嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~
6 T3 H1 N0 E  S9 j冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
" z& B4 U7 J) B/ H' h熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~' z* e. |0 N' y3 k5 R
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~+ L, g& z% B! O% L# \
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~& T: Y; V& ~9 u9 U# X2 A
如果被別人撞倒乳房是很痛的~~
) f) y# t+ [1 \7 B- Z這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法- l% m( t$ ?5 C9 {6 I9 v8 [
不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!9 |5 b# W8 s  t, K& A4 U4 \
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   
4 D+ E$ W8 h# V" I, K4 i 12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!
* l; M& C9 m& R不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
: t5 n3 Q" r* I2 @1 ?$ z
) h6 j! K7 j# K  Y
妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   8 M" ^6 r- I) A  P% C- M6 @; |4 V
8 `* d. w  c* F0 e' }0 N+ x3 j. b2 j

5 t* ~) E% I( i7 S妳是女生?  
; w- `$ P' D& i& e/ F
  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   
7 n1 B7 f- O7 f& R# t  }/ fso female always say male does not know their pain....
1 l7 F6 B0 s/ b7 i exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   
' J  p9 ]) M$ b8 C1 Y% ?" T2 X/ ]8 D  }6 G  P5 P
  是的,你信嗎!
5 X9 g/ F" W3 b! B6 u) R* F5 A  ]" ~- P8 w8 ~$ @
你話是的咪信囉~~
3 f1 y* P9 A& B0 e& W8 N我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
& F* `8 u: q$ b+ E我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表     ~9 U1 R) ?3 E! {* e
% M3 l, b, j4 {. u+ Y- e* P2 i: H

# g. v- P/ \9 _* d6 G# J2 J) Z6 Q你話是的咪信囉~~
( R4 x4 K2 z6 J8 `; f+ [我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
+ Q: f1 N% d  b+ B( a我的確係有34A真女生乳房~~  
" S* ^& W) o! j! c* }6 S& @8 j5 p
; I9 F/ J, O# [: G3 T. }
咁我話不是啦  
' @) j9 h/ [6 p* M+ f( ?1 i你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   
3 R7 p9 t5 ^+ e* ?3 o* `- e7 [* o0 i1 ^3 ?8 l3 j

% B0 O7 h8 M: {# E$ e- K咁我話不是啦  7 J4 D/ A8 U; Q" M3 H0 R% u
你係... 我唔知丫
, M6 ~0 f) Y1 o5 p5 t

+ \& ]0 I! N4 @, W3 O. _6 w你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
6 s% D7 O( i4 |我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!
, U& i1 r. T* ]9 k. N5 l) y6 W我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。' R' G' h: d" z* \
好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   & G9 c& i7 ^, y& a2 z4 l
婷婷是先锋!!
# C% z* S" J- i  P0 {1 a7 p+ K- s2 r8 N我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。
6 o9 ^( l% m+ n( j好佩服婷婷的勇气!
! e/ s; i! u, U2 R( R) t% ~- k& {9 @& M
多謝妳~~ 7 s1 N) t  @0 ^% y- t
我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~
- [; i. S) J1 m: _/ c# ]) i我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~
& X) h9 [: E3 {) r" |# \% W如今我繼續會努力學習女生的一切~~/ _# h8 ^' P: r$ r
使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   ) T9 g2 L2 R8 P& x4 [9 F
. [  Z+ a$ v- I6 K0 k
3 c$ ^, a3 p$ J$ n, X. T9 b
你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。 $ b' Z- a4 \. Y# C. `0 L3 }1 l
我係~~?我是婷婷~~  
3 P( L. p* p. Y4 ]& e9 N- Q+ f9 d
知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,# |. F, J6 V3 w& t
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,
5 t' d8 Z, w9 R# }! [比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
1 l8 Q" W2 P& T/ U; j到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   
; I& d3 Z  L4 F9 o1 L/ r青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,, ^6 \! A! {8 d1 l/ K" k: r
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,3 Z6 }* w5 z& I5 F, X( c
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,% Y4 E8 b) x, t0 N( }0 f7 N
到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
+ v$ D3 L" T; F/ m! M4 ?
1 c3 O0 P$ w  R. h
這就是男性女乳症了~~ 0 p% @- J& J$ j, I8 O
醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   
0 y9 r- q6 w/ y) h
7 a* \- }6 E" C: o0 ~8 z* i  Z3 |% z+ }) p( K! ]
這就是男性女乳症了~~
) O. R, |+ K; k8 h醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
3 D) u" N+ K6 S8 I# @9 V
冇,好似叫做多d擴胸運動,% r# _+ i5 Z. j2 x
如果唔鐘意可以做手術切左佢
# y* |3 c' h- b' O7 j6 q% \" R又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   7 |5 [4 B. o9 c# T* S, }7 p
乳房是很敏感的~~2 C9 v% n0 q3 A7 q  [& L/ J, C; o
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~% y0 `2 h+ _: p7 `1 p* m
熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~
$ e" X7 X  l8 l4 h每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~7 t5 e2 _9 V+ U& G0 R
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~2 W, @% A4 [# a- `
如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
* i  i" R+ |# m( X' |因為仍在發育時期唷~
' r% n# A" t6 q* v( a0 U% \; k$ Q這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便