嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 外出

CD 外出

好想CD外出 又唔敢
0 U) [3 T) w% D又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好難架波...出去cd 一定見到人..
& r* d) V  w5 w$ L. s  s& S$ c# V/ V6 ~& h- c' M8 r
一係就好夜先出去..
) Q3 f1 ~5 J7 G/ O9 l( \! H; r但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份
2 {- V: u! t  g3 D/ M又或者你個區治安唔好..到時就...1 ~# Q$ S7 K: v
4 `. }2 G+ [/ S+ K$ F+ A; A
其實cd 只要full 裝去試一次..., ~1 ]# w5 X' L( r
好快就會有第二次
本sis叫奈奈姊!~

FULL 裝係屋企就試得多6 R- n# L" Q; `+ k& |" S
出街就未試過

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!: ~# D0 \4 l% K$ N
' d+ L) }1 k  q8 ~

我都唔敢呀 ~~~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
! ?# Z& E. T1 `1 c( D你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
- l0 i% L, f: e7 R1 c4 | 汗顏..
果凍好開心見到大家哦~~

#5 很大膽....汗

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   * n: G7 M$ r$ A
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
: H* _' S. l/ v5 H" v5 k1 w$ ^! X姊妹真係勇敢ar

你地真勇敢

幾時一齊CD外出丫~~ ?
5 K) a5 y" x9 R9 O* s. R ( F: U) F( I1 [6 L9 C, Z& B' e
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=* y% T0 B) n" G8 f  A0 v$ ^0 H

6 K" u) I4 o& x1 l: Rhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   
0 T% p% y' w. r% d, @" _1 ]3 [幾時一齊CD外出丫~~ ?: f/ V! n: c, d2 R6 J
( b- q# N6 A. O8 I4 E1 b& C
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
; ~  D" N0 S! P4 k+ |5 c5 c4 d' b  G8 G5 p
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
9 Q  e: M$ d: h$ n你咁靚靚 實要多D拍教一下我

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   " Y. ]5 m2 V1 i# V* o9 o
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!# r& Z8 W% T% }/ _3 Q3 S7 D
3 k* x, @- X* n$ N$ S8 l) H" W3 }5 K3 O
3 W# B" n2 R% W/ Q, v* p為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
) r+ g# e2 ^7 v8 E4 o5 x, J5 V想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?) s' x4 D! P) U6 O5 w
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為; C0 A. G( w/ g, i
出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去, e' y  n( h* ~  f( b
如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、$ U2 {6 e: |2 D& h" f
如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   " t( w; U  g% _9 b

7 R! A; _! Q) z2 p
" A5 {- @& `; f為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
' y7 k) B  @0 I; I- j2 M& ^想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?4 R: P; E' l( A( a: D# n
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
1 i; \# q, j/ T, R7 x% _  C) N
如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔

回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.

出丫出丫~~好好玩嫁~ 3 ?9 X$ R4 H/ h1 n, g6 `
我而家就渣車出囉~/ U5 Z0 @2 o( G. r' c2 ]5 Z
之前就搭車~
+ }2 W+ F$ F7 Z4 X: {" b有興趣一齊出丫~^^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   , X0 v- _! L  M& \( M& A
出丫出丫~~好好玩嫁~ 3 q0 y$ t, l" p3 V2 z+ N9 p, t) t5 `# P
我而家就渣車出囉~2 ~& F* B# S2 V8 l1 o/ {
之前就搭車~7 o2 V" {' E7 [4 X) b4 j
有興趣一齊出丫~^^
# C! A/ v3 x* @' b
你就好啦 有車
- _* j+ a/ l7 [" z3 ~我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出

我第一次CD出街......
4 O4 P/ c' }, S2 k! }就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....* P+ c; b' s: E
出唔到閘又唔敢call管理員......
1 C. g, ]( O% h最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
~Sammi~

kit kit你住邊區啊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
5 o% T$ z5 F; \- a- q7 P, o/ F5 |6 Y: i( W
) [2 V1 e! h1 s2 g+ i
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去" M1 K7 _8 W1 b. p1 D
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?4 L: k: S5 ^5 [' L" @+ Y( K
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
' @# Q6 a7 d' t* n5 F$ l5 O& J: E
9 U- O8 P! O& I
我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!