嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   1 s* k) B' i% k4 [( I
  v0 H/ I, }; F* F2 Y

2 y' W8 j4 O, F5 g 我訓覺果陣都係!; j! o1 A8 {, A1 H
yeah!give me 5
, T% k9 b7 `8 B6 `9 o. _Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   5 j5 W; ?6 A3 G- V- v2 p
/ Z7 [% f2 C* w" Z! b
Angela姐姐自爆了@@
0 w; }8 |5 ^# f9 E7 v$ c 講之麻...又唔係自貼: B1 `% a6 g5 I! D6 ~

0 O) t/ B" a% T, a 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架  Y  M) R8 q+ z
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   . t9 N# u6 n3 D3 w

9 O0 i$ n) \6 d2 V由細到大我係屋企都係唔著架啦" a2 v* G, n& A3 T+ u
有咩咁可愛呢XD
1 k, }) v8 `* ^' F8 w
我又要心儀唔著底褲交收" h! a2 s4 S5 W  K, T
XDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
2 h' M( `+ b& K
0 N4 h! }( g1 \; t! J( e2 I1 e 講之麻...又唔係自貼' o2 e( C2 Q/ G0 j8 t% t4 I

" H1 y  X+ t) v. b% c4 \ 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架& V- O" U+ _- d: U# x, X7 h+ r) r
) r; o. B% N) G0 |2 D) A+ F' K1 `/ F* j
裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   % d* u1 B/ t0 \6 e( A1 M1 M

' X0 L; G0 s: b% O( n3 h0 L 講之麻...又唔係自貼
0 R5 b0 J, G1 m% f3 X" \" E
" j" l1 L; C( d1 e$ K 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
0 M$ L, E7 n6 ^; S' X; @蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
3 o: Q3 @& V& `1 l& z/ V
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   3 Q* e( v2 L2 g( ]+ a( X0 ^
5 l3 X2 B: P) Z4 Z. {2 U
我又要心儀唔著底褲交收
: ~( e9 _" o( \XDD
. H+ ~" ^, a3 h0 J9 o# p睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!0 P9 o1 c; C+ K/ Y9 b
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   & f$ H& Z' a8 J% U. G& ^" n: M. j

2 @8 O" P1 G% p+ I# ?+ p$ V; s
% m! T2 q1 F9 @* k% f心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
; ]- G0 ~, P3 R& W# Z$ R# K3 o$ A( I' a
- p5 [9 ]* s. b) l) v' F: P9 [2 [  s8 f1 |
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!
7 U% T. g# \9 s0 @+ t# k
- a& B3 _  \7 U5 Q) O0 D2 {
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   7 }1 j, P0 y! ~" V; `

/ D5 I( z: Y6 @! |; @- m" D0 K 講之麻...又唔係自貼
  _1 M$ r/ z) B( g2 e& ~
; O% ]! ?) e- g% [2 h  \ 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架  a4 Q% Y6 I! n7 ^+ i( a9 e
4 |) j0 l3 D. ?( a0 ]$ W
& ]4 `. L0 G! {3 N9 j" g8 V  A
最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)

最近訪問的版塊