嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫,
; K& t  m, G8 Q" K日頭就淨爸 + 底 + 絲: D" V2 P; B5 K0 P9 N  O1 e
好鬼滿足呢....) Y7 t7 O: S7 }6 I& |5 ]7 ~/ S% J

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?
& v- T1 H/ K( M" T9 |我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
$ }7 @! ~" s$ [: k' }# Q不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   / a( @# Z) E" K4 x8 i* {" I6 X' E" Z+ ]
夜晚訓覺就換埋衫, ) c% S9 r5 ]+ T% u2 b  T' N
日頭就淨爸 + 底 + 絲3 w6 _( |. y2 Q" E( K8 V4 A+ t9 u
好鬼滿足呢....) v. l5 V2 J' H( n8 @6 ^
  R: ^, O" i- [4 H7 Q" a$ h' s; v6 k$ D  e7 G
咁好 ' c+ m0 {! P7 u* `4 I" M
夜晚都應該著舒服的衫ma1 j" o1 a: L, H7 P8 l9 S, U4 W. T
4 c9 C$ y- A! _( [
還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
2 B" N% [2 k  b7 d尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街
' c) o" i4 e2 o3 j) z+ L- S返唔工得啦
5 V3 v* q) }$ q* r5 c2 y好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
! j: M' Y" b5 x我有兩個同事都係咁玩.....
- A9 U6 ^; t" D. b3 L0 a2 Y- C絲襪就呢排著多多% c/ \* r- J; Z% z4 ?
天氣涼少少就著返工; r3 R6 C# R! f' K: w. Q
感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
$ d2 v/ Z7 X* ?2 n. W" L6 V9 ]0 q# w% i夜晚訓覺就換埋衫,
- A- T; }% U. o9 z7 M: X日頭就淨爸 + 底 + 絲1 P- H6 F1 S( Q8 v. R
好鬼滿足呢....( b" f3 E- I; c/ d
- Z1 X& m3 i+ W" k# |3 h$ p8 q
我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   1 g2 W+ c+ M8 w( D7 N
而家我都好少戴bra出街% y4 ^" R% p4 \& N
返唔工得啦
/ X8 f# l3 N2 ^2 l% F( ]好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"4 q( P. E; K- H+ M3 \" ~1 p
我有兩個同事都係咁玩.....- V' h8 |* L5 k1 f4 c
絲襪就呢排著多多2 a8 h4 T3 p8 S/ |2 r) u; Z" z0 v
天氣涼少少就著返工  B0 T' |/ Q! d/ X) F5 [) S& ~
感覺好正好舒服
! H/ h: s7 b" u" Y
" u* {" W' q  i! P; a+ b男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   ! O! ~, f' e' i! g1 h; F
返工戴 bra ?
& g: u$ M; b2 v) U5 c我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
/ o3 _( S0 E" _' C' S不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
( _2 |( G9 O' Z2 B5 u4 }
( O6 u2 g, Z5 A: _
係呀... 不過係要好小心
& D2 @1 I2 i: U' `畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架3 ?3 M: \4 n8 f! W, K
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   9 S- T. n/ R; o5 x3 g0 S1 x6 ?  E

# A) L, y$ o7 ]; @7 H( W& Z9 g! N  W
' J# @' j  s5 w2 `! J( q咁好 * O. a0 F) h) K7 T: \: f0 x
夜晚都應該著舒服的衫ma7 m( a. s! H5 `. g, o2 P8 x

# v/ N3 p& P0 `  i# f- _" T還有我覺得姐姐你的相很靚
8 R, i; Y9 ^, l; ?* J+ R% W4 f. d
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
* j- D' L2 W8 x2 H. r' xer.... 頭像相中人唔係我黎bor..... \  c4 H( ?1 x2 G( j7 R
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   
5 t4 b! n0 z/ B& G. G1 d0 a% V$ a; I
我以為你係女仔黎
0 P  i9 \" u9 u- i; |5 [5 J
相中人唔係我黎架
# L; l7 q; t* |2 E: y, p+ `

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   6 x( y$ c7 j- N' l2 t+ M4 s
小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
& ?$ k. K; A2 H+ b5 s$ t
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋4 H( o! d; ?9 m# \
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?2 t0 V) L- [. E# g
因為這樣穿著很容易被人發現
7 G& O, F5 K* `! o# r! S7 j你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   8 J' M- I1 \, [/ W! U( P% Z& y
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
; [# a- F4 X! O( h同意
! [8 ?3 E+ o$ N9 \) E& [! ]/ U. K雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 ); ]3 x4 X& h; H2 Q
但始終都係衝唔破呢關! f: B% x. J. ^, {/ H- B: H6 l
- z6 }, s3 }( R4 v, y/ O9 s
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服

最近訪問的版塊