嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~2 j' y( t. B2 ^4 N5 t
x翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~
) D; A, G' G% b, M之係背心短褲~
( ~2 ]% V/ M% Z9 f* h( j- y% T1 _1 Pd手手腳腳勁白勁滑~: X" ~8 D, m/ s! R$ \; [" q
隻腳又細喎~! I* `) P& ?  x( O. W
總之就好正la~
7 U6 {! B5 [8 X唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@  J1 ]4 ]1 B! T+ v' Z
做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   
, X  \8 U0 v4 y) m1 asuki出post@@5 A6 i4 Y& @1 J. r
做乜唔驗明正身?
& `& _* i7 }0 j$ ^- m2 B% ~# d
# a9 A0 n- N2 V/ b
點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   8 K4 {" `6 B' _
" ?5 @7 l/ d) _6 Q& V/ j* L& ~: k
7 u* m; V9 P( d
點驗明正身丫....?
/ }' l! t$ n1 l' c4 A' H  A用你自己既方法^^
) N( V, F, U$ j: S如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
% E  h( _2 j- q叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
6 B4 T. @9 C; l6 v" g唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   
6 A) z! u4 t8 L- ^7 b# Q# W你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
0 U; z  g+ ]+ j* y- \2 ]8 U7 y# n
, g+ d* c% I# o8 p, h* c/ s
送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   - U+ C9 L+ {' O) U

& h7 l8 J, m) U2 _/ S8 Q! s& o用你自己既方法^^7 W4 w& N/ k3 F0 y& x0 Z
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭# t! P* f* z9 e3 C. Y8 O
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
( z) l3 w; d* n! l+ o* B+ n
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   
+ E/ z. L. G' q單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
! e8 B6 L  {/ ]) G) q1 v唔係既就唔知你講咩la
# P; z3 h+ Z3 O9 ^" i$ f1 Z
佢反問你要邊個歌手的CD" }! L2 [3 n1 I, q- _
$ x) ~. y4 t. `

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   - n7 B- i6 D% a' D

! e5 b' J4 W, g, V' Mundefined undefined 幾有創意啵
/ S- D6 R% L/ e4 Q
串我
: x- @. m: E- ?( p- E% @( u% _% D! b講開又講好耐都無見過支槍
3 U0 a3 `+ i) d& S有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   + Q, f% {2 j: Y0 y: r5 e4 D; w
" A" @( ]8 ^5 y
用你自己既方法^^* v6 t4 h. X8 q3 d$ A% r' d: s
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
. E0 X" |3 r9 x# P4 o叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
+ B$ j9 t+ f: |, w+ H% Y6 A8 W4 P  t$ e" a$ D/ H
喂喂
% R5 X5 ?2 u  h% p; ~: C你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   4 G. {; x: a5 m; }/ ~& s/ P( J( i4 K

: Q/ Y& q( ^4 f1 _9 F3 I串我
/ @0 y, {) d" i2 J* U9 M# ~9 G講開又講好耐都無見過支槍
# r7 c- I' y1 ^4 Y. T. V有d掛住佢添
& k& c( m) ^9 u# ]* n

' i. A0 I$ h& x9 H
+ k$ `: F/ g; C* ?6 }5 r0 A5 H大門為你打開+ `8 J$ U2 A+ C8 d7 F5 s
不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野. z" {0 R  Y# E8 @
不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   
/ O$ h7 x: T; Q7 W8 e- `1 l/ C本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野7 I. C) y! E; P% Q5 c
不過而家要幫人搬屋都係下星期先
; X8 P0 N( j1 P" `5 I: h* m2 k
練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   ! |1 ]' b' W$ [% M) E& b
無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
: b! x3 k, ~& x; p/ Y" p1 B
其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
# I/ C2 s; @; L5 N) A" @: @! R我成日出街都見唔到喎!

最近訪問的版塊