嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~
+ P8 Q) `+ b# h7 }0 B$ {好想再多dd呢類活動~3 h$ F% j  K! z0 W' H  G6 y
我呢幾日都仲未抽到身
  M! a, l" ~, V1 |( C& G6 t可能因為果日成日都有d爆笑野~
- A* Q2 q  J& ?$ {/ c: U所以我覺得好開心
; Q& S, Y' C2 X  j' @4 z+ [! X我又由屋企直接出呢...... 好過癮
3 \! \, o7 b( C5 ^一路行一路好似好多人望住哂....
  m9 B7 A9 ~9 j" i, S6 b0 H好擔心咁....比人睇穿
7 j$ J/ S* U" P/ j
3 U. {# J+ q, I8 O/ {. s6 L3 ]4 _1 R* z1 k# j
直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~
9 ~( H* L! u, i( ?% i4 M話哂都好少日光日白係條街到行~. g- ~8 {/ M& Z+ B6 d( z
仲要係勁多人~
5 F/ J/ j, i, a7 q: Y  T4 ^% T到東薈城佢地入去買野~
, j2 d. T) [7 o( x+ Z2 F2 n8 e( `我同jade係門口等~
3 \' N2 F9 R( n' S# G2 M) _等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
% W  c* }6 d1 h% ?9 O- I- x之後有個丫姐迎面行過~( m: z1 q1 D4 G
佢由我個頭望落隻再上返個頭度...
& @% p7 e: E2 Q/ Y個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~
6 J/ t& }4 I1 X. q/ n3 X4 d: n丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~
9 J. t7 g* y+ {4 `笑到我丫~' r8 D* Z8 p( O
我以為佢做咩添~
0 ?7 E6 X0 E$ m% B7 l8 z" Q跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~+ a. \8 s9 ?/ R3 L1 `
好開心~/ s5 h, A. |2 \4 _, E
到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =$ G. h8 G2 E9 x7 I: t, E: p
等埋katie黎埋影班相~
5 k/ ^$ J6 l! s) S仲睇住丫桂同西門.....haha
& h  ]0 @1 ]& H) f$ \% c* ~我拍左片~而家睇返都想笑~
7 O  S! U/ Z$ L9 L" l' l  c7 Q: G之後就好開心咁訓~
: S, L4 V& t2 l! m! g7 k7 l總之就係有一種好開心的感覺~ 3 ]& N9 l& U* e/ U& |* j
期待下一次! O5 k3 o- ~: D$ W+ l
7 R+ n- T& c! q0 G; W5 U% x
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   3 D) F; g6 Y2 e0 F3 I8 M
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   
. `: F' ~2 V6 G$ Z4 B其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
9 w: L# M9 u% b( `好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
$ I& v' y( q% D% W( F
你唔係cd咁...你又會係度傾計既? * q/ x! b2 `/ e5 f
咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP
' h/ N/ _. L% R, K' U1 z  D- Y
9 O% X* n+ S) n: }$ I3 K我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^
: n/ w1 O( x' t/ C6 d
7 J& w+ R* V) |8 S/ x+ }CD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
, y4 S7 r/ z/ L+ }其實我都好多謝搞呢次party~
4 i" @& R( t9 C  k/ V% n好想再多dd呢類活動~
5 c( y3 S: o7 H2 T/ y我呢幾日都仲未抽到身& `2 F5 I- X/ b/ h5 S% X4 J
可能因為果日成日都有d爆笑野~
% j! B! `2 V3 y2 @$ k所以我覺得好開心
+ W0 u4 x$ j/ f9 p' J$ A& q我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
8 ^. b* e0 o' P3 W

2 ~1 g( K5 d( P. v! _我都好緊張 ; l) T+ `( a) T. h7 j
不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   9 v' V( D5 z2 ^. O) n1 L. f# E) `
其實我都好多謝搞呢次party~ + E) d" Y# W% e& L/ c8 u3 Z. K) M/ v
好想再多dd呢類活動~/ v- W% Z& ^/ j" X, o
我呢幾日都仲未抽到身- O3 F+ }) P/ v
可能因為果日成日都有d爆笑野~
# m: A( g  Z" T% ~! E( C$ @' K所以我覺得好開心 2 z. M- s' ?( k" M6 H, Q  I4 Q
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
6 {1 @; H% {+ q) h" B" i
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
$ F* A, u7 R. C8 c
/ F2 q* q' R$ iSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
, N8 m) f, B1 y# ]9 ]4 m唉....
* l" R4 N, {' h. g2 c& Z4 L你見過我真人你就會明我講咩~
! ?: F1 ~* @) a" z4 o唔係你所想咁樣...

su你個ki~% c$ w1 D& |9 ^* S! O' [; m

, s: e: ]& B+ H4 Y5 D8 {你偷捏左我個奶~
) i1 T4 X. C, B) w6 ~6 f* W5 T  l$ T; v5 L( t
快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
0 Z8 |, z! D  k8 }7 T  B7 w* W7 d$ N: G, }
唉....( c! ]! U) Z! L. ^
你見過我真人你就會明我講咩~% ]& j. `$ Z. {1 U+ `- P
唔係你所想咁樣...
1 M2 V. E3 Q7 Z4 {# n; ~唔信~~唔信~~ 1 X4 H% _+ v* R, M: h; _+ Y

/ S. c" o) ^- e4 T遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   
* d' ?( A( J3 O7 B/ h7 vsu你個ki~
/ Z; a# Z- v* c5 ^7 L" w7 [5 B% d
你偷捏左我個奶~' X6 r5 L0 p$ j9 z  c

7 a5 c; O% e) |快d幫我吉腳板~
- ^! J* H! Y. T9 `- c) @. e
2 |8 e" A# ~1 p哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........; A7 ~  F3 [1 Q% P( m
感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   
3 T2 E$ }  Z" D9 N1 n% D頂你丫, 仲乜拍左我片
) B& s. \. Q# u

$ `+ B! o. i  [1 x3 y) D9 p# X

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   , A  y5 Z, y7 X. D7 s3 C$ W  R
其實我都好多謝搞呢次party~ 1 f7 A' V9 z) e+ d* y
好想再多dd呢類活動~) T6 m; e) H9 X! y
我呢幾日都仲未抽到身" n9 R- \8 o9 a
可能因為果日成日都有d爆笑野~6 ^$ c, N7 q' D. `
所以我覺得好開心
; P. q& n4 D) Y/ K我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
) A, d# N* X3 X+ p2 H
小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~
* e# g4 z) X$ L, e2 e& @( n2 w0 M9 T也是很難忘一天~4 [, m% R7 [1 W) k8 |- C. Q$ d
如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   $ k2 @' T; v! u  {/ c+ R0 [) {
到東薈城佢地入去買野~0 Y% ~1 x5 C" L- t  p: p
我同jade係門口等~
% g# N: q; r0 q等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
) v1 `0 W6 `! E" U& _: \" T( f+ q8 U
" b2 z/ S( ?/ |& ]& a. f
) P8 U, `. t. b& H& ]係LOR 最後得我自己企...  @, J) @& x/ G1 I; J& L) R

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   5 {& \& n& N2 s" Z2 ^! p% E8 d8 O
  s+ J: e( |. D0 L

R$ A, i1 j9 h! G係LOR 最後得我自己企.../ U9 D3 P7 T( ^$ _) R' u0 A
. A. H' z' {. h/ x) ?, u
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
8 u  t: J5 p+ }6 ]
, v! |& U. z' R唉....3 j' v/ h1 x/ s* a/ \/ s) y5 m& x
你見過我真人你就會明我講咩~
# \! F2 M4 l; p7 H: B唔係你所想咁樣...
0 G5 V1 g' M+ n9 Y9 Z7 \豪邁大叔?

大叔....

最近訪問的版塊