嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我m到丫...

我m到丫...

唔知有冇姐妹希望自己能說出這句說話....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會~~就算做了變性手術都不會M到...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 30-6-2012 08:06 PM 發表   ! C  Z  O5 |5 V$ Y
不會~~就算做了變性手術都不會M到...  
, C- v" S3 i; p  b
呢個係其一,其二如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
已被各種毒品毒害至死......

引用:
原帖由 SF5272 於 2012-6-30 21:49 發表) y+ j; b$ Y8 C

% M; S) }( S" }- i1 G" U# f$ l呢個係其一,其二如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
4 Y# o) n% D/ X3 ~3 m: p- @如果科技進步,人家想要孩子而這又是成功驗証之道……讓人家開心一下吧
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 30-6-2012 22:17 發表   
% }* L+ t, v, K. q
; _) J- |1 O6 `( C; }; a! x. g如果科技進步,人家想要孩子而這又是成功驗証之道……讓人家開心一下吧
: F" n& g* m0 q% E0 y2 k而家已經有人工移植子宮嘅技術試緊
$ K! H5 j# z+ ?/ n; _) J但始終都係人地嘅器官,要唔排斥就要抑壓免疫系統,好危險1 [1 S( Q& d, f6 C
所以生完會移走的% H# L6 {. T. V2 k1 c" ~
最後都是感受唔到M到

比你嚇左一嚇天

我會一食野就肚痛,食乜痾乜

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 1-7-2012 12:00 AM 發表   
! b: t: O/ c  C. J. j* o7 W; g. F- c6 a2 ~# {
而家已經有人工移植子宮嘅技術試緊
! @0 B8 G, K; |; a0 f+ S但始終都係人地嘅器官,要唔排斥就要抑壓免疫系統,好危險& ~7 l+ v' o. j  J
所以生完會移走的
% M6 k% @' R9 S" ^2 ~最後都是感受唔到M到
  ?, X# Z4 M5 y# Q4 }4 g. c- l呢一種係獨特嘅,我地只可以靠歎息去記住...
: {% O: f( U1 k# [2 ~希望有人明
已被各種毒品毒害至死......

可以試下用杆細胞人造個子宮出黎試下喎...

引用:
原帖由 karen0129lai 於 4-7-2012 19:10 發表   
; G. F) _, F# t. G8 _& o' }可以試下用杆細胞人造個子宮出黎試下喎...
: p3 q3 Y: M+ n' W& T
如果成功倒係有機會嘅

如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句

我也很想有m, 做個真女生...

If that day come, super happy. Since 100% a girl, id card must F. Marriage is legal. Right!

"have a happy period" w字頭牌子
暫停寫入