I$ a+ `$ l5 |' ^, i8 ^3 X
我就破例出新一輯cd相啦~
* J: M9 A' f" i: E, x
妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~

最近訪問的版塊