嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

各位有冇試過CD 出街比人欺負 ?
4 `5 q6 m. ]: B( R, D會點應對?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除隻高爭鞋扑死去丫~

一拳打埋去

無啦啦會有人欺負你咩....??7 g6 M- K0 A# V2 T3 R
如果真係咪話比訓導主任聽
add我MSN啦大家

這是要叫警察吧....

咁多次都冇, 最多都係俾賓妹笑吓. 如果真係有人睇我唔順想打我, 我會同佢揪過.

引用:
原帖由 zaki 於 2010-7-7 18:28 發表   " N7 S) e# P/ A. S0 \+ x
除隻高爭鞋扑死去丫~
0 ^' I4 H% @- m0 K( ~4 U
我都會咁做...

打番佢 =_=3 u$ c  X& T3 S4 h8 f
/ R' H3 e; s4 G* k+ G+ L# a- A6 Q
我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD

拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  

同佢揪過

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-7-7 20:46 發表   / j* a, X% U# ~  A- x4 A- t
打番佢 =_=2 C3 |3 e9 d0 {% l4 Z" o3 u: Y# T
5 K7 o* j" `- ~
我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD
" e. c( ]) I, M
6 f0 n2 h5 n  I0 R
2 Q# _2 W. a- O$ \% J3 X+ v& f) K
睇唔出喎
7 L5 P: a- B" R; T$ f1 h1 c(不如你萌死佢算la
, j: K" D' U8 I; C  [9 C/ h- F: }' k$ @; c. t1 H
___________________________________________' g6 w7 M6 J- G, o2 Z

% p5 r5 Q4 ^" {' L0 G! @( M無試過, but 最好快閃
$ J% Z: M: n& w0 j; T. V" F9 ?, f  e. S, ~- u

同佢揪過揪過.揪過.揪過.
pendyy

yes用高跟鞋K佢地

我試過比人笑
3 A  i8 b5 ~" K5 v) A去鞋鋪買高跟鞋時

當然吳除高跟鞋啦.系踢距JJ阿

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   
- v/ ~  w- H' z" u7 k拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
0 M( x, d" G' F
把假髮拿下 做咩?
! A0 D5 ?4 p2 W# |6 P4 T: {$ z; H打佢好過

大家都好強哦!!!

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   : i0 ]0 q& i& w6 Q' P  {
拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
  W. h# q8 j' Y# O# Y1 A: l1 K
小心佢反告你打佢呀

我會快快走人!

如果係出街比警察欺負4 u) N9 [6 l' q/ n! a
要查身份證呢?
9 x/ X* x/ I9 ]4 K5 O$ d有冇人試過?

最近訪問的版塊