嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

-

-

del.~~~~~~~~
; W! {  ?9 y: Q7 a8 W- f/ U
  a4 S1 |7 F0 O( ^. o[ 本帖最後由 紫;;] 於 2017-10-29 22:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自然就可以, T- ]7 D, G; V& ^1 G: r
又唔係啞,點會唔出聲................

其實自然+少出聲就可以

CD出街~~自然~~有儀態~~就可以了 / n5 j- b: i3 d5 t% k, X
出聲是沒有問題的~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

上身胸圍要視著什麽、出席什麽場合來決定如何搞,一般不會特別處理
7 t$ F2 j4 ]% t; u' q" n出聲問題,去買開野嘅鋪頭就不怕啦,
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

哈..原來系甘,,
# H- U* \8 k5 c! g* f我都系純粹問下,!
* N6 Y  X" d) M8 F9 N: {
; }" ^  P- J& |  _* f& H甘多位姐姐出街戈陣有無比D叔叔望住晒.?2 b, J; N* ~9 u) m- t
同埋買野戈陣比人叫小姐開吾開心

可以放自然好重要。我好希望以后有机会CD出街买嘢,不过目前只试过半夜CD出街,只系在出面行下…………

不會出聲la,自問聲音真的不pass,我不想嚇人呢
0 R( k! Y2 ]+ s+ G) T; Q3 o有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧

哈.. 原來系甘,,
  {/ B! m- I5 E1 N+ R7 F吾知甘多位姐姐會吾會成班CD一齊約出街玩XD

系喔..4 P; i% g( S! q
仲有一個問題,,
( ~5 x- t( y( |5 f  m吾知各位姐姐CD左出街,! M( j2 b4 }- [
真系人有三急.. 會走去. 男廁. 女廁. 定殘廁?
; v6 H# S6 K+ O如果無殘廁點算=3=

殘廁 4 r( n$ [1 o  h+ |# t
旺區一定有的,女裝去之前,男裝去實地考察先

入 女廁 多

哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
' _( M; d" T, Z$ z同埋會點梯..哈,,

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   # S; _0 K  g2 n% G) n
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?$ T/ k/ z3 s: y$ a2 p) d2 f
同埋會點梯..哈,,
0 k- Z; y6 i0 E; Y% v# R; A1 v& M4 o

' n, G2 _% z; Z# L5 ^2 L反而我冇問題..自身都幾多毛毛下

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表     G# m: T9 R, Q# a7 q- \
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?- U$ m+ v- f- h% Y$ d* x
同埋會點梯..哈,,
  w' n" ?; k8 u& }) X
剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-11 23:40 發表   
2 A& W* P1 n; c& p3 L/ x& f8 H0 K$ k# ?* U) L8 Q8 W( W/ b
剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
: M# e" W7 x" ~& M4 r+ ?4 n
哈哈,, ) p3 S8 |( n# h- r5 J6 Q
大家用咩剃架.. 正想去買;(

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-12 00:11 發表   
( f6 X7 ~3 u) d, c3 Z5 R3 ?1 C5 j2 l- N  y" Q
哈哈,, 3 r$ c2 a3 C. G# ?9 p7 i! f7 K: ^
大家用咩剃架.. 正想去買;(
( v$ K$ L# n5 ]2 Q3 x" e  U/ r6 n" V8 K& l! L" G0 ~. ~; ?* q- @! L5 [1 @
我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛; a8 E1 R! ~: c; n
http://www.philips.com.hk/c/hair-removal/satinelle-ice-premium-cordless-with-click-on-ice-cooler-and-shaving-head-hp6517_00/prd/zh/
7 @* M; H; z2 j# ]. ~
- A( \' e) G3 ^/ r0 H3 a7 P1 E6 o滾輪頭適合毛少、短嘅,或剃完頭3天用(毛太長會好痛甚至拔毛后出血),能夠模仿拔毛(類似以前綫面),我自己用來拔面毛 不過使用要好小心8 v' [  B  m6 s8 n+ H4 ^
$ }* H" ?) h! O6 ?  ~3 z8 n

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-14 22:44 發表   9 @. s1 W' X3 `

. c& l+ B% G* d3 T9 i
+ V) Q/ r. V% s" F! }我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛) m& e5 K, b1 ?; ?; |
http://www.philips.com.hk/c/hair ... d-hp6517_00/prd/zh/
; _$ G, a( q* X. f5 FD660ZzfzxBQ6 \1 P) n4 y( n4 V
滾輪頭適合毛少、短 ...
. \7 H: ]% e& E9 j" x
;o 幾多銀兩架..? 同埋邊度有得買xd

最緊要自然
1 t& @2 U2 z2 v8 m- W. ?少出聲就OK

引用:
原帖由 rac 於 2011-4-9 06:24 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=402748&ptid=20628&rpnum=997923]$ \9 j! f7 j  M. |2 C/ C
有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧
9 J+ E4 w* T! O) A

0 S* V, V- t# I! s' A) p$ }. S
# O2 \, Y, m$ p$ w2 C我都試過啦,明明用廣東話同個sales 講,佢同我轉channel,可能我講得細聲, 以為我唔係好識廣東話
" v2 r& x2 v8 D( _: p  F4 {  F$ \& `
" f# U* p7 F  v/ @2 ?0 a' }9 D- _$ ?# c& s  Z
e 家cd 買咩都唔驚lu, 講幾句野都無咩問題

最近訪問的版塊