嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁.... C  A* a' j2 l% J- ~
你講中左人啦可能
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
因為是粵語無法完全看懂,% V& Y. f4 ^6 D$ T, f4 d
如果是我的話,第一時間就關掉了.
- M" y& F* F0 G我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)
2 r2 w( x: l3 h3 J# B3 L" R如果認識的,也不怎麼能接受,
( U) o' V0 }  X6 E3 @; }給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 23:38 發表   8 @( Z6 J' o$ M) `% e
唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...
% a1 i6 J+ Y8 r7 w你講中左人啦可能
( J% f& a- h8 t/ T8 ^$ I( t
$ P: g+ b( ^+ |7 P( [4 }
細佬唔敢再亂講o野o勒, 話晒咁難得升到做中手, 一夜之間俾人踢出校我咪得不嘗失?!
) f. y9 d8 Z+ b( X7 M
6 H' A& k& R8 X4 K可能人o地為發帖而發帖o者, 早知「人不犯我, 我不犯人」啦~~

哎,,,我一早都唔POST啦,,,,
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-22 23:13 發表   
: h, \9 U5 x7 K5 m  T& S& z3 \8 N+ o+ ?8 x' X8 X5 V
, X# i) i0 W0 l+ L; O
你睇返段對話, 「對方」都已經話知道add錯人啦, 都仲要繼續「分享」, 咁你話佢係有心定無意丫?!
1 u; X% J3 n2 P
% u" X: e3 w% y0 m有時有o的o野, 唔係你睇得咁簡單o既, 我覺得, 做「人肉搜尋」o個o的人先最要不得,
; Y, F2 d- z  \- v+ B$ l人o地好o地o地一個人, 點解 ...
0 x+ t: q  G( n( I  i0 l; M

- A9 o& [/ F* [: m: U4 @% j$ B+ k, G4 P丁小姐MSN幅相同論檀頭相是一樣的!咁認唔認得呢?認得係咪7 t! F5 E! |, p5 Q. x
仲有就算是ADD錯丁小姐都好!試想想她在那找到丁小姐email呢?多數在論檀是嗎?
0 m  z+ \2 y9 C. Y- X  M人家會不會看到post而覺得被傷害?
/ x% Q) i# b0 g$ D4 t
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-22 23:45 發表   * \( h3 W3 R2 ?  B9 ?" U
因為是粵語無法完全看懂,
) X" }* ?7 _+ Z- R+ e& P如果是我的話,第一時間就關掉了.. }. N+ J+ c1 h3 V
我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)
; }' e( K1 \/ X/ F/ R1 a如果認識的,也不怎麼能接受,
6 c* ?' [& L, z9 L. G2 t, a) x給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
: P) q. u5 B. I! k4 n- q) j# ?0 m- J3 F; e7 X4 P
不打緊, 慢慢就會自懂的,
/ x, a& a, p9 `* R其實樓主開了這個帖子, 就預料其他人知道「他」是誰了, 4 S2 ~, t) n6 p8 j, T' ^# H/ Y2 R3 Q
而另一方...我相信也不是無意回應吧, , O* \5 L; g$ d9 n# P
應該是一名職業玩家來的,
0 @3 n. U$ F/ q$ o8 T所以, 我相信也相干吧~~

我識呢個人仲同佢玩cam添

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   6 v  v. S4 a7 B- M" f+ J7 I1 s
' H- \' [4 O4 F' m3 g* J
* L4 }% ?$ c! _4 l5 v5 h5 Q! f+ D
喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:04 發表   
7 j  Y2 ], O% e. s5 @
& W' s( c, Y; J# P3 n; c8 t2 }" Q9 s6 S8 N# a0 u
喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
9 p3 f  t9 N1 |/ ^+ E/ ?6 n+ ^- F

( l: X: U7 l' a9 O* I6 ]事實證明, 係出現響呢個論壇o既人...

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   ) B' ~7 R, }: Q5 w) B
2 [0 |3 }, l% v" d( o  N$ l8 s( y; J: O) U0 e4 L1 A6 t
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   
. g6 P+ q% O6 [) o% a" {* ~) U4 ?; H/ f
' n- x. A% j0 V  T7 A# c# V) i# ~
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
# S+ l8 ^6 c! m/ R7 O: l& r. ~9 j3 S8 W& X
B兄話識呢個人仲同佢玩cam, 但係冇講佢性別wor...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   
: D) d- b% a! k) l; I0 }& f, I' d; W: f$ x5 y: n+ g

* i& K9 R' e# N/ Z3 V& q4 C呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
0 o; p* X- B2 }' S/ ]6 K
請問:什麼是cam?' r) m$ d7 G) P$ \  Z6 Z2 H
謝謝
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:27 發表   
( C7 F5 b1 R2 J' g7 S8 k9 c6 @, r8 f5 `  `/ }, }# {
請問:什麼是cam?: V" ?$ S5 \: h7 I" A# {+ w% e' {% {
謝謝
2 w. g8 B0 j# X) n( d1 w5 H4 U+ R2 O" n

" J/ N. e* C; @! ?( _3 }- L鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:27 發表   
. f# M0 |# j3 ^4 M' G, N/ E' y: g算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
/ R6 y6 Y3 i9 u

0 ^+ ]: X; Y# P+ v# F你咁快知道個「答案」o勒?!

我都想知
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:30 發表   
2 c3 y" a* E1 {) ]* |
' v. `9 A% e8 h' ~) E0 z: x! j8 H; k, d1 j9 M# x# G
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~
& }) F+ t+ k0 \! C& ~瞭解,謝謝8 ?1 a+ @0 Z  o& j6 ]+ C' Y& T
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:33 發表   . z' f& Q5 r# b0 G* e/ x
我都想知
1 [  S% o9 h' a% c2 F) T" o
8 I) s  D  b; }  w8 ?哈哈, 算啦, 都係唔好知道更好, 免得「希望越大, 失望越大」呀~~

YES
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:42 發表   ( {! |- |; S5 a, p) q% d7 E

d2 G0 H  ^$ P5 D$ n& \& \瞭解,謝謝3 g2 D/ Z- T- L% Q! _
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,
! {3 u% ~6 S; q7 f不是...
4 m  q. C& S; {) ]" K是那個視頻的鏡頭

最近訪問的版塊