嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話2 u4 h5 U7 B! T2 @; R7 K3 `; u
我可以陪你入去2 X2 N5 ]1 N3 n: i8 c9 W0 c) g* y
pm我就可以, J' V% F1 v. H7 {/ Z& }! h( Q1 u
+ p' G! T3 O' E2 B9 V9 ~3 \
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   # Q6 l9 \4 b* ^8 v" g
how much for your hair?
  I; Q! Q! y8 D4 j# ?4 {2 Z- `& `9 ]. R5 g5 h- [5 q  a4 m
9 `$ \# J1 d8 W- ^" G0 T+ i
唔係我架8 X0 B/ V% L+ k4 `
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   ! H# A9 ]# D- F/ h
做0羊咁糟塌個假髮呀!
4 l' |- e" i. Y  O7 a; v: K

$ C% l9 w5 A5 N9 i* P* Y
% t/ r& k7 o2 {! z. h佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
4 R7 L' b5 M2 F  j1 |好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
$ }+ |! R/ c. h' y+ {; |8 h

2 }/ ]# C- [1 w$ Y4 g3 n6 y' I8 V唔知$249定$349
! b  J8 p2 [+ ]4 l過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
# b7 g& Y- B0 A+ B$ E第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
5 Z) Q4 R% Q2 V* v9 M$ S3 v' Z, N) B4 z; K% C2 N  j3 ]6 Y/ E
你話國旗款?
/ n4 Z3 R6 [7 \冇你碼咩?
( u) b$ ?! }* K  A8 K7 S1 @過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?
# x4 H' g0 C+ I  h4 y! s. r有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   & ?4 V5 E- M' I, s' t6 a
好多款下,一定好貴
/ W; I/ D# K1 ]. C
9 ?2 b" R) }: c- t6 ]
Tomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga
: Z# |1 y) B( B) v尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼6 L( L# B: `0 b1 G5 L8 x/ h: @- @
超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   * [4 _) O6 _) _% q/ f
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
. P) ]# C# E6 G  x  J: H
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   6 l. V% }* k- z2 r0 v

C# `2 m. m+ h/ [. p0 ^0 i$ [" @& `1 e8 T3 A2 @
你話國旗款?' i7 @, h4 m( R$ o/ `
冇你碼咩?
8 A: t. m& c) `1 o( |. H過兩日幫同你向佢地反映
9 I. [6 R  [; ~0 S
2 M: P- @- q8 F  e5 d9 ]; E, ?' F, Y我果陣成日以為自己腳好大
1 n7 ^" i; H) q+ M8 a/ S1 q加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
  ~' U% Y4 x: U* Y1 r* A( L1 ~之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號6 a# \# q( k5 Q
41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下
& p3 W/ e  E! K. B
. U" U- y* q; _; C, H% C其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢
3 P: @/ f) T# ~& z( Q: X; ]一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知
& Q, g. C, j" [$ O% `二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   9 ~) C& A' F% X. C
; n  P$ C1 u& s! [2 }/ @' z1 }

, Y- n8 i9 {, u3 R% b2 |0 t/ B, |  l" d- _我果陣成日以為自己腳好大
1 s$ U( ^& @  G* e) K& _) O加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過. j' h0 E& M( P1 V5 f4 R
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
6 \, T. u) h- n41號話唔定有現 ...
! P+ ]* Q1 ?; G4 X, `) Z2 H; y& M0 P6 I
其實我都有諗過
& C3 v9 ^0 R, C% [& F只係怕俾人講....% i: D) \, T6 S$ O5 }9 I
如果老總真係想攪既話
" S4 a; q0 N5 H我試下穿針引線
. `! L' ?# p1 I方便大家! P- ^; t( u1 V, E; P
再唔係好似一個導遊咁
" N; u& G- p* X. R. j2 Q4 h8 \帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋5 ~. R1 s3 h  V
女裝我不嬲都買平鞋/ n: t% M- d+ ]& o8 S! e
其實真係唔知
  \( f4 z5 l5 V一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇
: @7 |9 \/ _( a6 ?1 z唔睇過又點知呢

最近訪問的版塊