嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

' D1 `" o( E/ c& V

0 ~8 x# S  n2 h/ E. [[ 本帖最後由 ytli2000 於 2012-8-1 11:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎
& B; p# K# J5 N我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
; j2 I, q/ W& q; Z/ R你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   
. W1 T8 f8 G3 R8 |3 @, \9 i你都好得意喎
; R" `: u7 f2 \3 r2 N& U1 Y我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等9 S0 Q" b# p7 ^$ P" u  H% N( H
你係唔係去左D色情網揾人啊?
; C% p% U0 x9 @5 e$ Z5 y* h9 [
2 h! ?, E' V  A& n* N4 q5 o咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉0 e. }9 f' C/ T2 r
0 a8 ^/ m6 Y! B0 D" @
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表     A1 E0 |5 W: R1 @9 w6 W
-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
* j' Z/ [" L0 y+ n

$ Z8 `, A8 L2 s做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在- o5 _$ ?; y! [% y$ z- P
所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   
$ p; w! `; |- R1 ~: V& K-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
; T5 ~( u6 u7 f9 h& ^
我情情愛愛好冷感
7 v2 W+ n! G7 N9 L% u/ F一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣+ e1 C6 m3 K# R
對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ; x/ _5 w. a! l3 t1 ^# m# b
小R只覺得男中怪叔叔比較多# D% j/ G6 ?8 p, _3 I
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
0 c, T; O% |9 ^: x5 H  s
% Q: \$ m1 l7 k' @. F' r小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體$ |$ ~4 [5 Q% G% A- y( Z* d
) f. w! I5 m6 }. V0 a* A

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
( ]! E9 A* M) w; x就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)" h  C/ r8 C: f8 E( z5 e' S
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到- q2 X% H3 W# _$ V

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
; ^$ Q" Y# [! s/ _# A因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
0 S9 {! k) o3 o: {8 z& h就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)6 X/ C, b9 p( {6 x5 ]* \# _
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到5 h) K, T) J3 l, a* Z! P+ V
% Z2 _% @; f  v
>>真正cd而係無"性"的, L: Y/ C6 R2 I5 k3 n* h: h2 A1 k
通常都會比較漂亮 XD
3 s# L; R* f" A- K就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您
4 D: V, r4 ]/ t, p不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?! `8 A; L1 n- x  L* w
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!0 Q& U. d1 D1 ]
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!9 `8 R6 m8 B4 M9 g
你放心係到識人啦!4 Z7 ^; a( i! {
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   3 C) m% Q) _  _: U. ?

8 p4 R" o9 Q  b3 z- c>>真正cd而係無"性"的6 P+ L" Z# m( D7 `
通常都會比較漂亮 XD! l. C/ O- |$ N9 i
就會引來好多怪叔叔
4 R+ c$ Z3 I8 J& v; ]: Q5 n0 }) ^" A' j
小R咁靚.,當然會引狼入室啦
1 [7 {- @% N$ f, n! E7 V7 O/ b7 ^3 H2 [2 f$ m, T3 ?  B5 R# X
下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
6 f4 l8 u  O2 U' C. Y3 S* w因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....# i7 L/ b' G8 d
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)) S" w! P$ k7 q. Y8 V5 _
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到& \: z5 r& A3 X) u3 B5 w
" k8 [4 C- [+ e2 K) _! t9 R: {' t! |' T
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   - G; g9 D7 i4 }& V7 G) V

1 }& p! `( w9 V/ l9 p0 J# a: J$ D>>真正cd而係無"性"的
- F' J- [- J& l7 t$ r* @4 A  w通常都會比較漂亮 XD
; n3 J, o2 X# e5 [0 s3 ~就會引來好多怪叔叔
5 C4 a: m2 F3 v! K
& Y. Q* `0 C' C% M5 _個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔 6 @& ]% p0 {5 @

8 f. g% E& _: o$ Z, ]
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   
, Q$ y! R4 a) O8 T' f$ C/ B你係邊個網識佢地嫁?
2 H8 c' R! \9 \1 @  U& y& j有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
# _7 S, m" r3 G4 D1 o3 O但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!# h0 k3 `1 ]. N6 Y
你放心係到識人啦!" V. l; }" J" [" d7 @1 w% ^
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
) U: \, ~: M- V* i( P

4 b7 i# \6 r' e9 ?咩網都有% g6 f; H2 H8 y" ?; a# }$ Z
我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷
* i- c! h, H& R- J# `3 V3 u8 g$ S
# T) T5 b' u2 B: O但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   5 T5 |3 l- r5 ~" d0 e9 K
樓主真不幸 ORZ* q; c0 N  u$ A* Z
小R只覺得男中怪叔叔比較多
$ O4 }3 V2 R4 J/ q雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
. D( x; o4 S! X- o
& B) n2 ?- o9 o3 j9 {小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
8 \: I$ L. z5 w+ u% \" V1 n
是求呢~
! D7 g) L" @, r. E' p打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   7 K$ R6 u; _# [( F9 P
+ D4 J' Q; |3 V5 _% q4 n
>>真正cd而係無"性"的
, }) d; w/ P0 w$ I6 B  A* F+ X5 |8 u通常都會比較漂亮 XD0 @  p3 I! A' J5 Y" O
就會引來好多怪叔叔
4 x7 {/ q4 y" i  V哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   5 Z7 m- w$ B6 m) B
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
8 h* j/ P0 g2 x
: C) u+ _+ M9 O& T. }4 x' s

8 u' s+ k4 U5 O" P無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知
, {# U3 G9 G9 [2 n4 m有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,9 N* B! K- c+ N+ j* @5 t9 o
就我的感覺和看法:" s+ W; I, H' W% M6 C
會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,( J' [3 f3 U. L9 Y  G
如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,  b4 N5 q7 `6 n8 Y/ f. |
我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,, \" n8 _) }9 K1 G* V% U# }1 @9 h
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

最近訪問的版塊