嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   5 D  P: L, m( a1 E" B8 ^% S
明白了。
4 E. ?9 S! u, g, B
0 J, P% C/ V0 f0 b' T- R; C/ GLtti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。$ `3 p8 M) R8 ]) w* t% a, T

, F3 g8 |  H$ ^4 b2 ^! o7 C如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
& L& k) U9 b" P4 I% i: s% ~己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   ' f) V6 ?2 B- ?4 T. b2 G

/ j; x# P) v% o7 k3 u" Z1 O! N7 wno,是佢話我要離家出走
+ s* [" a' }, [+ @, {1 c" l仔都可以唔要?
0 f/ c9 t8 T; o0 {5 e+ d3 o% O咁你而家無能力搵食真係被逼妥協* M6 i/ d: |1 J1 ^
真係要CD真係要過女性生活既
& g* Z. c$ j/ i" a+ F! @7 M咪早D出黎搵野做搬出去囉
3 G: [6 A) H( C0 ?+ J. ]: H& e不過你都係睇左醫生先- @) n* I( \! L
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
! W( v0 e; x/ K+ D: _
2 k  S. o. f  g5 y$ }, w! b仔都可以唔要?
" g" Z/ y1 F) p) U2 \咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
0 h7 }& D" D2 e8 y! }; ~4 y0 e# D真係要CD真係要過女性生活既2 N; T& Q) t0 D+ ^. E2 J
咪早D出黎搵野做搬出去囉2 L0 e& ~! x5 D5 s4 |; b
不過你都係睇左醫生先
& j7 A* i: j" l# e自已亂咁食唔太好
4 c' E* F/ k+ J: X4 f2 u: R
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
% w8 K/ K! t8 R; W0 A5 g) U0 d6 A# j  }: z0 b) i8 @, b
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
) i( o2 H( R9 v- r4 i+ u7 Y
呢樣野我無經驗# g* q% s6 H- `$ Y
或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   - x" i; q" O8 P" O" Y( g1 Q/ P
i feel so helpless. /_\
9 Q* X# ~, u: s- ~0 S
又唔可以咁講既~~~
3 C" f2 L& R% B  f% Y$ D1 V作為新相識既網友, 可以講既都講左
; @3 g$ g) `+ v* L- W- V' F# _1 k- m4 K' e( ~/ i
我再簡單d講  O: P$ y: e% |' s6 e+ e, [
既然兩樣野唔可以放埋一齊
4 x! w& l: ?2 m2 @6 W$ i9 \, L, O何不考慮先避其鋒, 再分開放
/ \. W$ \* h/ L& S( D+ \+ }; X這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   . R/ ?. f# K9 T; e7 \. D
8 V, `6 B1 J8 Z: f
哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)8 R, l; z% s9 k
我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
& j8 l* ~! `' u* z8 G
我小時候也有類似經歷,
! ]( a0 J# G8 p5 l: L; }/ J/ g8 D: U一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
! q' d, i9 I" w8 x而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,
" \2 Z* X( t$ @& d6 P1 g我父母被騙還回來數落我,5 a1 _5 m5 Y3 |( \8 r
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,- E& r8 c  y- x/ m1 u5 g
也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,8 ~3 Q) I1 p0 }
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
, c6 _& ]1 J* z: M$ j9 t重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,4 T9 b4 d/ V* f% i2 \& b# Z$ D8 v
錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,1 a' j3 L; @+ d7 u
最近好像看到幾個類似的case出現,
/ b) X9 b, l. G& c/ V但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?. X4 W  p. s) X! K7 R
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
* E- M( |, a% q) B5 ]4 z- }- L1 n或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   . j7 K- M+ f$ n  u6 {2 M
其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
3 v# }& H" K( H4 k8 ^, F說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,- T* o/ C* {0 N1 X/ |% p( W8 n" D) O
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,# {( c" h" s( [+ O8 M. S2 x/ B
錢非萬 ...
& o; m, n: E3 S* M6 X9 Y! O5 f0 X8 G; T; c8 l& Y' p. ^' [( `
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
# [, }% |' \$ C" K1 s6 a" Z( ^普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
0 w& {) g& U, p6 U  B# L) D0 m  R但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   : ]# g( C9 L9 i* X/ b
/ N& \8 V& l% Z
3 [+ P1 p" |/ H" ?1 D
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
) s/ o$ u4 G. w7 ~普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
8 t  X; p3 }" Q2 K7 m但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
( {! L. v$ w; k7 I% O
非常認同,
. L6 K2 _& q: V/ e問題就出在16歲,自己還不是很有思想,; }4 C; U9 k2 V& E% o( e
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
1 g( X' Z) _9 w  L; m, T$ x# |如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,* f0 _9 a) C) P7 ?/ E" I
那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!6 }- T+ q9 y) t7 U) O2 i) r# Y
但你未add我喎!

最近訪問的版塊