嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

1 x' I7 ^: v. k& y1 r
" |! J. B6 j3 @8 D' T/ ]8 e/ B[ 本帖最後由 zaki 於 2011-9-30 12:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你 ' O9 @) X4 E& j/ l
好明顯件禮物係為我而設啦~
& d7 ?: q/ `: D4 a不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎# O! E- v/ |  O0 `+ n
我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩5 E/ E; I" M8 e
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情  _5 k' Z1 o% E5 F
但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
5 f# t7 y- y# ~- u! W+ m好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

0 P+ u& h* M- Z# X0 ^一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
, E+ W5 T1 V1 I
. U+ i6 }/ X( Q% k8 Z6 H. }8 \0 U[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   
; `/ T( |% D; H6 t0 J( M5 a…我邊有玩好耐
$ u" t* k0 i; F( J1 F" F, v9 U; T
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   5 O( n- j# E0 T
# w5 p1 h$ a; [
講大話~~
6 g3 V2 T3 u4 F你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
4 G& o5 `& k5 R. d打邊邊~食食食~開酒飲~: {9 G" q5 H: W& j7 `% A
猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~8 Q$ Y  T& f& g9 s, y* a
西門呢~係廁所~玩花灑~
) n/ {" P5 G( V# e桂桂呢~係地下~四圍爬~
: R0 {% e$ l: H) l* Z" W' V3 E) @. q/ ]7 R2 k% {
桂桂文筆都好正架喎~
! P1 z5 g3 M3 O3 T- s7 T最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   7 y/ z3 ]: E; C9 o: l! [
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
  T1 ~9 r: l- B) j; I/ u9 g2 K3 l, }: y/ Y' t5 `
我係度洗甲 ~~. e' ?! p$ ?* r! |+ t! t
好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   1 h5 Z. w* d& ^6 b& B/ E! x
J小姐~
% w0 l5 z/ _5 {% F  I絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
) [& [( M, ]4 p& y; j- K  L  N) GD身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD. y, H- m2 o& r- Z% t" T
典型日系涉谷~
8 ]+ [# _; J% B1 H# \9 h衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
2 @) l& }7 a1 o* Q& Q' `2 @8 E! \7 z2 a6 x
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   
+ K- Z  @" ~1 D8 k3 W% }9 C
) C2 l3 D$ b( S# `9 @6 r/ h
' x, p' M: I& y. M痴咁多SUKI到會變胖
: n# C8 ~4 j/ T+ D1 ~  _) t1 x9 u0 o# s) }, \% Y) A

% B2 p* F1 c& l$ Y' @8 B) y7 [
  |" C/ W& B' b( K唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   : {, `+ l" P% q# p1 A) s

# O  @4 U( Y7 l" k6 j* Z4 U" C: ?; {5 i9 N
我係度洗甲 ~~3 l  d* f0 a0 r. z5 c% e- L6 l
好神地成段野又影唔到樣
2 A; Z2 s1 `" t- n4 @捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈
1 u. l9 H1 R3 g+ q下次飲少D LA。酒對身体無億。2 v5 d  m. U4 J4 J9 m# o
! z2 z$ w* |+ a* G& i

最近訪問的版塊