嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震左一個上午,玩到無晒電。。

震左一個上午,玩到無晒電。。

小蝴蝶∼震震震∼
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁開心4 ~! Z. ^% ^7 L1 L& l
4 E$ G% I( L) [- B* Q  k# x( h
我都想震

換電 再繼續

換電、再差電、用手機震~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-25 16:32 發表   
$ S- q  E: Q5 \2 w: ^換電、再差電、用手機震~
9 _' A' p& W4 v/ ?4 ~5 r0 ]& `
5 g7 |2 j; k$ a" o$ X因住漏電爆炸

回復 1# siusiu01 的帖子

我也喜歡震,小洞裡舒服,心靈渤海滿足

下次帶尿袋.有排震

呢個好玩?" R$ F- a" N& ~6 p' z' C- y: l. ~
放到小洞裡?

想看看小小蝴蝶真身

個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 09:47 發表   
: Y' }4 R6 ~! t. v6 v5 E6 Y個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
8 C' v: k& x0 t
: ?# a- e: f% n真係唔敢試

引用:
原帖由 benny79 於 2018-4-26 10:54 發表   
! y( w; r; V/ l" E- a: c
2 L" C2 @4 [9 y/ R6 y9 e( |- P0 {' _% f* C
真係唔敢試
" w$ k  o# q7 s- V

. S' A. J' s; n2 e% a' g: q# c9 r- D
4 i: U( B% \1 G% x& b( l插前,用鋅(Zink)布做洞口

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   * U6 [- A# a3 a: `% J1 l
$ u8 l; G0 g& |3 W8 m1 W* n$ U
& f- _( h) e5 n4 I9 ?

& i' J1 l+ P, `3 {' y  @( W插前,用鋅(Zink)布做洞口
. V9 \, D+ P2 I6 ^+ A* {
唔明) a% k, k. E: ~
但好似好正8 M7 D* g& ]7 \& E) e9 K
幾銀边到買?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-4-26 11:26 發表   % y, I6 \: f: K  G

! l7 k) H+ S2 V6 R& }唔明
* u- \' `/ z) e: k* S9 W: |2 T0 f但好似好正9 D6 Q& ~8 n' N, ?6 ]
幾銀边到買?
& q" s' H: [4 ^5 l/ ]2 M, A0 s2 F7 n. Q* K
蝴蝶就taobao. 鋅布(膠布)就葯房

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   & U: W! k" ?, h
4 U: X% m, [  x9 ^3 h9 S
; s# [+ A6 u) f+ L
, Y. o: Q: F3 X$ H4 |* b8 O1 X8 b  T
插前,用鋅(Zink)布做洞口
, q  b2 t" i% O' q; P& c4 ~+ |. I; Q
有冇詳細D解釋? 咩插前…洞口…唔明

鋅膠布痴住兩邊蛋皮包腸仔,因人結構而異,包得好下面可以好平,照坐起度如廁,兼有位走棧插入玩具

wow! 真是很正的成人玩具呀!

換電繼續

唔講清楚都唔知你插邊

這個唔敢試

最近訪問的版塊