嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~4 E* [6 t1 q( Q7 O* p
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~1 K! T% v% u; [  @2 k, v8 @
熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~! b) B" W$ q- _6 U( u( N, N
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~
% R( M) h# r, X" a) g有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
2 d" @% G! d( T6 k( j( Q) C. L如果被別人撞倒乳房是很痛的~~% V1 A! l7 p9 s2 z
這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法
; N( N' ~+ O# O  z# @+ s不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!9 f( X( {- F0 Q: t; V
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   % ?# t$ \. b' _/ B6 A
12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!
+ ]0 V2 w- k. Y* L- A( B不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
$ {2 R  K! t# C% h! h5 V0 j) H8 |3 I0 W/ A& [7 L0 U
妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   ( `0 N( \, }$ e* N) z* ]. p

: b( q4 \3 z1 M" \$ B" R8 G2 S! l3 d/ u. V+ i$ _7 N
妳是女生?  
! U( C8 q' l; O; s" J  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   
. e$ P/ g( ]5 X. E1 E8 r0 j; t" K0 K8 gso female always say male does not know their pain....
+ e4 A; j+ l* I' b! g exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   3 s7 [7 q8 V0 j5 @
8 G* K/ n' D/ m/ o% e& i
  是的,你信嗎!
& e. X) d1 u4 B( a, Q% P

0 Y, c$ E3 p% A2 [你話是的咪信囉~~
) y4 T- M& Z( j. p+ u我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
. E9 j5 Q# Q' Z) E( _我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表   * g" B7 W7 m7 w

9 `9 @. _9 d1 M8 A" n* X! b0 E# G: D- g8 Y
你話是的咪信囉~~ 3 Z% k- ^6 y0 @* [0 c
我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜? " ~% J4 L( c8 d: A5 n" t
我的確係有34A真女生乳房~~  
7 E# @8 W; ^, a% J1 _* v/ b
8 g1 a' n6 X1 q+ M3 m  I咁我話不是啦  . Z+ a! n; Q  ^6 g: v
你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   
) |9 B0 C4 D/ h$ n
& Q& V: y, }, I; A/ A1 H$ U& H. b: V& Y
咁我話不是啦  
6 t/ E; j& a* f; V你係... 我唔知丫
% k! Q! ]' g2 V1 }) W) U& h
/ w' w4 J  S( t) _2 H你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
2 M2 D* P+ I+ D! l我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!' _% @* f- ~, }- v
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。5 o0 I) c) _* h0 J; Y2 f+ _
好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   
3 B1 f; ~" v2 j- v* d婷婷是先锋!!9 r' a; x6 l. K( z4 p
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。
$ G# e8 X# m2 ^7 q& a; ]好佩服婷婷的勇气!
% K# y) B8 M( E: w7 A4 C3 S1 h, s

* }4 @" b$ b; v多謝妳~~ . Z8 c, p* W0 S
我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~( T  O6 i' f8 o
我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~
. F2 n# b: U2 Z. @+ V: w如今我繼續會努力學習女生的一切~~' A( A1 H0 P6 l- F" G' m" R9 h
使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   
# n6 B: Y! O+ O; Z9 [& J& ^( D. _' D: k  o0 I
$ C4 l& k: L; }0 ]* @$ ?. r" ~
你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
+ [: J+ ]8 d: B我係~~?我是婷婷~~  
; R, v% a6 W7 b, j2 D9 L 知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,
2 O9 `/ j6 Z# V5 T( S; x抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,
! g/ j0 W- p9 X/ u& p比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
9 T6 W0 N$ q% d% o' |0 o* P. D  g到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   9 F( Z7 u; m& o( h& U
青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,3 ^; u; K. U5 S! k9 ]
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,9 U7 l" Y0 t! A5 \  _0 e2 a! s
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,; R9 D: r* R, Y& N9 I+ C
到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
) f, y9 s5 r3 U2 U0 A
% R3 x8 @7 w" M; d3 ^: h1 M8 T這就是男性女乳症了~~ / q# t5 \: y' M" S
醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   ; {, L0 \2 f- ]

1 c& @, `' H/ O% `- H2 W# i0 R0 P6 y! E0 F1 D3 j
這就是男性女乳症了~~
8 U& A3 }3 m  D3 `- |8 l" q$ j醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
' }3 _& l' @# g  S7 w冇,好似叫做多d擴胸運動,
6 u: i/ y9 I9 K* Z" X0 s1 R如果唔鐘意可以做手術切左佢 1 t3 ~7 D3 n8 w. Y, m# `, M) X% Y
又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   8 R0 Z) X( E! }' S/ L
乳房是很敏感的~~9 E$ ^; l! Q1 R$ M8 }% o; U
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~- `4 M5 m6 {# E" C
熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~) R5 m0 |! x' g: P) Q7 h9 x* }
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~# l6 {5 z4 L! |" I5 B. T+ G( P
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
0 }$ j/ u$ A' N8 W5 L/ Z如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
9 }7 x. G6 E. w, Q% d
因為仍在發育時期唷~- s7 E9 f! [1 S6 _4 k( R4 Q
這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便

最近訪問的版塊