嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....
* o% W2 L! F  h' }/ B' w* T成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~7 c! U  D. U. z
, L: }, C( D$ \5 F" P
成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....5 F; F, l% s6 s' f, h) H. O
& K( n% Y# f# S3 y" U. r7 `: z. Q
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   
% {2 d9 ~7 E$ X# f0 E; n! z+ }- P日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~? 5 N/ F$ v* j: ~" j# h

7 N+ Y- P: u* y  y. Q不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
: i) z, w3 J( e- [! b$ Z; ~7 D呢條啦~^^
; t3 }0 X) z( ~# j$ z
- B6 H' M- U% N, s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 * {  \9 f: T% v. c) X( m

& D2 a- a1 ~6 Z7 o& K4 j& A. F4 V0 D, `; m

4 x/ B  ~7 v9 k/ u+ I, h1 ?: c! {( B2 _5 U$ J( I

7 w4 b! i2 u2 \' e6 L) U# n2 D[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   0 C5 U# o5 W" s6 o. n" _: O
我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 . c; v( D$ y; U3 @- I

4 F8 T1 p! q0 W9 T5 m5 \6 K6 k- E8 O6 H0 T4 `+ y$ {/ [9 h, X* ?( b
http://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) 7 ?0 a! g0 E0 K) z. E: c
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來; _/ v; F$ u8 Z
7 m  Y; L! ~) U3 p! u
我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多& u; E5 `7 T. a. l6 e: i

9 u, \  K) i' I0 n1 o$ H) v" [[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 10:29 編輯 ]

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
% |4 Y# W! u8 V) P/ n$ \/ ~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   ; Y# O3 G5 M/ s  n% D7 }6 s) B
姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
0 W. F9 i3 t+ [( O% m8 e/ B4 ]% K

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   
' s5 u0 P6 q5 m2 \( @咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
/ D  ^* R6 n- m我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   
+ R9 _" k4 P- Z; H
6 S3 O1 z& P/ W/ H. d) g; |' a我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   
" ~2 k' x! K! N& n5 U咁你係出去先換定屋企換?
. k+ D2 y$ @( w6 b: u, F
係哦~~

身形幾好出街沒有問題 ! p9 I  S( H) h. u4 U" F# [9 t
出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子! ?7 ?* m* r9 I& ^: G  P; M1 t3 R) w! {
而且樣子有得化妝 + H, S# k9 k: m1 D) l; s
3 |% Q* I3 b/ I5 e* L
adam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D
7 H2 K- M& Y. Q! ?: ]
: C; Y3 g1 e8 H' g8 g沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)4 ]: `0 q" ^% h" B: ~# y5 O; C

9 e2 F7 ^. U, l& d1 e可以的話你都批評下我反而會謝謝妳 * b  \9 t) ~: ]7 t) L: `+ S
有批評才有進步
& H. L* J, _3 s2 v5 _, ]% I8 J8 y0 O; ?/ t  w! p( v
我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...)
& c" |/ P; P! W. g# ?# ~8 o9 _* |0 T, p, I! v6 F0 S0 @7 m+ y: t) G3 \
送上我化妝的前後  w4 S- g4 `1 R0 u% B0 U% `" j) ~- n; S

3 M! P4 W$ j0 u  o& K[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 12:36 編輯 ]

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~