嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~2 z8 |: B# I) ]6 q  b2 F. g
都係準備心儀的聚會~ 5 U4 C& A% Q2 S6 a' f& u
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....4 r+ j+ B, D# A* Z: M* q; b- Y6 T
有化妝的~但睇落係有d cd樣...." q5 s6 [3 l  L6 R: `) M
咁繼續行la~+ B9 }! D5 _; m. ]5 ?
我同jade去買底底~
; r. M& X$ B0 J: |. X( B之後又有個男仔呢....) E/ Q4 V& g2 o( d
成身黑色毛毛....姣到呢....) p  m6 l% f3 V& ^( j
係度睇襪...唔知睇咩東東呢...   u: c7 X- p* F0 @! h% `7 C2 o& T1 Q
我地買完入左格黎間野~# T6 B: A# H2 _; W: I8 d& A
都係賣d女裝野多嫁la~  e' k4 i  Y) o& A9 E+ {
佢又入左黎...= =
- w1 e, V: x9 \! `3 A買完~佢去左睇首色~ 9 ~. V$ f7 [; F0 x  j
我發覺我地同佢行既路...係一樣
, r5 f! }) `9 i0 a) s$ M唔知佢又係咪呢?
6 V5 n( k8 F: R1 @- d; I
, c: b+ z3 P6 y7 d. I+ z* ][ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  $ @% `+ T# c8 ~# A, F/ l9 m3 i0 e' N

. z* f$ @9 W5 R) |" E8 }2 v大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
+ f. z) L9 [7 h0 G' B: |( Z, V$ @0 B9 v
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
. r& L/ }, ^  C5 L# ]' m1 {............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
2 z, Q) k6 n3 y& q2 G/ S( J3 e. w( v$ s0 S7 }, e
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
! L5 M$ r1 A7 O( J( E$ ^
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   2 ?# ]! o2 t- K3 d
- U# C- v+ m# K, o' S* p4 D% ?- Z" Q
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
3 \$ t) U( c* q& @0 m6 {0 M( G# j. }2 Q+ ~' T
$ E" T# k- h0 e0 F
你明我明你的 ' b( C& t" U& I$ D

5 J3 R* o6 T% `
5 c3 |6 _; M4 y: T2 A4 k* M6 \! l8 a) H  i3 O2 L
....而且佢買野都買得好快手 2 ?7 S6 k2 U5 E7 j  K
- F1 k9 t6 I/ B9 f$ b

Suki and Jade 師姐
' c% l* b! v* N7 T) I8 `/ W% }9 s1 w" t8 ?
妳地今日係男裝定女裝出MK架?* j/ u. d' i/ ]* I  W

2 f& w3 S' h5 N8 Xp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... # K+ I3 k! ]* f8 l. N
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
9 [( v' l5 k7 l, H9 H( y1 I- V& r' D9 T, I( P4 k6 g. T+ m; B

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   / i5 y# E2 ^% k- n9 Z
Suki and Jade 師姐
" L$ }/ Q9 j3 w) N4 L& B' T+ e) `0 q( k9 p' f
妳地今日係男裝定女裝出MK架?6 Z6 N/ B, _6 r- s7 q" N* H* q" F0 `
2 _$ X" ]4 s* j# y# {4 k
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... ) s4 K' c6 K, Q6 ]- x0 n
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
7 {$ M8 V# J5 A唔係女裝~: v  O5 A8 V  y7 Z# g) j
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   * a% a  y  A& X, m% Z; Z
- K0 b, Q7 Q  k4 M
唔係女裝~5 r$ d2 `& s* w5 p) a, c# e$ o
但有化妝的美男子~
5 J% B4 B9 W9 H6 k6 P& l
- [' {# k) j) z2 V+ _- d/ m
* b$ b! V6 o1 b2 l0 t7 d 美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
2 E* L' \7 ^. U( P% b* l1 j$ T& d  F! S! o8 D) P4 Y5 ~2 y
唔係女裝~# K  N( ~+ g7 O5 e. S, }& z: |2 ~
但有化妝的美男子~
! J3 @" b: L1 ^0 v9 v5 E5 V$ f2 Y有化妝的美男子...會係點既樣呢...? ) o$ ]! a9 e: P$ I+ I" E+ F
嘻...$ `6 C* \5 Q4 j. q: }0 Q, j% y

5 t, Z, B- U& w# L: |7 _2 s9 [0 M1 z7 P妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   / R  a+ H* G" |9 z! c4 x
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   2 Y6 L4 W) v. ?* B# q# M: g6 S
相信兩位姐姐一定係資深的   
& `/ p* A/ F; y反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
2 i$ w# G, k$ l3 r$ R* m. N我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
- g2 C5 c. ]& @相信兩位姐姐一定係資深的   - Z. e- [" U( S# M! m; F: w
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
2 x: T2 z; S  i6 A( Y我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   ) M% a4 f& u3 a/ l( B* k' J9 U
; j8 g! }* X3 a& h! U1 h6 i) G4 j
我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
: F7 p6 e9 |4 `1 f下...?/ q- z7 ]% j5 f
咁我都會既~$ a" |( s3 G& b7 M! X5 w
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   4 C3 y" d9 z% H" l) c# J7 Q

( j0 a% I  v- R  s& j9 d2 r下...?6 L$ i0 }1 p1 _! i9 U
咁我都會既~4 r! {1 F4 W8 H; g# L" ]! o6 w) N
正常人都會~(男同女)
6 c; i. |4 ^, n0 e$ s. W6 `1 \5 e哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?

最近訪問的版塊