嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

哈哈~~
, w' S1 I! o4 _% w3 O變身男女Chok Chok Chok
: y5 B% ?/ v8 N, B. ^) ?4 O' w今晚 播出喇~~ 1 @/ H! y" f) U) ~) t4 h4 I
一定見我唔到~~ 一定見到演員~~
4 [" }# @8 y% _http://programme.tvb.com/variety/whattheface/episode/1/#page-1
* B+ M# P8 ~7 R; v! t! u2 e2 E2 }- ^6 F" B3 a
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-1 23:49 發表     @& ~: m, p9 O( ^+ r0 l/ m
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!
1 p0 M/ j+ D* F& F" f5 e. {
* p" m/ B! R) U
唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~ 6 _7 m: A0 r2 w$ N; l4 h% ]: o4 R
post相多多都冇分加~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

留意下先

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-2 01:03 發表   $ J3 K+ A. _* x1 m4 T8 q5 k8 }, R8 t
" F! O8 ~9 f2 k, P: y' z
7 r/ ?- o4 ]* v0 h
唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~ 7 _. I0 G8 a* E- q  m( s( N5 [
post相多多都冇分加~~  
( W3 |2 \4 G; a! `! Z& ^' d7 O
都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-2 01:41 發表   
7 H0 u# b: V, P2 k: M1 A' J1 Q4 ^  d" g6 d! [- k4 ~
都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!
& H$ f8 f7 g" k+ O
9 o; u6 _; d( {6 q
謝謝妳~~ 係以前的好版主加落的~~

聽晚一定要睇ar, 好期待ar~# D$ r' H7 l3 ^! p" O. a& A# A! h% p
不過都一定唔會見到我

到時就見到你啦 ^ ^
2010-09月25日 1 st CD...suki

我都想睇呀. y& k  v) Q8 A; _

: T. A) T- b8 s4 \& T0 c但係人地要返工

期待ing, 唔知 tvb 會搞d乜

就做喇就做喇!

呵呵呵~~睇我唔到 Yeah~~~

係咪CD節目?

戲肉開始了...

呢度應該會有資深會員上去參加呀
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

睇睇下~~覺得好無聊~~

Bonnie好似呢度其中一位會員
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

最後化妝師~髮型師的說話很有得著~

SUCH A NICE SHOWER

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2011-7-3 21:53 發表   1 O& A; Z  O9 }1 U
Bonnie好似呢度其中一位會員
' i$ Y9 }8 ^9 F; {' i
佢話佢自己第一次變裝咋喎
! z- b1 ]1 b( c0 e! A5 E佢CD起上黎有D似深田恭子
/ _4 n' o# n: d" I* t/ A而之前有人話我似深田恭子4 j# G& u3 `1 _$ m
你唔係話佢係我黎掛?

最近訪問的版塊