嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@; B. @0 G3 r; i+ A3 |5 k
男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的2 T8 c- |2 _; W
不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!* v( Q, L4 r+ h: c, Q
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁
8 h% @0 \! t4 Z/ e: _( s可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   5 M2 Q- L6 \2 I  w: q8 d$ ]) v
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!  y1 f* U/ r# U0 C& t
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
( e' H# R( y% W, ?. `- A# y! ~
: u' e$ ?4 \- Y6 _5 x- {9 P  Y' B咁勁著女裝去買仲要試埋?! M, k1 s2 K! w, O. \  V
我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上& T; Q4 ^6 R- J* ]1 }
通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!
( g* d# q/ y, L) N
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\3 ?, E) F' O5 U3 Q4 C) J; A
一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   
$ m! l' v' d% a我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\) I, w6 S% M/ d! ^) y
一定要搵人陪>
$ s2 N% Y, m" k2 N
2 L/ P! h4 R' Q* v  M我陪妳咪得囉=)
+ p; I2 x8 b0 }7 g0 X0 i- L傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   2 e- Q2 T! F- w3 C0 |; F* ~  G
1 K2 [9 z$ M: I% E6 V
: O" }) Z5 P" Y  a/ }. i
我陪妳咪得囉=)
* e0 d7 n1 V7 r) z# I2 b傻豬黎既~
( Z, Q) V$ a# I1 {

& n8 b( ?. I& B. W! {3 C; b妳仲未訓既-x-
/ k; u" {2 G' _* R2 g8 |! c曳曳!!!!
2 l! B' I' Z! [1 B7 ?! N我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   
+ d; n/ B( X* v8 V' e
2 D5 ?* x7 j2 C$ E' c/ d# g! D# k  X7 f+ a- P
妳仲未訓既-x-) v4 o' D* w  x0 A
曳曳!!!!
# I' |/ e7 C7 j8 z9 a我冇錢買衫衫呀
9 b! R9 p, o! M3 o/ E
* ?# W7 z6 ]8 [+ N0 p0 {/ Z
妳都係啦-3-"% {1 L6 _$ c6 i/ Q
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   
+ H% o; u- s( K
; g" S* G; d: p! n
! @5 E: \$ U6 Q妳都係啦-3-"
# Z% p& U& Y+ P- I& ?$ z唔係出左糧啦咩......
% c% H' i  a& {# n4 C* V0 G
9 e5 o( G3 X, E3 d/ P; O. o
出左糧仲要交租呢~. @' }' o7 m7 N4 D. H/ X, l
低b~~~, v0 f2 K5 r% `% _! @
聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   
/ i" r" F  u2 N& J6 g" Z9 Y! o9 k0 |' o8 g: e8 O7 V

. w' S( B: j+ v$ I9 @6 _' q0 l出左糧仲要交租呢~
  A% `( x& G4 }低b~~~
& |* |; z! Q; f( _! h聽日行街街好冇-3-
% W% B- \3 ?& _7 H
3 s0 X. G% ?" c" ~$ Q
好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   ) F2 M4 J: w: l" [' F( _

& R7 C4 o0 Y+ D8 g* k' e& Z/ }& ^( _9 Z# s" z$ F! i
好~聽日陪妳去買女裝啦^^
4 u9 @4 S- J8 y+ @4 n3 r

+ O6 U* T. b4 x2 N& K行街咋喎-0-!!!
- A+ H: U4 t2 W4 J& n6 Z幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   & p0 X) W% Q* m; F* k9 w

" s9 v# [3 F9 A- V1 R& t
  p, p7 V6 W5 G9 _行街咋喎-0-!!!1 w/ v0 W* g; `6 F. Y
幾時話買bor>
, f- |) a  [* i1 O- L* k, L# b- C- B% u: w( V' k& A
又係得個睇字=3="
! A. X+ {( T7 q6 v0 D1 \唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   ; u3 ?+ E& y; U- Q0 G+ t4 a6 s

! v" o3 G' I# m6 l- X" e4 L- S9 R9 P+ h* \% k
又係得個睇字=3="
; N9 K4 Z* |2 X- E, u0 Q1 @$ |唔制><
* w1 K, r& k8 A4 K/ B- _7 }
9 K8 C2 T8 K" g/ c4 `1 g" c2 g3 {妳想買A_A??( w! S1 N% g/ ~6 Y& b
妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   
: b( i5 D- Z* r- d0 |
' p) b$ a- P5 y5 F$ f4 T
& p) b! ^1 ^  F; ]' d妳想買A_A??
, f- |3 g0 w* B9 i: t4 ~  J. _2 w妳買完要著出街嫁bor!!
) w8 O+ J+ A+ g1 T* ^) _0 ~' A& F5 o% Z7 g( e2 [% R
想買但唔夠膽著出街/_\"
& N9 W! `, N+ Y: W* d1 d除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   ' G- ]- {+ V3 Z( d2 q

% }$ M% n3 a8 i9 a0 K
& Z' E! x8 C$ }# E6 E, `想買但唔夠膽著出街/_\"
; T9 I( r! T2 f6 Y8 V% |除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
/ D' w; J$ _2 J. h: D" A
' q7 b( V6 q/ `
妳買左著出街@口@/ x9 J! u" K" [
然後再黎我屋企接我
/ A7 W6 j& U! q8 U% p9 g咁我就陪妳喇~CCCCCC
, t  x: L  s. g& L
( J. x, v) u# Y* Z$ e, h, g5 E& D[ 本帖最後由 希文 於 2010-11-18 02:39 編輯 ]

女生打扮 ~ 8 X- J  X; C3 w# |+ m+ X

# _) c: e: {) B4 J  q介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..5 Z  [- V, m7 r  r5 @' @) P
& d9 f" {5 U- i

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝
* q/ Z/ Z( C; f* ^# N0 W  M雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買
  A( h- d+ U) ?- ^因為我怕d人望耐左會看穿
! M8 }6 J9 s, N8 Y, F  }/ M