嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單2 q) W6 |# O9 V! P9 W1 y
詳細描述
+ u0 B  t1 d0 W6 h/ ]4 I1 C! @運動+豐胸膏前後對比效果: F# q6 N/ g! Z( s
中文版
7 B& Q1 [. S& ]* q& g8 W1 U4 u7 K0 F. i. M7 S
真嘅有效,可以令firm啲
1 B7 h4 h' i: o* Z% v; K+ H) O( d9 A  L( e) H1 K
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先! & {0 f, t, i& C) R: Q- ]1 L) k/ K* i, I
得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!& x* l. |% E/ F1 i' \$ v/ o7 _  e
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 ! P1 x0 P$ _$ [2 j" @' A
我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   
$ w: C) k- c2 ^2 e/ Q第1個好唔掂呀!很累啊!5 u2 W) m: k* E0 ?8 o0 [
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
) l4 h' z( n; z( f我覺得3,4最好
/ n' Z" U# d, {; n5 D/ P3 J/ c$ j第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
" i7 P& E. O& j' X. g- b. v男人how ~~~~~:-o
3 M8 z2 `" l9 S& u8 G0 I/ S+ [

/ f- N, m$ t$ k+ [/ ]6 j! ~" m如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
9 n) T1 P  x9 f3 n% ^# u* n只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   8 ~, o. o: k; i1 m  z: G8 n

$ j+ N3 c+ m2 t! `) |8 I+ Y
  i) A3 {1 X- e" D! G, }% G* ~3 R如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm( n- @9 @' F1 z% V$ Y) K
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
0 Q+ t3 W  |! S$ P: ^' M2 M6 Y* B% @
4 E9 F3 G* \' W7 ?. X即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   ' o5 C6 B9 @8 n0 p) q+ R6 E5 w; E1 Z
/ r* k6 J7 W7 Q5 F

9 H- v* e) W8 `! [即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
+ k  y' I3 d8 {& }$ d

9 Z; B! [! u! c: W我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   : p) y3 O7 i0 S, s" \( q' r# {+ y

6 A0 p* o. e4 ~$ K. w
; m! l: d) Q" ^  O" d我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
$ \  N8 b: `' @: x5 a0 \/ D! k% @% h3 C) R+ m5 t! c
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
5 [) B. F, n1 I+ J有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   
0 e/ Q. ~6 A2 L/ Z
. a! q1 U5 ]$ T
+ _" w6 p% f7 `, v5 j我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
$ ^7 p" o4 _& E$ x5 O# n有冇可能呢?  
! ?6 |  T! S5 }6 p; E+ ?
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   
' }+ W6 J) ^0 R' Y7 a, c% L% P  N; m7 _# T7 t, x
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
4 o5 k! }0 @3 `3 a- H8 h' N8 l& `- t5 h  }
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   
: e4 _2 p1 p* I
# y8 i' E% W/ y$ Y( s" }  j  `  Q, X7 \+ e1 e1 T( E
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
/ x2 P/ V( p, s; U1 A- {

* A7 r* g. z5 N# X$ y人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   % l) J) b3 `/ k0 i' P1 `8 l  h

) j3 [! z# e! l. w  M) z, }7 h0 Q" S& @1 B
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
7 M; @, i& C. k, I' z: `; O

b" M4 ^: \# n. W9 m6 T# k) v呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊  \* |0 a" q4 F7 T: S# D
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
! ]6 L" i- G# d( f8 z, Y8 N趕緊來試試~~
1 [% y% U1 k# U5 K4 M1 {

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?

最近訪問的版塊