嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... ) t( f9 C% C# d  v# N0 `

! {* E% W% {" Z有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家
/ W1 w+ Z7 z' R! g' P但我想知道唔知大家有冇興趣呢?
5 I' {* f2 B1 J% ]- ^' l0 B& o  J/ o% V, V
6 N3 O+ j5 K2 _- `價錢約: $50 (不含郵費)
( `3 I3 M% S8 l6 a3 Q* q$ t呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)
' E& Y0 \. ]8 G! B3 l
% s  R; x0 g3 E' ^+ W% t希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右
/ s; q5 ]$ c- L我就真係相當有興趣
0 b, G- Z; d+ M1 J9 s( m& |
2 i1 U$ O' ?% b- y& b問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   
+ c! I& ]6 k; \" }- \如果真係50左右
' e9 Q. @' u; F$ T我就真係相當有興趣
# |6 O) |: y6 @0 f9 ?6 _2 Z. |* _6 L) ~$ z8 v7 q* Q; E1 Y, T
問題係,郵費點計先
4 J" U# z9 s/ s+ R8 p$ O
大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?: A) g. [) h: [. P8 @
有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?' p" J  G7 ~0 }. ?
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   + \1 v' I8 f- }" O# m# K& K
有冇一件頭架?3 f- B6 u7 ^/ [& q2 K
我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
% B5 k- w& `7 d1 A6 E( k5 [8 R暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知4 }/ {! E" s+ ~- S) y6 j
(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   
* h. h$ v2 [) D" `6 t$ D多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
5 t( D, g( u, j$ P& E) U係呀....
# G7 [' I7 `4 |/ {相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...
$ f. c0 }- m* X0 H2 w屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影3 H# H: m2 V: f! ~! q
, P$ h1 Y4 ]  y' d+ r5 i+ G6 Y6 C& u
個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   
# `# j2 l5 x+ q" r除左比堅尼之外仲有冇第二款?* V: p0 X. Y7 V1 U4 s
有冇相?
" I  O9 H: ^% }* j: j7 U3 t請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   , p( K  m( W8 m( A
咁依家即係搞成點
; B) d2 ]: K2 i3 N
! X7 Y' P, J! a5 G9 S有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我....
  I3 `' U! B! ]% {我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....: p& J3 W1 O% s9 p3 i
詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   * N4 ?8 c% j% p. C/ @. f8 c; u
真係50$既話我都想要
1 z/ N1 `8 B' z; `4 K

" s6 J! s2 r& l9 P/ k' W吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la- o8 D1 F) b# g8 i
btw幾時著俾禾地睇ar
) Q9 J8 d9 Y: x  K+ U$ h, M9 O3 C0 r+ n
6 p. t% e) J- H[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-6-1 06:13 編輯 ]

最近訪問的版塊