嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

衛生巾使用問題

衛生巾使用問題

請問各位兄弟姊妹習慣次序係先穿內褲再貼衛生巾, 還是貼了先穿?
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 00:47 發表   
  u6 C) h% Y/ \$ g- a- ~5 P! p當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~
. `  \+ v8 ?. O) ^4 V6 m' n
  Y$ P! o' h6 E! f我意思是穿在雙腳時先貼才拉上去

我是當內褲穿到膝蓋時才把衛生巾貼在內褲褲襠上,然後將內褲拉上穿好

高深學問

我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 18:55 發表   1 G+ h% u" V& d! t3 B
我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換
% t5 O. E/ P: ^" d* \, |7 f! D, B  q
好多女生 (包括我)都係咁做...

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-2-25 20:01 發表   
. {- I* i" ?1 N+ e' G; V. t2 j& N0 l$ x- Y! J1 p1 s# W' g% T
好多女生 (包括我)都係咁做...
% U% H, ?3 X" m# u0 ~5 ]7 ~0 k) ~你係女生 ?.?

我覺得預先貼定會貼服D, 無咁容易打摺但很難預位, 可能太前或太後......

我也是把小褲褲退到大腿那才黏上綿綿在褲子上在穿好

先着裤,后贴巾巾!!

我係著好哂 坐係度 除番底底貼巾巾好佢 再穿番0 C8 G4 b% L; L
我都試過貼好先著 係係難貼d

去洗手間時不能慢慢除下來整理, 尤其還有人在外面等時......

不知到先贴后贴有什么区别

引用:
原帖由 jkn38 於 18-3-2010 11:38 PM 發表   + w) P3 l8 |$ Q9 f
不知到先贴后贴有什么区别
# k+ L* p# F  j3 V) m緊係有啦 睇上面都知= =

好似夜用仲難貼得好

回復 2# sinson 的帖子

小妹也是係貼好先穿

引用:
原帖由 mski 於 21-3-2010 03:59 PM 發表   
; h% c, K; z. A9 a5 B) k4 @好似夜用仲難貼得好
" n0 J( y8 M% R# }3 r0 {$ S
嗯 我都覺貼m巾係一門學問
; p, U' c7 ?/ s" Z長果d真係好易貼一面就甩另外一面
" G3 S' a# ^2 W; O係一就d貼既地方la埋一舊
2 s- @8 }/ y& j. s仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩
+ G$ E0 s3 ?  d6 X$ d9 j前面都一樣會污租

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-24 18:37 發表   , f  U/ E) H6 B5 O/ K# l2 p; }$ I- a
2 g! a5 z* Z* Q  e
嗯 我都覺貼m巾係一門學問
1 G+ N/ h8 E- w. [4 p3 ]4 q7 j長果d真係好易貼一面就甩另外一面$ n  Z  x+ m! \, N7 d
係一就d貼既地方la埋一舊
1 V' r" G7 z" n6 @* B仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩6 w& C& U2 ^  w, t/ k
前面都一樣會污租
) K& X# H8 \) C2 d* g; `0 c/ T  A
5 }% x5 Q. |( M
我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟

引用:
原帖由 mski 於 25-3-2010 12:04 AM 發表   
- L: s2 g. l/ Q1 A3 B( R  u3 N$ `
, `% v6 z3 O; R* e* J
. \/ s. G- x% C* g2 |( ?我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟
( U# k. I* `3 z1 l; E7 c" r  s* B
你呀妹係你面前貼?3 h( j/ ?8 n; d( N8 g
仲有前面唔會污糟?

最近訪問的版塊